Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Phoenix. Noughty Dog w rekach Neila Druckmanna nie wyda zadnej dobrej fabularnej gry. Mamy pewnosc ze pelno bedzie DEI, RTVAGD i innych dziwolagow.

Po tym co zrobil z fabula last of us 2 nie kupie juz zadnej gry w tym lore. Nawet serialu nie ogladalem bo poprostu mam nadzieje ze ta marka sie potkie i glupi ryj sobie rozbije.

A bylem hardkorowym fanem czesci pierwszej.

look-how-they-massacred-my-boy-meme.gif

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Qrdello napisał(a):

Pytasz o infamous SS? Tak, była. To jest ta sama wersja przecież co na zwykłym PS5. Tylko tutaj w 60 klatkach jest ostrzejszy obraz.

tak IFL , różnica jest duża pomiędzy zwykła wersja na ps5 a ps5 pro , wcześniej było widać te rozmazanie i ząbki teraz tego nie ma

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy PS5 Pro, jak u was wyglądają gry na telewizorach 4k , Jedi ocalały i Jedi upadły zakon , bo planuje zakup ale pokazuje mi 1116p i 900p , a w 30 fps nie będę grał 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, voltq napisał(a):

Pytanie do posiadaczy PS5 Pro, jak u was wyglądają gry na telewizorach 4k , Jedi ocalały i Jedi upadły zakon , bo planuje zakup ale pokazuje mi 1116p i 900p , a w 30 fps nie będę grał 

A będziesz liczył te piksele czy grał? Bo to jest zasadne pytanie.

Nie sprawdzałem FO, ale Survivor wygląda rozsądnie na OLED 4K. Widać jakies tam artefakty w przestrzeni RTAO, na odbiciach RT i czasami w dalszym planie, ale nic co by mnie od gry odbijało jakoś specjalnie. Gra w ruchu prezentuje się bardzo dobrze.

Edytowane przez Qrdello
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Kolejne twoje nadinterpretacje :P

Dokładnie. Sprzedaż konsoli słabnie, co jest naturalne po nasyceniu rynku po niemal 4 latach od premiery. Teraz Sony musi grać ceną, jeśli będą chcieli zbliżyć się do wyników sprzedaży PlayStation 4. Naturalnym jest, że po takim czasie od premiery zdecydowana większość chętnych wydać na konsolę pełną cenę już ją nabyła. W następnym roku na pewno będą kolejne małe obniżki i nie ma to niczego wspólnego z PS5 pro. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
15 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

Screenshot_20241211_174649_Pepper.jpg

W końcu dają Forspoken :/ ta gra powinna w miesiąc po premierze trafić do Plusa, bo raz że tragedia wydajnościowa, to jeszcze gameplayowa i sprzedała się tragicznie :E Ostatnio wersja deluxe była w promce za 130 ziko chyba, to jak ktoś się pokusił i kupił to teraz sobie pluje w brodę :/ 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Qrdello napisał(a):

W końcu dają Forspoken :/ ta gra powinna w miesiąc po premierze trafić do Plusa, bo raz że tragedia wydajnościowa, to jeszcze gameplayowa i sprzedała się tragicznie :E Ostatnio wersja deluxe była w promce za 130 ziko chyba, to jak ktoś się pokusił i kupił to teraz sobie pluje w brodę :/ 

lol ja to kupiłem dawno temu na płytce za 69 zeta :E

Opublikowano

Był taki czas, że tego było tak mało że sprzedawały się używki po 150 ziko :/ jakiś obłęd. Nikt tego nie kupował. Nie to że Ci się przyfarciło, bo gra jest straszna, ale cena jak z płytę mega. 

Może się okazać, że za 3-4, 10 lat to będzie jakiś rarytas :D