Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu się przepycha o sprzęt a zapomina o najważniejszym... o wyświetlaczu. Ile jest osób co ma mocnego PC i monitor za 1000zł lub PS5 PRO i słaby TV.

Polecam inwestować w dobry wyświetlacz, np. monitor/TV OLED to potrafi zrobić dużo większą różnice w odbiorze gry:))

• Like 4
  • Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, Qrdello napisał(a):

@kanon7 Kontekt, miszczu, kontekst jest wszystkim :D ja wiem, że narracja po stronie hejterów musi się zgadzać, to się łowi - ale w Waszych wypadkach i Waszych tworów typu: totalnie rozmyte to już jest lvl nie do osiągnięcia nawet dla mnie :> 

Także ja sobie odpuszczę, pogram w te pikselozy rozmyte a Wy marudźcie dalej na temat kasy kasy kasy i mydła mydła mydła :E z YT.

Jak cię złapią za rękę, to mów że to nie twoja ręka :E 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, kanon7 napisał(a):

Jak cię złapią za rękę, to mów że to nie twoja ręka :E 

No jakbyś wyjął głowę z rzyci i poczytał całość a nie wybiórczo sobie cytował to co pasuje do narracji, to inaczej byś śpiewał. A tak, można sobie połechtać? Można :) 

Czy Wam ktoś broni kupić sobie takiego prosiaka i samemu potestować i wtedy mieć własne doświadczenie, a nie powielać bzdury z sieci? Nie. Ale jednak powielacie, bo się karuzela kręci.

Ten sam mechanizm co w jakimkolwiek temacie a propos jakiegokolwiek sprzętu. Najwięcej do powiedzenia mają youtubowi testerzy, pociskacze, osoby które z danym sprzętem nawet na wystawie się nie minęli. Niezależnie czy dyskusja dotyczy procesorów, kart graficznych czy obudów - hejt musi być :E 

Tak jak pisałem wyżej, uprawiacie czepianie się i porównywanie kiedy Wam pasuje - ale jak ktoś ma czelność podać kontrargument to już jest zły i niedobry i fanboj - generalnie moje ulubione słowo biorąc na poprawkę, że miałem w ostatnich 2 latach chyba każdy sprzęt do grania możliwy w rękach :E w tym 2 pecety i laptopa i SD, Switcha, z 3 różne xboxy :E 

Opublikowano
5 minut temu, Spychcio napisał(a):

Przypominam, że Alan Wake 2 w 4K z PT na RTX4090 działa w 24fps'ach:toast: 

Ale zawsze można grać w oszukanym 4K* skalowanym z 1440p z DLSS 3 do tego generator fejkowych klateczek* i będzie działać lepiej :E😉. Piękne czasy 🤭.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie no jak, grają w 4K przecież :D dlss to take cudo, że mucha nie siada. Nawet to skalowanie do 4k to nic nie widać, obraz ostrzejszy niż natywny :E ważne, że to nVidia wydała - soft bez skazy, bez błędów, bez artefaktów, mydła etc etc etc. Ośmielasz się to kwestionować? :D a generatora klatek? jezus naszych czasów. Przecież 150 fps generuje :E 

Taki tam pierwszy lepszy z binga: >>>KLIK<<< jezus na glinianych nogach, w niemal 2 lata po implementacji :E to w temacie jojczenia że pssr gniot i bida :E jakby te same problemy od rozdziałów wymienione

SONY w tej materii popełniło tylko jeden, aczkolwiek spory błąd: nie wymaga od wydawanych patchy akredytacji czy faktycznie efekt końcowy jest in plus. A w każdym razie nie od studiów 3rd party. I efekty tego to właśnie SH2, to właśnie AW2 czy Survivor :E . Tam ktoś też ostro musi chlać ostatnio, bo f@ck up za f@ckupem.

Specjalnie dla Ciebie @kanon7, żebyś mógł nasycić wewnętrznego trolla - nagrałem mydło i skompresowane wysłałem na YT:

Indżoj:

https://youtu.be/7uP9tX6zbok

Edytowane przez Qrdello
  • Like 1