Spychcio 142 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wielu się przepycha o sprzęt a zapomina o najważniejszym... o wyświetlaczu. Ile jest osób co ma mocnego PC i monitor za 1000zł lub PS5 PRO i słaby TV. Polecam inwestować w dobry wyświetlacz, np. monitor/TV OLED to potrafi zrobić dużo większą różnice w odbiorze gry:)) 4 2
Kadajo 367 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu W sumie konsola nigdy nie brylowała jakością w porównaniu do PC, dlaczego ma być inaczej w przypadku skalera. 1 2
Reddzik 166 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu https://www.ppe.pl/news/357388/uzytkownicy-ps5-pro-traca-cierpliwosc-tworcy-hitu-nie-reaguja-na-problemy.html Super jakość, to widać i słychać. 1 2
Qrdello 75 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Nie żeby sh2r było jakimś cudem techniki na jakiejkolwiek platformie. Tutaj bloober zmienił skaler na skaler bez ingerencji w kod i czesc. Apdejt jest. Jest. 😡 1
Vulc 243 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Przecież jest Enhanced, na swój własny sposób. Wiadomo, początki bywają ciężkie, ale kurde. 😄 1 1
RTXnietylko4060tiUSER 54 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ten caly PSSR to szmelc. Cos czuje ze dopiero na PS6 bedzie jakosc zblizona do DLSS. Edytowane 3 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER 1
Spychcio 142 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wszystko w temacie można się rozejść https://wccftech.com/playstation-5-pro-bad-pssr-older-version/ 2 1
Spychcio 142 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Więc niech któryś z was mi teraz wyleci z obrażaniem PSSR to zaraz mu to wklejam 1
voltq 150 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Spychcio jeżeli to prawda to dobra wiadomość dla posiadaczy ps5 pro , sam bym kupił ale z napędem
Kadajo 367 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spychcio napisał(a): Więc niech któryś z was mi teraz wyleci z obrażaniem PSSR to zaraz mu to wklejam 1
kanon7 70 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Qrdello napisał(a): @kanon7 Kontekt, miszczu, kontekst jest wszystkim ja wiem, że narracja po stronie hejterów musi się zgadzać, to się łowi - ale w Waszych wypadkach i Waszych tworów typu: totalnie rozmyte to już jest lvl nie do osiągnięcia nawet dla mnie :> Także ja sobie odpuszczę, pogram w te pikselozy rozmyte a Wy marudźcie dalej na temat kasy kasy kasy i mydła mydła mydła z YT. Jak cię złapią za rękę, to mów że to nie twoja ręka 1
azgan 290 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu 6 godzin temu, Kadajo napisał(a): W czasie ruchu jest mydło i DF o tym coś tam wspominało. Nawet na pepłeee o tym już pisali https://www.ppe.pl/news/357363/ps5-pro-przegrywa-z-bazowym-modelem-ps5-rozdzielczosc-648p-i-dramatyczne-pogorszenie-grafiki.html 🤭 1
Spychcio 142 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Przypominam, że Alan Wake 2 w 4K z PT na RTX4090 działa w 24fps'ach 1 1
Qrdello 75 Opublikowano 36 minut temu Autor Opublikowano 36 minut temu Godzinę temu, kanon7 napisał(a): Jak cię złapią za rękę, to mów że to nie twoja ręka No jakbyś wyjął głowę z rzyci i poczytał całość a nie wybiórczo sobie cytował to co pasuje do narracji, to inaczej byś śpiewał. A tak, można sobie połechtać? Można Czy Wam ktoś broni kupić sobie takiego prosiaka i samemu potestować i wtedy mieć własne doświadczenie, a nie powielać bzdury z sieci? Nie. Ale jednak powielacie, bo się karuzela kręci. Ten sam mechanizm co w jakimkolwiek temacie a propos jakiegokolwiek sprzętu. Najwięcej do powiedzenia mają youtubowi testerzy, pociskacze, osoby które z danym sprzętem nawet na wystawie się nie minęli. Niezależnie czy dyskusja dotyczy procesorów, kart graficznych czy obudów - hejt musi być Tak jak pisałem wyżej, uprawiacie czepianie się i porównywanie kiedy Wam pasuje - ale jak ktoś ma czelność podać kontrargument to już jest zły i niedobry i fanboj - generalnie moje ulubione słowo biorąc na poprawkę, że miałem w ostatnich 2 latach chyba każdy sprzęt do grania możliwy w rękach w tym 2 pecety i laptopa i SD, Switcha, z 3 różne xboxy
azgan 290 Opublikowano 31 minut temu Opublikowano 31 minut temu 5 minut temu, Spychcio napisał(a): Przypominam, że Alan Wake 2 w 4K z PT na RTX4090 działa w 24fps'ach Ale zawsze można grać w oszukanym 4K* skalowanym z 1440p z DLSS 3 do tego generator fejkowych klateczek* i będzie działać lepiej 😉. Piękne czasy 🤭. 1 1
Qrdello 75 Opublikowano 26 minut temu Autor Opublikowano 26 minut temu (edytowane) Nie no jak, grają w 4K przecież dlss to take cudo, że mucha nie siada. Nawet to skalowanie do 4k to nic nie widać, obraz ostrzejszy niż natywny ważne, że to nVidia wydała - soft bez skazy, bez błędów, bez artefaktów, mydła etc etc etc. Ośmielasz się to kwestionować? a generatora klatek? jezus naszych czasów. Przecież 150 fps generuje Taki tam pierwszy lepszy z binga: >>>KLIK<<< jezus na glinianych nogach, w niemal 2 lata po implementacji to w temacie jojczenia że pssr gniot i bida jakby te same problemy od rozdziałów wymienione SONY w tej materii popełniło tylko jeden, aczkolwiek spory błąd: nie wymaga od wydawanych patchy akredytacji czy faktycznie efekt końcowy jest in plus. A w każdym razie nie od studiów 3rd party. I efekty tego to właśnie SH2, to właśnie AW2 czy Survivor . Tam ktoś też ostro musi chlać ostatnio, bo f@ck up za f@ckupem. Edytowane 10 minut temu przez Qrdello
Rekomendowane odpowiedzi