Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Qrdello

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Ja sobie wlasnie kupilem Plusa Premium na msc wiec troche exow bedzie do ogrania i jakis staroci. Ideolo w oczekiwaniu na naped ;)

Ja też wbiłem jakąś stara kartę z szuflady. Dostałem rok Essential, potem za 250 zł kupiłem 300 zł doładowania i za to zmieniłem na Extra do lutego 2026. Miałem przekładać napęd, ale teraz sam nie wiem czy mi się chce i chyba zwrócę tą Slim do Amazon. 

15 minut temu, LYCONE napisał(a):

Ja też wbiłem jakąś stara kartę z szuflady. Dostałem rok Essential, potem za 250 zł kupiłem 300 zł doładowania i za to zmieniłem na Extra do lutego 2026. Miałem przekładać napęd, ale teraz sam nie wiem czy mi się chce i chyba zwrócę tą Slim do Amazon. 

Sciagam chyba z 6-7 exow i mnostwo demowek typu Ragnarok i Alan Wake 2. Obada sie te tryby nowe. Dobrze, ze jest 2TB bo juz dysk w ponad polowie zapelnilem :D

Godzinę temu, Tomek1623 napisał(a):

Ej, mieści się fat w oryginalnym opakowaniu do paczkomatu? Pamiętam że problemy były, slimka i pro już sporo mniejsze.

Nie. W poniższym linku ekspercki test. :E

https://wykop.pl/wpis/53452955/jezeli-zamawialiscie-preorder-ps5-z-dostawa-do-pac

Trochę zazdro z powodu samego momentu otwierania pudła i wyjmowania sprzętu - piękne chwile. #pdk

Edytowane przez Vulc

9 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

Astro Bot jest super. Dla wersji VR byłbym sklonny kupic PSVR2. Pierwszy robocik to byl moj pierwszy kontakt z VR i zagrywalem w to z corka na przemian. Radosc w czystej postaci.

3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Fajnie ze latki nie bylo ale gosc juz wrzuca, tak samo jak wczesniej pisalem o bledach w rozdzialkach. Kanal scam ;)

90% tych porownan w necie  to i tak o kant tyla rozbic.

Gran Turismo 7 też nie ma jeszcze łatki a działa lepiej na prosiaku 

2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Stellar Blade 👍

9 godzin temu, azgan napisał(a):

Dlatego napisałem że jest duży nowy EX od Sony ale śmieszkuję bo chyba nie takie były oczekiwania 😉

Zamówienie mam w x-komie awaryjne gdyby mi się coś odwidziało i chciałbym jednak spróbować tego PRO Station ale póki co raczej podziękuję za konsolę 

vTxW68A.jpeg

Powtarzam - No to już więcej niż pewne że kupisz PRO, a ile się napisałeś że tego nie zrobisz :E