Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Qrdello

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dostaniesz jakości 4090, ale oczekiwania są na tyle duże, że Sony musiało to wyprostować:

https://futurebeat.pl/newsroom/fani-ps5-pro-powinni-obnizyc-oczekiwania-poniewaz-dyrektor-genera/z02b3ed

"Chciałem tylko powiedzieć, że Pro nie jest konsolą nowej generacji. To wciąż generacja PS5. PS5 Pro będzie robić wszystko, co PS5. To więc wybór konsumenta. Jeśli dostrzegą potrzebę ulepszonej grafiki, to ją dostaną."

Nie brzmi to jakoś wybitnie entuzjastycznie.

Ja widzę miejsce u siebie dla obu platform i też wymienię slimke na prosiaka, ale zdecydowanie wolę jakość obrazu na PC.

Jak kupię prosiaka to może skusze się też na PSVR2. Ja jestem otwarty na wiele wariantów.

Edytowane przez DżonyBi

Teraz, azgan napisał(a):

Ja pierniczę ale kusicie i narobiliście mi smaka na to PRO Station aż sam się zaczynam zastanawiać czy sobie nie kupić 🤭😂

Poczekaj na recenzje i opinie od normlnych ludziow. Mnie ciekawi jak kultura pracy. Bo moj fat to praktycznie 0db jak tablet, jedyne to blueray robi noice ale to pare sekund. A np ponoc te slimy juz gorzej pracuja bo mniejsze a wattage ten sam i wiatraki na wiekszych obrotach. Ciekawe wlasnie jak to jest z pro

5 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Poczekaj na recenzje i opinie od normlnych ludziow. Mnie ciekawi jak kultura pracy. Bo moj fat to praktycznie 0db jak tablet, jedyne to blueray robi noice ale to pare sekund. A np ponoc te slimy juz gorzej pracuja bo mniejsze a wattage ten sam i wiatraki na wiekszych obrotach. Ciekawe wlasnie jak to jest z pro

Chlopie jezyk Ci sie plata slowa mieszasz z angielskimi tyle, ze blednie :E 

9 minut temu, azgan napisał(a):

Ja pierniczę ale kusicie i narobiliście mi smaka na to PRO Station aż sam się zaczynam zastanawiać czy sobie nie kupić 🤭😂

Przeczytaj swoje poprzednie posty tutaj w temacie to zmienisz zdanie i nie kupisz. 

Czekam, czekam myślę że raczej tego PRO Station nie zabraknie w sklepach a wywalić 3500 zł od tak nie mam zamiaru bo mogę równie dobrze wydać to na inne rzeczy 😉. Inna kwestia zastanawiam się czy jest mi to potrzebne i czy nie pobawię się tym chwilę żeby później sprzedać 🤭. Chętnie bym zobaczył na własne oczy jak wygląda Final Fantasy Rebirth, Gran Turismo 7, Demon's Souls Remake oraz Stellar Blade. Kusi też trochę Death Stranding 2 i GTA6 😁. Sam nie wiem, zobaczymy jak się przyjmie i co ludzie napiszą o tej nowej PRO Stacji :E

1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a):

Chlopie jezyk Ci sie plata slowa mieszasz z angielskimi tyle, ze blednie :E 

Przeczytaj swoje poprzednie posty tutaj w temacie to zmienisz zdanie i nie kupisz. 

A co to za róznica jak kto pisze, co Ci to przeszkadza? 
Ty np tutaj zupelnie nie zrozumiales co napisalem, ale mi to nie przeszkadza. 
"

1 godzinę temu, maxmaster027 napisał(a):

No pytanie w sumie konkretne. Jak masz Fata z Blueray, to koszt zmiany podstawka, disck blueray, ps5pro, pewnie ponad 4k. W tym momencie dosc drogo, co innego jakby całkowity koszt byl w okolicach 2.5k. Jeżeli grasz w 3-5 gier na PS tak jak ja, a reszta na PC to raczej tak srednio sie oplaca przy tej cenie

Dafuq, jak Ty to obliczyles? Patrzac na rynek UK - PS5 uzywka z padem 300 funtow(tyle dostaniesz na pewno) konsola + naped  to 800, nawet jakbys juz musial miec ta podstawke to tylko 25GBP, wiec koszt przesiadki to okolo 500 wiec 2500zl, jak Ty obliczyles 4k gdzie to jest sama cena za konsole z podstawka nie sprzedajac swojej? 

1 godzinę temu, DżonyBi napisał(a):

Zdziwisz się  a dla mnie zaraz, bo zanim poogrywam to co mam to już będzie.

Slowo klucz "dla mnie". Nie kazdy, chce  czekac na premiere 6-12 miesiecy. "

3 godziny temu, azgan napisał(a):

Jak ktoś nie grał to tak 😉

Nie wiem czy nie lepiej poczekać już na to PS6 tam mam nadzieję przynajmniej na starcie powinny być jakieś duże EX'y od Sony tylko weź teraz przeczekaj te 2-3 lata :E😉

Rok do premiery nowej generacji to można, ale tyle to nie, także coś wpadnie:)

Zwłaszcza, że na Xboxie nie ma w co grać:E

12 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Slowo klucz "dla mnie". Nie kazdy, chce  czekac na premiere 6-12 miesiecy

Dlatego mam slim i praktycznie wszystkie exy ograne. Aktywnie gram na konsoli od 2009, a zaczałem od PS3 i gry Demon's Souls. Dla mnie słowo klucz to brak obecnie ex gier poza Stellar Blade, którą odpuściłem z wyboru, bo czekam na wersję PC.

Edytowane przez DżonyBi

A co to za róznica jak kto pisze, co Ci to przeszkadza? 

Bo jak sie komus placza dwa jezyki to niech chociaz dobrych slow uzywa. Plus dlaczego Tobie przeszkadza, ze mi cos przeszkadza? 

Ty np tutaj zupelnie nie zrozumiales co napisalem, ale mi to nie przeszkadza. 

Ty jak widac kompletnie nie zrozumiales co ja napisalem.

7 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Jak byłyby dobre EX'y od Sony na premierę to pewnie stałbym już z Wami w kolejce po ten sprzęt a tak to zwykła ciekawostka i wzajemne nakręcanie na coś nowego :E😉