Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Qrdello

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego napisałem że jest duży nowy EX od Sony ale śmieszkuję bo chyba nie takie były oczekiwania 😉

1 minutę temu, ODIN85 napisał(a):

@azgan to nie kupiłeś na premierę?

Zamówienie mam w x-komie awaryjne gdyby mi się coś odwidziało i chciałbym jednak spróbować tego PRO Station ale póki co raczej podziękuję za konsolę 

vTxW68A.jpeg

Godzinę temu, azgan napisał(a):

Śmieję się ale sam chętnie bym w to zagrał gdyby dodawali za darmo do konsoli PRO Station jako bonus zachęcający do zakupu 

Tyle ile za to obecnie wolaja nie dam, wisi mi horizon 2, spiderman 2, zacząłem hogwarts legacy(nam na płycie wiec pójdzie na chwile w odstawke) i właśnie kupuje 2.1m hdmi do kompa bo chce na tv pograć też, co

Jak co ale na PC lepiej się gra w fps a reszta gier w tym większość fabularnych zwyczajnie lepiej wchodzi jak się jest rozwalonym na sofie, szczególnie jak się ma dzieciaka biegającego i trzeba patrzeć co robi 

Edytowane przez Joloxx9

5 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Tyle ile za to obecnie wojala nie dam, wisi mi horizon 2, spiderman 2, zacząłem hogwarts legacy(nam na płycie wiec pójdzie na chwile w odstawke) i właśnie kupuje 2.1m hdmi do kompa bo chce na tv pograć też, co

Jak co ale na PC lepiej się gra w fps a reszta gier w tym większość fabularnych zwyczajnie lepiej wchodzi jak się jest rozwalonym na sofie, szczególnie jak się ma dzieciaka biegającego i trzeba patrzeć co robi 

Ja zrobiłem na odwrót. Młody korzysta sobie z XSX ( głownie gamepass) a ja zrobiłem sobie w biurze gniazdko do grania PC+TV 48 :- )

Byłem wielkim fanem PS4 natomiast generacja PS5 i mydło w Final Fantasy:Rebirth wyleczyły mnie z konsoli

Edytowane przez zoomehsak

1 minutę temu, azgan napisał(a):

Akurat Final Fantasy VII Rebirth to najlepiej wyglądający tytuł ale na PS5 PRO a na zwykłej plejce wygląda dobrze tylko w trybie 30k/s

Rebirth i Stellar Blade najbardziej mnie bolą ale poczekam na wersję PC :- )

W RTV konsole są już na półkach. Można kupić od ręki. Problemem są napędy które przez jakiś czas mogą być jeszcze niedostępne.

• Like 1
  • Upvote 1

40 minut temu, zoomehsak napisał(a):

Ja zrobiłem na odwrót. Młody korzysta sobie z XSX ( głownie gamepass) a ja zrobiłem sobie w biurze gniazdko do grania PC+TV 48 :- )

Byłem wielkim fanem PS4 natomiast generacja PS5 i mydło w Final Fantasy:Rebirth wyleczyły mnie z konsoli

Moj jest za mlody, choc po pada siega :E 

• Like 1
  • Haha 1

20 minut temu, michaelius33 napisał(a):

To znaczy , że jest praktycznie zerowy hype na nie :E

Ciekawe czy trafi do promocji na Black Friday jakiejś

Jeszcze Sony odwaliło manianę i jest głośniejsza od fata

Troszke nie rozumiem, ale czemu ma byc jakis turbo hype? Jest to odswiezona wersja konsoli, ktora pozatymi paroma klatkami wiecej nie oferuje nic nowego, dla 3/4 posiadaczy zwyklej wersji jest to zbyteczne, szczegolnie gdy popatrzymy na to jak wielkie grono stanowia ludzie <18 lat, ktorzy zwyczajnie na siebie nie zarabiaja. To nie jest PS6 nowa jakosc cuda na kiju, BTW to, ze jest w sklepach normalnie to znaczy, ze przynajmniej teraz sie $ony lepiej na premiere przygotowalo niz podczas pandemii. 

3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Mamy to!

Gratulacje, moja tuż tuż 

Screenshot_20241107_105552_DPD.jpg

• Like 1
  • Upvote 1