RyszardGTS 518 Opublikowano 1 Listopada 2024 Opublikowano 1 Listopada 2024 @CryptTM @Krauziak Cześć stare wygi 1
Jacek Winkler 165 Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Opublikowano 3 Listopada 2024 W dniu 1.11.2024 o 17:26, ITProffesionalUser napisał(a): Można jeszcze pozycjonowanie się pobawić,żeby wpisując w google forum komputerowe,to byłoby na pierwszym miejscu. Fraza forum komputerowe jest już u nas wypozycjonowana, TOP 2. 1
SmileYMaN 3 Opublikowano 3 Listopada 2024 Opublikowano 3 Listopada 2024 Przeprowadzka po 13 latach 🥹 oby już ostatnia!
Cavendish 21 Opublikowano 3 Listopada 2024 Opublikowano 3 Listopada 2024 Również się przeniosłem z pclaba. Witam wszystkich.
Grandal 37 Opublikowano 3 Listopada 2024 Opublikowano 3 Listopada 2024 W dniu 31.10.2024 o 21:12, tomcug napisał(a): To jest "oficjalne" forum portalu ITH, który działa już kilka dobrych lat i nigdzie się nie wybiera, także nie ma potrzeby zrzutek Co za gamoń, na tej fali co targnęła łajbą z Labowiczami mogłeś swoje konto do wpłat podać. 3
azgan 1 125 Opublikowano 5 Listopada 2024 Opublikowano 5 Listopada 2024 Dziękujemy za azyl i nowy dom, pontony dopłynął 😂. W ramach podziękowania za forum proponuję uczciwą "wymianę" i zachęcam do odwiedzania strony głównej https://ithardware.pl/ żeby Redakcja też coś z tego miała 😉. Pamiętajcie to nic nas nie kosztuje a zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć 🤓. 5
kiCK 5 Opublikowano 17 Listopada 2024 Opublikowano 17 Listopada 2024 Czołem ekipa, ja również przeprowadzka z pclab 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Minął dokładnie rok od migracji z ś.p. PCL. Odnaleźliście się na nowym miejscu?
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 36 minut temu, Jaycob napisał(a): Minął dokładnie rok od migracji z ś.p. PCL. Odnaleźliście się na nowym miejscu? Panie kolego, ale to chyba miesiąc za wcześnie? Z tego co kojarzę to zamknięcie było w moje imieniny Każdy uchodźca dostosuje się do nowych warunków
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Ten temat był wrzucony 30 października 2024 - tak to liczę. Migrację zaczęliśmy chyba z miesiąc przed zamknięciem. Dali nam wtedy trochę czasu na przeprowadzkę, jak dobrze kojarzę. Edytowane 30 Października przez Jaycob 1
Kabor 458 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 57 minut temu, Kadajo napisał(a): Nowe forum Premium Ale nigdzie nie ma napisu PREMIUM (awatar się nie liczy) więc jakie to PREMIUM. Nie za takie PREMIUM ja nic nie płaciłem. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Czat i pełny support od admina to już jest klasa wyżej.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, Jaycob napisał(a): Ten temat był wrzucony 30 października 2024 - tak to liczę. Migrację zaczęliśmy chyba z miesiąc przed zamknięciem. Dali nam wtedy trochę czasu na przeprowadzkę, jak dobrze kojarzę. Aha no to by pasowało . Ja wsumie gdyby nie @Filip454 to chyba bym olał, ale jak zobaczyłem że tyle znajomych twarzy się przeniosło no to trzeba było się zarejestrować. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Nom, czas zapiernicza szybciej niż mój CPU. 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Aha no to by pasowało . Ja wsumie gdyby nie @Filip454 to chyba bym olał, ale jak zobaczyłem że tyle znajomych twarzy się przeniosło no to trzeba było się zarejestrować. Trochę mało, brakuje mi kilku. No, ale hej lepsze to niż nic. Edytowane 30 Października przez Jaycob 2
skunRace 797 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Właśnie się zorientowałem, że 30 października dzisiaj i zleciał równy rok na nowym forum, ale mnie @Jaycob uprzedził
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października https://youtu.be/CH3uz-qWsqk?si=dOIq0iq4qf3Mcava 2
Filip454 209 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Szok jak ten czas szybko minął. Nie mogę uwierzyć, że to było rok temu 😯 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1
indexinfio 180 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Czas zdecydowanie za szybko płynie. W jakimś stopniu dzięki przeprowadzce częściej odwiedzam to forum niż wcześniej PCLab.pl.
Kadajo 7 396 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Może i to dobrze to znaczy ze się świetnie bawimy Chyba 1
Pawelek6 252 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Czas płynie tak samo, tylko wraz z naszym wiekiem tak zmienia się jego postrzeganie. Większość ludzi tak ma. Związane jest to z (co raz) bardziej rutynowym trybem życia, a jeżeli za dziecka. Im więcej się dzieje, tym postrzeganie czasu jest dłuższe, a jeśli wkrada się rutyna i monotonia, to odczucie jest szybszego upływu. 2
Rekomendowane odpowiedzi