Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, wrobel_krk napisał(a):

na pclab jeszcze

Jak wszyscy tutaj obecni w temacie… 

51 minut temu, voltq napisał(a):

podstawka to nie problem bo można przyjanuszowac z ali za 15zł-30zł

https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/

do paczkomatu dpd się zmieści? zamawiałeś paczkomatem ?

Woli ścisłości, rozumiem że podstawka pionowa jest 1:1 taka sama do Slim i Pro i niczym się nie różni? 

Opublikowano
5 godzin temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a):

Ten caly PSSR to szmelc. Cos czuje ze dopiero na PS6 bedzie jakosc zblizona do DLSS. 

Wiesz FSR też tak zaczynało, a teraz 3.1 juz jest o niebo lepsze od tego co bylo na poczatku. I tak samo bedzie z psssr bedą to udoskonalali. W sensie SONY, zapewne bedzie to tez w PS6 juz wlasnie po eksperymentach na ps5pro. Takze ta konsolka nowa to taki ekspertyment dla sony

Opublikowano
2 godziny temu, Qrdello napisał(a):

@Henryk Nowak Urzekła mnie Twoja historia :E jak już złapiesz kontakt z matką ziemią, odezwij się ponownie. :D 

Zaiste, homeryckie porównanie. A co ma piernik do wiatraka? Jak mi się PRO zepsuje, to wyślę na gwarancję. Tak samo jak mi rozrząd padnie po 100km :D 

Po prostu nie umiesz dyskutować na argumenty. Nie widzisz co te dwie rzeczy mają wspólnego? Obie nie są pełnowartościowymi produktami i mają niedoróbki, których gotowy produkt mieć nie powinien. 

Opublikowano

kupował ktoś ps5 slim z napędem? jak wyjmę napęd to mogę go zaślepić jakimś panelem bocznym zawartym w zestawie ? i rozumiem ze ten napęd z slim można aktywować na ps5 pro?