lamparcicho 697 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Mogliby dać osiągnięcie jak w którymś z Batmanów, mam na myśli:
Godlike 880 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca https://www.gry-online.pl/newsroom/system-progresji-i-wyposazenia-w-assassins-creed-shadows-bedzie-p/z12c9a2
Spychcio 802 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Żeby było uczciwie to ten biały gość u góry powinien być jeszcze jednym z elitarnych wojowników plemienia Masajów. 3
Godlike 880 Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca I najlepiej żeby był kobieta która stwierdziła ze chce byc mężczyzna
Roman_PCMR 866 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 21 godzin temu, JeanPepin napisał(a): Szkoda ze nie zrobia jakiegos assasyna w dzungli gdzie czarny gra tarzana. Ale byl by placz i wycie lewakow pokroju gordona
Zas 294 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) Przesada, ta firma z Saint Louis robiła wcześniej specjalnie herbatki dla wielu innych gier. Edytowane 2 Marca przez Zas 1
crush 3 575 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Mogli się ugadać z firmą robiąca sushi i dodawać po jednym do każdego pudełka. 🤗
GordonLameman 8 496 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 4 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a): Szkoda ze nie zrobia jakiegos assasyna w dzungli gdzie czarny gra tarzana. Ale byl by placz i wycie lewakow pokroju gordona Pączuś, zaraz znowu będziesz płakał, że chcesz mnie ignorować.
Dresiq 57 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 5 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Szkoda ze nie zrobia jakiegos assasyna w dzungli gdzie czarny gra tarzana. Ale byl by placz i wycie lewakow pokroju gordona I poboczne love story z gorylicą, bo ludzkiej samicy nigdy nie widział. 1
Godlike 880 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-shadows-zapewni-tyle-zabawy-ile-egipska-przygoda/za2ca13 1
Tomek1623 266 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca To była dla mnie idealna długość, w sam raz. Valhalla to był kolos. Odyssey też dłuższe, ale nie męczyło aż tak jak Valhalla. 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) Dla mnie tez AC: Origins byl idealny. Chyba najmilej wspominam ta czesc z 'Trylogii' Origins-Oddysey-Valhalla. Origins przeszedlem na 100%. Wszytko, wszysciutko odznaczone, wszytkie questy i lokacje. Nawet zaliczylem ukryty event po przejsciu ostatniego DLC w Oazie Kobr. Malo kto o tym wie.... Oddysey czyscilem przez pierwsze 50 godzin a potem odpuscilem. Valhalle przeszedlem 2 razy i za drugim razem wyczyscilem tak na 90%. Nie dalem rady tych kamieni ustawiac czy lapac tych tatuazy. Ponad 2 tyg i bedzie mozna grac Edytowane 4 Marca przez Roman_PCMR 1
Godlike 880 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Pełen Szacun Valhalle dwa razy przejść w tym raz na 90%, ja nawet raz nie dalem rady (tylko udalo mi sie watek główny dlc z druidami i trochę pobocznych zadan, aaa i trochę liznalem dlc o Paryżu)a miałem naczaskane cos kolo 100h. Zanudzila mnie ke ta gra swoja powtarzalnościa w pewnym momencie.
Roman_PCMR 866 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca @Godlike Ja mam troche inne podejscie do Ubi-gier. Traktuje je jak fast food, znane mi mechaniki itp Jak mialem wolna godzinke to wskakiwalem, czyscilem jakas lokacje i finito. Bardzo lubie tez zbieractwo w grach. Jak bym mial sie caly zaangazowac i np pamietac o fabule kto i kim jest to bym nie dal rady. Fabula Valhalli w polowie Anglii sie rozmywa i juz zapominalem po co cos robie tylko biegalem od znacznika do znacznika a po drodze odchaczalem lokacje. Ogolnie dla mnie idealna gra open world jest na ok 30 godzin questow glownych a z pobocznymi i lizaniem scian powinno byc 100h-150h
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Też Origins najmilej wspominam. Valhalę męczyłem, na żadne DLC nie miałem już sił i chęci, odpaliłem na chwilę tylko Ragnaroka czy jak to tam się nazywało ale jak zobaczyłem ten świat fantasy to i na tym skończyłem Valhallę
GordonLameman 8 496 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Valhalla była dość okropna pod względem długości. Skończyłem wątek fabularny ale przyjemności to nie sprawiło. Origin był faktycznie najciekawszy z tej trylogii. Ale ja niewiele gier jestem w stanie ukończyć w 100%. Za mało czasu
Godlike 880 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca https://www.gry-online.pl/newsroom/zarzadzanie-kryjowka-w-assassins-creed-shadows-ma-w-sobie-sporo-z/zc2ca42 Sarenkę sobie nakarmimy
GTM 65 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Zaznaczyli Moskwę wpisali Warszawę, może Ubisoft wie coś więcej i już zostaliśmy sprzedani putlerowi a może po prostu tam pracują idioci. 1 1
crush 3 575 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Odwrotnie. Skoro Warszawa jest w Moskwie to znaczy, że ich zmiażdżyliśmy. 💪🏻😎
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 14 minut temu, GTM napisał(a): Zaznaczyli Moskwę wpisali Warszawę, może Ubisoft wie coś więcej i już zostaliśmy sprzedani putlerowi a może po prostu tam pracują idioci. Wiesz może być czarny samuraj to Warszawa może być w rosji, także to u nich norma Piszą na ekranie tytułowym że jest to dzieło fikcji więc może premiera to też fikcja 1
Rekomendowane odpowiedzi