Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, kubikolos napisał(a):

jak widze ze jakis gracz 'czeka na recki' takiego generycznego assassina albo 'juz robi preorder' to mam przed soba widok takiego generycznego gracza z template dla NPC :Crash:

To będzie najlepszy w historii asasyn ;) Ludzie się nim zachłysną. 

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Godlike napisał(a):

Aa tam, moze będzie miala to coś co miała Odyseja, ze przeszedłem ja dwa razy nawet :E

Jesteś hardkorem :) mimo że uwielbiałem AC to żadnej części nie przeszedłem dwa razy, w sumie jak do tej pory to bym na palcach jednej ręki policzył co przeszedłem więcej niż raz :) 

26 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Na cdkeys 47€ czy ktoś znalazł coś taniej? Nawet ruskie klucze w podobnej cenie. 🤦‍♂️

przecież za 50 zł latają/latały kody od intela, nawet tutaj jeden kolega kupił :)

Opublikowano
1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

przecież za 50 zł latają/latały kody od intela, nawet tutaj jeden kolega kupił

nawet nie jeden, sam wczoraj drugi koledze pomogłem z olxem, ale 70zł go to kosztowało aż.. :rudolf:

co 5 postów w tym temacie o tych kodach...

• Like 1
Opublikowano

jak z wszystkim na olx czy lokalnie, ale nie ma co popadać w paranoję, jak ktoś ma długo konto i inne oferty...

każdy robi jak uważa, zapytałeś to ci odpoweidziliśmy

50-80zł to nie pieniądze, w porównaniu do kart graficznych po 3k

sam kupiłem dwa, dla siebie miesiąc temu, wczoraj koledze chłop po bliknięciu wszystko nowe założył, łącznie z mailem, nowe konto intel ( tu tylko podał nt telef do weryfikacji ), nowe ubiconnect i potem wszystko mu przekazał, ten sobie hasła pozmieniał i tyle, koszt 70zł

ale absolutnie nie namawiam, pytałeś, dostałeś odpowiedź

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, miro napisał(a):

jak z wszystkim na olx czy lokalnie, ale nie ma co popadać w paranoję, jak ktoś ma długo konto i inne oferty...

Jasne, dzięki za ''polecajkę'' ale dziwnie się na to patrzy jak przypomnę sobie płacz o PLATI i ruskie klucze, że mogą Cię oszukać. ;) Tu nagle linki do Janka z OLX za 50zł i masz przelać na konto i może dostaniesz klucz... XD

P.S. Na plati mamy Janka co ma sprzedanych 50K kluczy i jest obawa, że rusek Cię przerobi. :bicz: 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, miro napisał(a):

50-80zł to nie pieniądze, w porównaniu do kart graficznych po 3k

sam kupiłem dwa, dla siebie miesiąc temu, wczoraj koledze chłop po bliknięciu wszystko nowe założył, łącznie z mailem, nowe konto intel ( tu tylko podał nt telef do weryfikacji ), nowe ubiconnect i potem wszystko mu przekazał, ten sobie hasła pozmieniał i tyle, koszt 70zł

ale absolutnie nie namawiam, pytałeś, dostałeś odpowiedź

Na lokalnie to jeszcze pół biedy bo jest ochrona kupujących i jak sprzedający przygra w ciula i nie wyśle kodu to chociaż kase odzyskasz, natomiast na OLX to już z tym trochę gorzej.

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Godlike napisał(a):

Na lokalnie to jeszcze pół biedy bo jest ochrona kupujących i jak sprzedający przygra w ciula i nie wyśle kodu to chociaż kase odzyskasz, natomiast na OLX to już z tym trochę gorzej.

Dokładnie ten sam mechanizm jest na Plati od 20 lat. Celowo poruszam tą kwestię bo zabawnie to wygląda niemal po dwóch dekadach...

Pamiętam jak jeszcze przed wojną nowe gry w dniu premiery latały po 10 euro. Całkowicie legalnie bo takie były ceny w RU.  W czasie wojny zaczeli kombinować z regionem na Kazahstan etc...

Dalej jest taniej ale w zależności od premiery różne są już te widełki.

Edytowane przez userKAMIL