ODIN85 762 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) A coś bardziej dla dzieci? Na amazonie to tak ale w Media czy Euro brak stacjonarnie. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez ODIN85 1
slafec 83 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Dla dzieci to pewnie Beat Saber, Angry Birds lub Job Simulator. Jest jeszcze bezpłatne Gorilla Tag. 1
slafec 83 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Horizon jak najbardziej warto ograć. Gra jest bardzo przyjazna dla początkujących, można zacząć od krótkiego trybu safari, gdzie siedzi się na łódce i obserwuje maszyny. GT7 tak samo powinno trafić do dzieci i dorosłych. Do śledzenia gier na PSVR2 polecam kanał Without Parole na yt. W żaden sposób nie są powiązani z Sony i rzetelnie podchodzą do tematu. 1 1
ODIN85 762 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 A Metro chyba cienkie jak takie tanie teraz?
DżonyBi 436 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 W dniu premiery kupilem za 135, wiec od poczatku byla dosc tania. 1
slafec 83 Opublikowano Czwartek o 11:03 Opublikowano Czwartek o 11:03 @ODIN85 Metro Awakening jest dobre (wygrało nawet nagrodę VR GOTY na Steam ), ale to gra bardziej z segmentu AA. Jeśli nie będziesz traktował jej jak Metro Exodus to będziesz zadowolony. Tylko uważaj, bo są tam elementy horroru.
ODIN85 762 Opublikowano Czwartek o 11:36 Opublikowano Czwartek o 11:36 Póki co to na kuriera czekam ale dziś nie dojedzie
ryba 286 Opublikowano Czwartek o 22:05 Opublikowano Czwartek o 22:05 Wymienial ktos baterie w padach? Ponizsza o wiekszej pojemnosci bedzie ok, czy czegos innego szukac? https://allegro.pl/oferta/bateria-litowo-polimerowa-akumulator-do-ps5-pad-dualsense-2650mah-lip1078-16877920840 1
voltq 356 Opublikowano Piątek o 14:57 Opublikowano Piątek o 14:57 (edytowane) Chciałem łączyć tytuły i ograć w kolejności a moje wymagania to zawsze 60 fps i polskie napisy tylko w resident origins nie ma tego Narazie i tak kończę KCD 1 na ps5 w 30 fps 1080p i detale ultra low gdzie wygląda to tragicznie jak wersja na switch ale chciałem przetestować jak to wygląda i przy okazji ukończę Edytowane Piątek o 14:58 przez voltq
Phoenix. 685 Opublikowano Piątek o 17:10 Opublikowano Piątek o 17:10 https://www.ppe.pl/news/360538/setki-gier-na-playstation-w-nizszych-cenach-druga-czesc-zimowej-wyprzedazy.html 1
voltq 356 Opublikowano Piątek o 17:20 Opublikowano Piątek o 17:20 9 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/360538/setki-gier-na-playstation-w-nizszych-cenach-druga-czesc-zimowej-wyprzedazy.html Znów zachęcają do przejścia na cyfrę, nagle takie promocje na cyfrę jak ograniczyli napędy a konsolę jej pozbawili
ODIN85 762 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu No sprzęcik fajny. Jest fun z używania. Szkoda że nie dali dubbingu do Horizona. Niestety mam chorobę Oleda i obraz do końca mnie nie satysfakcjonuje. Ta ładowarka do padów to g... straszne,coś tam krzywo postawisz i już nie ładuje. Ogólnie pierwsze wrażenia mega pozytywne. 1
slafec 83 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu @ODIN85Masz na myśli chorobę lokomocyjną czy jeszcze coś innego? Z tego co pamiętam to w Horizon COTM jest niezbyt dobrze zaimplementowana reprojekcja. Obniżenie jasności powinno pomóc.
ODIN85 762 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Nie mam żadnej choroby lokomocyjnej tylko chodzi o kijowy obraz w porównaniu do tego na oledzie. 1
slafec 83 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Porównujesz gogle do TV? Na to jest jeszcze odrobinę za wcześnie. W PSVR2 masz stosunkowo niską rozdzielczość i soczewki Fresnela. PS5 też nie jest demonem, który uciągnąłby gry w lepszej jakości. Może w PSVR3 na PS6 będzie lepiej.
Kowal_ 158 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 18 godzin temu, voltq napisał(a): Znów zachęcają do przejścia na cyfrę, nagle takie promocje na cyfrę jak ograniczyli napędy a konsolę jej pozbawili Promocje jak co roku i to po kilka razy, jak sobie prześledzisz co tam jest to dobrą cenę mają albo crapy albo starocie albo gry, które niespecjalnie się sprzedały. Cokolwiek fajniejszego i nowszego to nadal cena z czapki, a kupa staroci ze względu na wysoką sprzedaż ogólną dalej ma ceny oderwane od rzeczywistości. Jedyne co tam zwróciło moją uwagę to Pacific Drive bo klimat tej gry do mnie trafia. A to jest właśnie jedna z tych gier, która niespecjalnie się sprzedała pomimo, że wg recenzji jest całkiem niezła.
Kszyrztow 19 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, slafec napisał(a): Porównujesz gogle do TV? Na to jest jeszcze odrobinę za wcześnie. W PSVR2 masz stosunkowo niską rozdzielczość i soczewki Fresnela. PS5 też nie jest demonem, który uciągnąłby gry w lepszej jakości. Może w PSVR3 na PS6 będzie lepiej. Jakoś nie chce mi się wierzyć, aby Sony wypuściło jeszcze kiedykolwiek nowe gogle VR. 1
slafec 83 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Za dużo czytasz portali branżowych, które zawsze zwiastują klęskę VR Sony jest bardzo powiązane z rynkiem XR (mają gogle PSVR2 do gier, SRH-S1 do biznesu, odpowiadają za produkcję dużej części podzespołów w AVP itd.), jakoś nie chce mi się wierzyć, że zrezygnują. No ale zobaczymy co przyniesie przyszłość. 1
Kszyrztow 19 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Mogą być powiązani. Po prostu nie widzę tego w takiej postaci w kontekście PS6. Chyba, że ich bawi wydawanie sprzętu dla samego wydawania jak w przypadku PSVR2. Moim zdaniem i tak gogle standalone to jest przyszłość tej technologii.
Vulc 716 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Sony akurat znane jest ostatnio z tego, że palenie kasy nie jest im straszne. Nawet jeśli cyfry są przeciwko nim - bodajże 2 miliony PSVR2 zeszło z taśmy produkcyjnej, a w połowie roku mówiono o niecałych 700k sprzedanych zestawów. Tyle, że to chyba było przez mocną obniżką ceny. Co i tak wygląda bardzo skromnie w porównaniu do Questa. No, ale jak wyżej, ciężko stwierdzić co Japończykom siedzi w głowie, po tak "spektakularnych" decyzjach finansowych jak Concord. Edytowane 10 godzin temu przez Vulc
maxmaster027 118 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W dniu 3.01.2025 o 16:04, ODIN85 napisał(a): Mamy to Gratki, w tej cenie aczkolwiek sama gra tylko raczej tak zeby zorientowac sie jakie gaming ma mozliwosci i po podziwiać Lepiej miec niz nie miec 1
Rekomendowane odpowiedzi