Assetto Corsa EVO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Zrobiłem przelot w CBR24 i w sumie nie wiem czy to ok wynik. Patrzyłem w różnych miejscach i wyniki od 1270 do 1432 na purepc bez OC co jest dziwne jak na 5,3/4.0 GHz bo ja tu mam 2P 55, 4P 54 i 8E 42. Nic nie limituje bo zegary cały czas pod max a krótki limit ustawiony na 170W i 256 sekund. Proc wciąga od 150 do 160W. RAM hamuje w tym teście? -
Przez Marvf · Opublikowano
Plotki o kolejnym DLC się tylko mnożą więc mały powrót do Wiesia -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Jak w tytule tematu, zakupię procesor i7 5775C oraz maskownicę portów do mobo Asus Z97-Pro. CPU raczej nieskalpowany. Za oferty 500 PLN plus serdecznie dziękuję - nie jestem nimi zainteresowany. Kupuję na użytek własny a nie w celu zarobku. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Zacząłem dzisiaj Uncharted Zaginione dziedzictwo na PS5 (fizyczne wydanie PS4). Bardzo sympatyczna gierka. -
Przez VRman · Opublikowano
To temat, w którym bardzo mi pomógł chatbot ostatnio, więc skorzystaj z naszego ITHardwareGPT i podpytaj. - kwestie o które można popytać - szerokość, bardzo ważna przy dużych kartach z nową samozapłonową wtyczką - chcesz obudowy, w której nie musisz bokiem body wyginać tego gównianego kabla, no i oczywiście przydatne do montowania wielgachnych coolerów AC - możliwe miejsce na najdłuższe karty. Kto wie, teraz nie, ale może w przyszłości zapgragniesz mieć high-end np. 7090Ti. - jak z przeciągiem - jak z hałasem - rozeznaj się jak z chłodzeniem. Jedna buda się lepiej nada pod WC, inna pod AC. No i kwestia koloru: Czy ciemną, czy jasną? W starej budzie mam ciasno! Bo ją kupował wujek Staszek (ta!) Czy ciemną, czy jasną? (yo!) W starej budzie miał ciasno! Starą kupował wujek Staszek Ta! I nie mogło być inaczej, tak! https://youtu.be/qB81nRlTcRE?list=RDqB81nRlTcRE&t=89
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi