@Mar_s Ale jaka tam wojna. Mowa najwyżej o specjalnej operacji pokojowej wyzwolenia Rosji i Rosjan spod reżimu putinowskiego
A na początek starczyłoby przyjść z pomocą Ukrainie i pomóc im pokonać terrorystów, wyłącznie na ich terenie.
To już byłaby absolutnie najbardziej pokojowa z pokojowych operacja antyterrorystyczna
Oby nie, bo mam duży hajp. Słuchawki już nawet naładowne na full:)) i czekam. Jak wszystko odpali o 17:00 to pewnie będę grał do rana bo mam urlop do końca miesiąca to mogę zarywać nocki
Mam w nosie osiem gwiazdek, jak chce to niech je sobie wytatuuje. Mi chodzi o to kretyńskie tłumaczenie. Jeśli to jest jej poziom ironizowania, to mojej córce wychodzi to znacznie lepiej w wieku 9 lat. Ta pani zrobiła z siebie kretynkę, tłumaczyła się jak idiotka, brnęła w głupotę i nie umiała się z niej wycofać. To jest pokaz kosmicznej głupoty. Nie jestem zaślepiony nienawiścią, w sumie to mam tę kobietę totalnie w nosie, po prostu uważam, że jest za głupia żeby pchać się do polityki i poza tym, że umie udawać inteligentną i chce żeby inni ją jako taką postrzegali, to jest na tym samym poziomie co żukowska czy jachira. Oczywiście mniej inteligentne jednostki nabiorą się na jej pozerstwo, właśnie dlatego rządzą nami idioci.
Rekomendowane odpowiedzi