Windows 11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Wszystkie te CPU mają granice trwałości - im lepiej je poznamy, tym lepiej dowiemy się czego NIE robić. Nadal trzeba zbierać dane o padniętych Raptor. Tym czasem mamy tutaj niecodzienne uszkodzenie przez piłowanie ... RAM. Teraz pytania: jakie parametry pracy miał RAM? Jaka w sumie była najwyższa temperatura rdzenia w czasie testu? Może zbadanie tej awarii przybliży nas do poznania odpowiedzi na pytanie, czemu niektóre X3D na AM5 palą się tak, że uszkadzają aż gniazdo w płycie (może to jest związane właśnie z komunikacją na linii CPU<-> RAM?) -
Przez kalderon · Opublikowano
Ale to taktyka bardzo słuszna i raczej dobrze świadczy o tej ekipie. Pokazuje że nie są sektą w przeciwieństwie do niektórych. PS. W Krakowie wygrał Gibała 60:40. -
Przez sideband · Opublikowano
Producent ustawia kartę z zapasem, która ma pracować poprawnie nawet przy 90stopniach. NV tak czy inaczej lepszy krzem wyżej boostuje i ma lepszą wydajność z pudełka Nikt nie będzie nie robił żadnego UV z pudełka nie dlatego, że się nie da tego zrobić tylko tylko jest bez sensu z ich pkt widzenia. Wprowadzenie boosta spowodowało praktycznie wyżyłowanie kart na maxa z pudełka. Producent nie patrzy na wydajność na wat tylko wyciska praktycznie wszystko co się da by sprzedać drożej produkt. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja nie wiedziałem co to input lag bo mega długo grałem na tv samsunga z włączona interpolacja i nawet nie wiedziałem wtedy co to. Przesiadłem się potem znów na monitor i coś tam niby poczułem, że jakoś responsywniej ale nie zwaliło mnie z nóg natomiast brak rozmazanego obrazu przy 120 fps i obrocie kamera... Mmmmm.... To było coś :p. Ja jestem graficznym onanista i zawsze gram z wszystkim co możliwe. Gram we wszystko od lat na Steam control erze, input mi nie przeszkadza nawet przy x3 ale eeee jeden warunek. Bez artefaktów. Jak artefalci to gram jak na decku w 45 fps
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi