PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
A co stało na przeszkodzie wysłać pytanie do rady o ten immunitet?. Było na to kilka miesięcy, a wtedy uniknęliby kompromitacji. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Prokuratura miała interpretację prawniczą, że ten immunitet jest nieważny. W sumie jak sam czytałem o tym immunitecie to też mi się wydało logiczne, że go nie ma (tak się zresztą wypowiadały też stare wygi typu Miller, które powinny się znać). Łatwo się to ocenia po fakcie, a trudno im było ocenić, że sąd orzeknie inaczej. Wydaje mi się, że dla wielu to było zaskoczeniem akurat. No i chyba pomijamy też tu wewnętrzny wątek, bo jakaś osoba w prokuraturze pilnowała, żeby to się tak skończyło. Oni tam siedzieli 8 lat, więc te macki nie są takie proste do rozwiązania. Gdzieś czytałem analizę, że takie całkowite "odpisowienie" wymiaru sprawiedliwości to operacja na długie lata. I też sry, ale dopuściliśmy do absolutnej władzy tych przestępców na 8 lat, a teraz jeszcze pretensje, że trudno to odkręcić i kogoś usadzić? Nawet przestępcę z wyrokiem jest problem, bo rezydent pałacu podpisze ułaskawienie. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Wg mnie Craft za bardzo losowy no i dalej nie zabijam w 10s. Zużyłem moje zapasy broni i currency i uznałem że sprawdze ten handel. Nie wiem czy jeszcze butów nie kupię do biegania szybciej;) Tak to resztę będę sobie szukał. Ta ekonomia i karfting pod handel zrobiona na moje oko. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
To ja to tu zostawię na rozluźnienie atmosfery -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Bo zawód nie determinuje sprzętu i pasji. Czasami mechanik samochodowy jeździ starym golfem, bo "mu starcza" - a jego robota, nie równa się pasji. A wielu amatorów ma "rajdówki" w garażu. Pasja / hobby a profesja, to dwie różne sprawy. Choć cudnie, gdy uda się połączyć.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi