caleb59 402 Opublikowano 18 Grudnia Opublikowano 18 Grudnia Bo nie możesz ich mieć, pad od PS5 nie korzysta z gameinput, czyli autorskiego rozwiązania Microsoftu tylko dla padów Xbox.
Send1N 692 Opublikowano 18 Grudnia Opublikowano 18 Grudnia 6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Przeszkadzać nie przeszkadza, ale nie powiem jest on irytujący, jak za każdym razem przy wyłączeniu systemu masz dźwięk i errora, którego nie jest w stanie się przeczytać A to tego typu błąd, ja myślałem że w zdarzeniach administracyjnych po prostu jest w historii ale jak wygląda to tak jak mówisz to faktycznie wk*rwiające
AndrzejTrg 390 Opublikowano 18 Grudnia Opublikowano 18 Grudnia (edytowane) Właśnie taki błąd, ja tam na dzienniki i inne takie nawet nie patrzę, ponieważ bym zgłupiał 🙂 choć irytuje, ale się przyzwyczajać powoli zaczynam Edytowane 18 Grudnia przez AndrzejTrg 1
caleb59 402 Opublikowano 18 Grudnia Opublikowano 18 Grudnia https://www.windowslatest.com/2024/12/19/microsoft-confirms-windows-11-24h2-issue-is-breaking-games-yanks-update-for-more-pcs/ 1 1
maras2574 236 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia (edytowane) Dramat !!! Do dołu z wapnem z tymi nieudacznikami I ja to gówno zainstalowałem we wtorek ! Już raz ją zablokowali z jakiegoś powodu, teraz przez HDR ! Niech ktoś tam się rozpędzi i Edytowane 19 Grudnia przez maras2574
AndrzejTrg 390 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Niech ktoś tam się rozpędzi i Tam w MS to oni tak robią nonstop, tylko na przerwach pracują, więc są efekty 1 1
sniper76 57 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia A ja kliknąłem update z 23H2 do 24H2 i jak na razie gry działają poprawnie ale nie włączałem HDR, aż z ciekawości zerknę jak poleci w BF2042 (była bajka na 23H2) 1
Sebastiansbk 33 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Też mialem przygody po czystej instalacji z pena 24h2 ,procesor byl obciazony w okolice 30% na pulpicie ,finalnie niestety poszedł drugi format na czysto i wrocilem do 23h2 ,i jak narazie nie wybieram sie do 24
Galvatron 17 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Ja po zainstalowaniu 24h2 na czysto nie byłem w stanie zainstalować najnowszego Photoshopa, bo instalacja raz stanęła na 3%, a raz na 1%. 3 godziny temu, maras2574 napisał(a): Dramat !!! Do dołu z wapnem z tymi nieudacznikami I ja to gówno zainstalowałem we wtorek ! Już raz ją zablokowali z jakiegoś powodu, teraz przez HDR ! Niech ktoś tam się rozpędzi i Tu masz mój prywatny, czysty obraz 23h2, który pobrałem ze strony MS, kiedy jeszcze był dostępny: https://drive.google.com/file/d/1Pv5YAGJJ8Evq2ef3EfkD2thjDY23DvLz/view?usp=drive_link 1
maras2574 236 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Następny babol po aktualizacji....problem z drukarką, jprdl !!!
maras2574 236 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia Albo zbieg okoliczności, albo coś z drukarką jednak Dziś już nie mam do tego głowy, poddaję się 17 minut temu, LeBomB napisał(a): A u mnie działa Przez wi-fi ?
Send1N 692 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia A wi-fi ci w ogóle działa bo może w nerwach nie zauważyłeś że na 24h2 przestało np z powodu drivera 1
LeBomB 287 Opublikowano 19 Grudnia Autor Opublikowano 19 Grudnia Nie no w sensie że 24h2 działa, bez żadnych problemów ;P
sniper76 57 Opublikowano 19 Grudnia Opublikowano 19 Grudnia (edytowane) Rufusowy11P24H2 już tydzień będzie jak stygnie w pendrive strach dotykać świeżej instalki Edytowane 19 Grudnia przez sniper76
maras2574 236 Opublikowano 20 Grudnia Opublikowano 20 Grudnia (edytowane) 8 godzin temu, Send1N napisał(a): A wi-fi ci w ogóle działa bo może w nerwach nie zauważyłeś że na 24h2 przestało np z powodu drivera Działa Edytowane 20 Grudnia przez maras2574 1
maras2574 236 Opublikowano 20 Grudnia Opublikowano 20 Grudnia 8 godzin temu, sniper76 napisał(a): Rufusowy11P24H2 już tydzień będzie jak stygnie w pendrive strach dotykać świeżej instalki U mnie takowy również się znajduje Ale trzeba będzie chyba zrobić nowy z 23h2, z obrazu który podrzucił @Galvatron 1
leven 52 Opublikowano 20 Grudnia Opublikowano 20 Grudnia A tam macie problemy. Notatnik i Paint działa ? Jak tak, to w czym problem. U mnie po wgraniu 24H2 oba te podstawowe programiki nie działały... wkuwi...m się i p[ostawiłem parę miesięcy wstecz wersję Canary Insidera i mam spokój. Co prawda parę dni temu miałem jakieś klocki z błędami sterownika Nvidii, ale po przeinstalowaniu z DDU wszystko gra jak należy. https://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/Lista-kompilacji-systemu-Windows-11#canary
AndrzejTrg 390 Opublikowano 21 Grudnia Opublikowano 21 Grudnia Dobrze że ja na kompie to włączam chroma i jedną grę, i jak do tej pory nic złego się nie dzieje 1
Isharoth 222 Opublikowano Piątek o 20:06 Opublikowano Piątek o 20:06 24H2 mam już od długiego czasu, ale... nadal odkrywam jaki gówniany jest ten update i ile rzeczy rozwalił. Szczególnie jeśli chodzi o gry. Coraz gorzej z tym Windowsem. Gdyby nie pozycja monopolisty w desktopach, to M$ by się w tej chwili zesrał. A tak to niestety nadal nie muszą się starać, mogą wciskać na siłę swoje Recalle i inne bzdety, oraz oszczędzać na QA. 2
bourne2008 93 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Może programiści w MS pochodzą z tej samej szkoły inżynierów co poniżej https://img.joemonster.org/upload/srh/2097174aaacee60Net_AQNwKqqYEjMVHOyG.mp4 Edytowane 14 godzin temu przez bourne2008
Rekomendowane odpowiedzi