Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobra Pany, nie wszystko do ogrania bo w pakietach wlecialo, ale co jeszcze dobrego z ps4/5? GT7 mam zakolejkowane, GoT i spidermany, bo 1 mi ma pc sie spodobala. SW Ocalaly w konsoli siedzial i do fotki sie nie pojawil.

DSC_2839.JPG

Edytowane przez ryba
  • Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Skalowanie do 4k z 1080p, a 1440p to jest przepasc w obrazie :D

Cytat

Może istnieć jednak wytłumaczenie tej przewagi. Otóż Kingdom Come Deliverance 2 działa na PS5 Pro w rozdzielczości 4K, skalowanej z 2K, podczas gdy Xbox Series X i PS5 uruchamiają ją w rozdzielczości 2K, skalowanej z 1080p. 

4k z 2k w Pro

2k z 1080p. Gdzie tam masz 4k z 1080p ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Moje pulse Elite 3d nie do naprawy , sklep mi zwróci $ , one mają jakąś wadę fabryczną  że jak mamy router wifi obok to się rozłączają plus trzaski jak tylko lekko głowa się spoci i zajdą wilgocią, nie polecam tych słuchawek 

Edytowane przez voltq
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, voltq napisał(a):

Moje pulse Elite 3d nie do naprawy , sklep mi zwróci $ , one mają jakąś wadę fabryczną  że jak mamy router wifi obok to się rozłączają plus trzaski jak tylko lekko głowa się spoci i zajdą wilgocią, nie polecam tych słuchawek 

Ile to dokładnie jest "obok"? U siebie na Pulse 3D (nie Elite) czegoś takiego nie zauważyłem a AP jest w odległości 2m i działa na dwóch częstotliwościach: 2,4 GHz i 5 GHz.

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Ile to dokładnie jest "obok"? U siebie na Pulse 3D (nie Elite) czegoś takiego nie zauważyłem a AP jest w odległości 2m i działa na dwóch częstotliwościach: 2,4 GHz i 5 GHz.

U mnie na Pulse 3D (nie Elite) też działa elegancko 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Na zwykłych też nie miałem problemów, w odległości 2 metrów około, dodatkowo to trzaskanie w słuchawkach to jeszcze gorsza tragedia 

Opublikowano

Mają farta, że drukują hajs z opłat za online itp bo sporo mniejszych firm by się już dawno wyłożyło przy takim stosunku ilości sukcesów do porażek.

Plus to nie są tanie rzeczy - każdy z tych projektów kosztuje dziesiątki jak nie setki milionów dolarów (w zależności od stopnia zaawansowania w dniu anulacji)

Można było za to wydać dziesiątki gier single player zamiast posuchy i 3 tytułów na rok.

• Like 2
Opublikowano

Cześć, 

jako że miewam dosyć częste przerwy w dostawie prądu, postanowiłem że zaopatrze się w zasilacz awaryjny UPS. Nie znam się na tym kompletnie, więc pomyślałem, że zasięgnę fachowej opinii na forum. Potrzebuje go do PS5 Pro i telewizora LG OLED55B13LA. Szukam czegoś kompaktowego, żeby nie zajmowało za dużo miejsca. Raczej bez wyświetlacza, żeby nie oświetlał mi w nocy pokoju (chyba że byłaby opcja jego wyłączenia). Jak już mówiłem, nie znam się na tych zasilaczach ani trochę. Wiem tylko, że niektóre z nich mogą nie pasować do mojego zastosowania. Proszę o poradę. 

Mam na oku coś takiego: 

UPS POWERWALKER VFD 800 APFC FR 800VA 420W

Nada się? 

• Like 1
Opublikowano

Nie ma sinusa, a moc na styk i poniżej (szukaj w necie, zaawansowana gra + HDR może być blisko 500 W). Wydałeś tyle kasy, a chcesz to podpinać do byle czego? Co do wyświetlacza to mój CP1500 włącza się tylko na akumulatorze (czyli na podtrzymaniu) więc 99,9% czasu nie świeci (i dobrze bo niektórym się wypalił).

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, sino napisał(a):

Nie ma sinusa, a moc na styk i poniżej (szukaj w necie, zaawansowana gra + HDR może być blisko 500 W). Wydałeś tyle kasy, a chcesz to podpinać do byle czego? Co do wyświetlacza to mój CP1500 włącza się tylko na akumulatorze (czyli na podtrzymaniu) więc 99,9% czasu nie świeci (i dobrze bo niektórym się wypalił).

Nie chcę tego podpinać do byle czego, po prostu się na tym nie znam. Możesz polecić mi jakiś konkretny model? Ten Twój by się nadał? 

• Like 1
Opublikowano

Pewnie, że się nada, ale już go nie kupisz, ale następcę CP1600 (warto dopłacić bo to 2 aku 9 Ah), o którym brak recenzji.

Też go kupiłem do tego samego: konsola + TV (choć mam podpięte wszystko, też PC, router itd). Ma duży zapas mocy, ale wszystkiego naraz bym nie odpalał PS5 Pro + TV HDR + PC z mocnym RTX, ale mało kto gra na obu jednocześnie (zaś PC z yt u mnie często chodzi jednocześnie).

• Like 1