Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, galakty napisał(a):

Ale żal, dali Logitech Pro którego nikt nie używa, a nie ma legendarnej T300 nawet? Pfffff.... 

lipa na maxa, sam mam t300, uwazam ze bardzo dobra kiera, nie najtanszy szrot... ale pewnie piniazkow nie posypali i tak to wyglada ;/

Opublikowano
10 minut temu, galakty napisał(a):

Oczywiście że wsparcie będzie, ale nie dać najbardziej popularnej kierownicy, a zamiast niej dać guano Logitecha bez ekosystemu to niesmaczny żart i tyle ;) 

dokładnie to tak jak z ceną, owiana tajemnicą do samego końca, kto tam odpowiada za marketing to jest niezly trol :D

Opublikowano
3 minuty temu, Dominix napisał(a):

Wydaje mi się ze ten Logitech jest lepszy od takiej t300 bo to jednak dd i to mocny, teraz można zmienić kierownicę na ciut inna, bez szału ale zawsze, nie wiem jak z innymi mając adapter.

Lepsza, ale T300 to królowa ścigania i jestem w szoku że nie zadbali o Thrustmaster. Na tym każdy się wybijał swego czasu, każdy drifter czy fan GT3 / F1 :F 

3 minuty temu, pieciak napisał(a):

dokładnie to tak jak z ceną, owiana tajemnicą do samego końca, kto tam odpowiada za marketing to jest niezly trol :D

To też mnie dziwi, ja wiem że EA, ale mogliby cenę już podać...

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, galakty napisał(a):

Ale żal, dali Logitech Pro którego nikt nie używa, a nie ma legendarnej T300 nawet? Pfffff.... 

Ja używam. 

I w świecie jest dość popularna. 

I jest zajebista, ale skąd możesz to wiedzieć. 

Edytowane przez tekkno
  • Haha 1
  • Upvote 1