PlayStation 5/5 PRO
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Nie no wiadomo. Rozebrać wraz z ruskimi kraj który napadli to nie jest pro-rosyjskość. Pokłady czystego IQ znów w akcji. Nie interesuje mnie ten dziad leśny. Chyba, że nekrolog. To wtedy napisz nawet PMkę. Interesuje mnie to co wypisuje aktywny poseł na sejm. -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
Miałem to samo na 4080 tuf odesłałem, asus odesłał mi kartę jako sprawna więc kolego nie warto czekać miesiąc z taką adnotacja,po powrocie z serwisu i nie zrobieniu nic przez asus, sam ja rozebrałem akurat ten model ma mało termo padów i rozbiera się bardzo prosto a żeby ich nie wymieniać podgrzałem kartę suszarka. Do włosów i chłodzenie zeszło pięknie nie rozrywają padów, a tak juz na. Koniec. Mam trzy blankiety tych naklejek jak potrzebujesz to mogę co wysłać kilka sztuk. -
Przez Umpero · Opublikowano
@Kamiyanx no dobra to chyba się gubię w tych postach bo nie wiem o jaką aluzję chodzi -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
https://www.france24.com/en/live-news/20241123-putin-signs-law-letting-ukraine-fighters-write-off-bad-debts "Russian President Vladimir Putin on Saturday signed a law that allows those who sign up to fight in Ukraine to write off unpaid debts worth almost $100,000, the government announced." Putin spłaci mieszkanie Ale tam będzie kwik Natasz "no idź idź na wojnę Sierioża, mieszkanie nam nasz kochany władca [czytaj Putin] spłaci, bądź prawdziwym mężczyzną, prawdziwy mężczyzna idzie na wojnę, Sierioża miej jaja idź na wojnę" Tjaa, pierwsze do rozporządzania życiem mężczyzn bo one nie muszą być "mięsem armatnim" U nas byłoby tak samo, zresztą pewnie w każdym kraju (WW3? od razu feministki przechodzą na tryb "miejsce kobiety jest w kuchni" ) -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
To była aluzja do tego "pocenia", które da tyle, co nic. W sumie ciekawe, że nadal wierzymy w takie mity.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi