ryba 1 247 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Dobra Pany, nie wszystko do ogrania bo w pakietach wlecialo, ale co jeszcze dobrego z ps4/5? GT7 mam zakolejkowane, GoT i spidermany, bo 1 mi ma pc sie spodobala. SW Ocalaly w konsoli siedzial i do fotki sie nie pojawil. Edytowane 15 Stycznia przez ryba 2
Phoenix. 4 974 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia https://www.ppe.pl/news/361294/gry-na-ps5-w-duzej-promocji-z-okazji-nowego-roku-sony-oferuje-ponad-2000-tytulow-w-nizszych-cenach.html
Qrdello 910 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Skalowanie do 4k z 1080p, a 1440p to jest przepasc w obrazie Cytat Może istnieć jednak wytłumaczenie tej przewagi. Otóż Kingdom Come Deliverance 2 działa na PS5 Pro w rozdzielczości 4K, skalowanej z 2K, podczas gdy Xbox Series X i PS5 uruchamiają ją w rozdzielczości 2K, skalowanej z 1080p. 4k z 2k w Pro 2k z 1080p. Gdzie tam masz 4k z 1080p ? 1
Phoenix. 4 974 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia A no faktycznie moj blad Co nie zmienia faktu, ze kontekst zostaje ten sam 1
michaelius33 354 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, Qrdello napisał(a): 4k z 2k w Pro 2k z 1080p. Gdzie tam masz 4k z 1080p ? No jak skaluje z 1080p do 2k to jeszcze gorzej bo na telewizor musisz przeskalować jeszcze raz by było 4k 1
voltq 1 372 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 5 godzin temu, Qrdello napisał(a): 4k z 2k w Pro 2k z 1080p. Gdzie tam masz 4k z 1080p ? https://www.resetera.com/threads/all-games-with-ps5-pro-enhancements.1026072/ Choćby dla KCD 2 warto już kupić ps5 pro chyba że ktoś akceptuję grę w 30 FPS
Kris194 4 842 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Koniec ery, Shu oficjalnie odszedł z Sony 1
voltq 1 372 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) Moje pulse Elite 3d nie do naprawy , sklep mi zwróci $ , one mają jakąś wadę fabryczną że jak mamy router wifi obok to się rozłączają plus trzaski jak tylko lekko głowa się spoci i zajdą wilgocią, nie polecam tych słuchawek Edytowane 15 Stycznia przez voltq 1
Phoenix. 4 974 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia https://www.ppe.pl/news/361356/star-wars-jedi-ocalaly-z-najnowsza-aktualizacja-na-ps5-pro-mniej-bledow-i-pssr.html 1
Kris194 4 842 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, voltq napisał(a): Moje pulse Elite 3d nie do naprawy , sklep mi zwróci $ , one mają jakąś wadę fabryczną że jak mamy router wifi obok to się rozłączają plus trzaski jak tylko lekko głowa się spoci i zajdą wilgocią, nie polecam tych słuchawek Ile to dokładnie jest "obok"? U siebie na Pulse 3D (nie Elite) czegoś takiego nie zauważyłem a AP jest w odległości 2m i działa na dwóch częstotliwościach: 2,4 GHz i 5 GHz. 1
azgan 1 138 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 22 minuty temu, Kris194 napisał(a): Ile to dokładnie jest "obok"? U siebie na Pulse 3D (nie Elite) czegoś takiego nie zauważyłem a AP jest w odległości 2m i działa na dwóch częstotliwościach: 2,4 GHz i 5 GHz. U mnie na Pulse 3D (nie Elite) też działa elegancko 1
Qrdello 910 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia Bo to chyba tylko Elite jest taki Elite ja też mam zwykłego pulse'a od 3 lat i zero problemów z rozłączaniem, przerywaniem, trzaskami. :] 1
voltq 1 372 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 10 godzin temu, Kris194 napisał(a): Ile to dokładnie jest "obok"? U siebie na Pulse 3D (nie Elite) czegoś takiego nie zauważyłem a AP jest w odległości 2m i działa na dwóch częstotliwościach: 2,4 GHz i 5 GHz. Na zwykłych też nie miałem problemów, w odległości 2 metrów około, dodatkowo to trzaskanie w słuchawkach to jeszcze gorsza tragedia
Phoenix. 4 974 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Wrzucam pl: https://www.ppe.pl/news/361477/nowy-god-of-war-oficjalnie-anulowany-sony-zrezygnowalo-takze-z-gry-tworcow-days-gone.html 6 godzin temu, slafec napisał(a): Bend Studio może teraz wróci do Days Gone 2? Oby! 1
Jaycob 1 959 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 8 godzin temu, slafec napisał(a): Sony Cancels Two More PlayStation Projects Bluepoint Games pracowało nad God of War w wersji GaaS. Cyrk Bend Studio może teraz wróci do Days Gone 2? Co za strata czasu i kasy, a zamiast tego mogli by ich wykorzystać do zrobienia rimejka Bloodborna. 1
Jaycob 1 959 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Gry singleplayer też wymagają połączenia, a mxt z tego co wiem, to są pomijalne. Przynajmniej z tego co pamiętam jak grałem. 1
Phoenix. 4 974 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Fajnie, ze probuja czegos nowego ale rynek gier uslug jest bezlitosny i zbyt mocno ugruntowany. Bardzo ciezko wbic sie z czyms nowym na dluzsza mete. 2
michaelius33 354 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Mają farta, że drukują hajs z opłat za online itp bo sporo mniejszych firm by się już dawno wyłożyło przy takim stosunku ilości sukcesów do porażek. Plus to nie są tanie rzeczy - każdy z tych projektów kosztuje dziesiątki jak nie setki milionów dolarów (w zależności od stopnia zaawansowania w dniu anulacji) Można było za to wydać dziesiątki gier single player zamiast posuchy i 3 tytułów na rok. 2
Hector_187 9 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Cześć, jako że miewam dosyć częste przerwy w dostawie prądu, postanowiłem że zaopatrze się w zasilacz awaryjny UPS. Nie znam się na tym kompletnie, więc pomyślałem, że zasięgnę fachowej opinii na forum. Potrzebuje go do PS5 Pro i telewizora LG OLED55B13LA. Szukam czegoś kompaktowego, żeby nie zajmowało za dużo miejsca. Raczej bez wyświetlacza, żeby nie oświetlał mi w nocy pokoju (chyba że byłaby opcja jego wyłączenia). Jak już mówiłem, nie znam się na tych zasilaczach ani trochę. Wiem tylko, że niektóre z nich mogą nie pasować do mojego zastosowania. Proszę o poradę. Mam na oku coś takiego: UPS POWERWALKER VFD 800 APFC FR 800VA 420W Nada się? 1
sino 78 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Nie ma sinusa, a moc na styk i poniżej (szukaj w necie, zaawansowana gra + HDR może być blisko 500 W). Wydałeś tyle kasy, a chcesz to podpinać do byle czego? Co do wyświetlacza to mój CP1500 włącza się tylko na akumulatorze (czyli na podtrzymaniu) więc 99,9% czasu nie świeci (i dobrze bo niektórym się wypalił). 1
Hector_187 9 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 2 minuty temu, sino napisał(a): Nie ma sinusa, a moc na styk i poniżej (szukaj w necie, zaawansowana gra + HDR może być blisko 500 W). Wydałeś tyle kasy, a chcesz to podpinać do byle czego? Co do wyświetlacza to mój CP1500 włącza się tylko na akumulatorze (czyli na podtrzymaniu) więc 99,9% czasu nie świeci (i dobrze bo niektórym się wypalił). Nie chcę tego podpinać do byle czego, po prostu się na tym nie znam. Możesz polecić mi jakiś konkretny model? Ten Twój by się nadał? 1
sino 78 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Pewnie, że się nada, ale już go nie kupisz, ale następcę CP1600 (warto dopłacić bo to 2 aku 9 Ah), o którym brak recenzji. Też go kupiłem do tego samego: konsola + TV (choć mam podpięte wszystko, też PC, router itd). Ma duży zapas mocy, ale wszystkiego naraz bym nie odpalał PS5 Pro + TV HDR + PC z mocnym RTX, ale mało kto gra na obu jednocześnie (zaś PC z yt u mnie często chodzi jednocześnie). 1
Rekomendowane odpowiedzi