ntt_system 24 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) https://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update/ Edytowane 3 godziny temu przez ntt_system 1
voltq 154 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @azgan trzeba podchodzić zdroworozsądkowo, a tutaj fanatycy Sony najpierw krzyczą i wyzywają że inni nie kupują konsoli a teraz mi się dostało bo kupiłem podstawkę w cenie 16 zł a napęd w cenie 650 zł, gdzie ceny są dużo wyższe i dostępność ograniczona P.s sprawdzałem dziś promocje na Sony store i nie ma takich przecen jak na steam epic gog itd , już pomijam te keyshopy które są jeszcze tańsze
Phoenix. 203 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 48 minut temu, ntt_system napisał(a): https://blog.playstation.com/2024/11/19/the-playstation-portal-remote-player-experience-to-evolve-with-new-system-update/ Czyli z urzadzenia dla nikogo bo innaczej tego nie nazwie zrobia troszke lepsze urzadzenie dla nikogo, ciekawe kiedy dadza opcje zeby nie trzeba bylo wchodzic do konsoli i wylaczac HDR przez wlaczeniem bo to cos nie obsluguje HDR i nie kazda gra sobie z tym radzi oraz kiedy naprawia baterie, ktora sie rozladowuje sama jak urzadzenie jest wylaczono. Do tego totalnie zamkniety system gdzie na kiblu nawet YT nie odpalisz nie wgrasz natywnej apki 1
Skitter 3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja kupię pro jak za konsole i napęd będą wołali 3,5k za więcej nigdy. Czyli, może wcale hehe. Ktoś liczył ile dokładnie jest exów na ps5, ale nie remasterow itp tylko nowe wydania? 1
maxmaster027 80 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Skitter napisał(a): Ja kupię pro jak za konsole i napęd będą wołali 3,5k za więcej nigdy. Czyli, może wcale hehe. Ktoś liczył ile dokładnie jest exów na ps5, ale nie remasterow itp tylko nowe wydania? Koło 12? A ulepszonych gier do ps5pro ma byc okolo 50. Ale to sie moze zmienic 1 1
voltq 154 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, Kowal_ napisał(a): To też były skalperskie ceny, za chwilę wrócą do sklepów, będzie tego w opór i będą po 500zł. A skalperzy z olx zostaną z napędami, których nikt nawet za 500zł nie kupi. Naprawdę, nawet nie próbuj tego usprawiedliwiać. Typowy obraz hejtera, który i tak kupi. Dziesiątki postów narzekań na cenę, a już dołożyłeś do ceny 150zł Właśnie zostały tylko dwa nowe napędy a było 5 na OLX Edytowane 2 godziny temu przez voltq
maxmaster027 80 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, voltq napisał(a): Właśnie zostały tylko dwa nowe napędy a było 5 na OLX W uesej sklepy niektore maja napedy za 79$ w jukej z reguly to jest stopałnds. Zdaje sie, że rzeczywiscie ktos tutaj sporo tych napedow wykupil. Bo tam na wiekszych rynkach one sa. Myśle, że to tylko kwestia czasu zanim konsolka zjedzie do ceny 2500zl napedy beda po 300zl. Bo 79$ to 237zl+15% to nawet nie. Wiec warto poczekać, w interesie sony jest zeby ludzie kupowali prosiaki. Edytowane 2 godziny temu przez maxmaster027
voltq 154 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @maxmaster027 W USA są inne ceny , bierz ceny z Europy Niemcy Holandia itd i porównuj z polską nawet konsola masz 700 dolarów a w Europie 800 euro Wg ceny premierowej i aktualnej ps5 slim z napędem jest tańsze o 100 zł a jest "blackweek" czyli jakieś 25 euro Cena premierowa to 550 euro a aktualnie to 525 euro Napęd to 100 funtów czyli jakieś 525 zł czyli cena 499 zł wg mnie jest do osiągnięcia jak Sony przestanie specjalne wstrzymywać produkcję Więc bundle 3799-3899zl za rok ? Jak się w czymś mylę to mnie poprawcie Edytowane 1 godzinę temu przez voltq
Spychcio 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W USA ceny są podowane bez VAT. A u nas już z VATem, który wynosi w PL oczywiście 23%. 1
maxmaster027 80 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 minut temu, voltq napisał(a): @maxmaster027 W USA są inne ceny , bierz ceny z Europy Niemcy Holandia itd i porównuj z polską nawet konsola masz 700 dolarów a w Europie 800 euro Wg ceny premierowej i aktualnej ps5 slim z napędem jest tańsze o 100 zł a jest "blackweek" czyli jakieś 25 euro Cena premierowa to 550 euro a aktualnie to 525 euro Napęd to 100 funtów czyli jakieś 525 zł czyli cena 499 zł wg mnie jest do osiągnięcia jak Sony przestanie specjalne wstrzymywać produkcję Więc bundle 3799-3899zl za rok ? Jak się w czymś mylę to mnie poprawcie aha https://www.eurogamer.net/best-playstation-5-deals 379Ł 389E, takze promki byly trzeba tylko poczkeac. 1
voltq 154 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) W Polsce nie było takich promocji jak zwykle 100 lat za innymi Edytowane 1 godzinę temu przez voltq
Rekomendowane odpowiedzi