AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 31 minut temu, Reddzik napisał(a): Tylko, że Bractwo/Brotherhood to kontynuacja AC2, trzeba zagrać w AC2 a najlepiej w trylogię. Grałem w jedynkę, ale po kilku misjach zaprzestałem, wszystko było identyczne w każdym mieście, przeczytałem streszczenie fabuły i zabrałem się za AC2, historia Ezio to jedna z ciekawszych gier w jakie grałem. Jak nie grałeś na premierę to się nie dziwię takiej reakcji. Ta gra zapoczątkowała coś nowego i premierowo aż tak tego się nie odczuwało 🙂 to były czasy jeszcze błędu Jeruzalem i czekania na assety do 2 😛(niektórzy będą wiedzieć ocb🙂) Jeszcze trylogia 2 części jest spoko, później to co raz gorzej z małymi wzlotami jak BF czy Unity lub Syndicate, później dopiero Origins było lekkim powiewem świeżości ale to by było na tyle. I masz rację fabularnie historia Ezia jest jedną z najlepszych historia w świecie gier . 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a): Matko Bosko Terespolsko Dzisiaj jeszcze nie bylo. Jutro tez wklej. Fajnie mozesz reakcje farmic A z reszta ja tez se pofarmie Dawajcie jakies nowe i smieszne bugi a nie to samo bo to nudne Edytowane 27 Marca przez Roman_PCMR 1
blabla123 838 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Romanie miałeś grać, a nie odpisywać na zaczepki. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca "lepszy jest wojowniczy murzyn rycerz niż baba chinka" - Klocuch 2025 1 6
ODIN85 3 502 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): W AC ciągle robisz to samo przez 30 godzin i niektórym to odpowiada. W takim RDR2 masz różnorodność i niektórych to odrzuca. W obu grach i praktycznie w każdej robi się ciągle to samo. W Codzie tylko się strzela a ludzie mają tysiące godzin 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca No niby tak, ale w FPS na tym polega no i wymieniony COD to bardzo dynamiczna gra. Nie można mieć pretensji do Forzy ze się jeździ samochodem.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca O, szykuje sie jakis romansik widze. 1 2
Kadajo 7 411 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca @ODIN85 Jak chcesz zrozumieć o co chodzi to masz na PS1 taka gierkę "Independence day" na podstawie filmu. Na pierwszy rzut oka myślisz sobie lal no musi być super, latasz samolotem strzelasz do statków obcych i niszczysz ten wielki na koniec... No bajka. No a teraz zobacz jak wygląda GP Najlepsze ze na początku tez wypchany jest cinematikami z filmu A sama gra lezy i kwiczy. Tak, nawet coś tak prostego z założenia można tak spieprzyć.
ODIN85 3 502 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): No niby tak, ale w FPS na tym polega no i wymieniony COD to bardzo dynamiczna gra. Nie można mieć pretensji do Forzy ze się jeździ samochodem. No to Asasina biorą świadomi gracze którzy wiedzą czy to gra dla nich czy nie. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca No jak ktoś gra we wcześniejsze to z założenia powinien byc świadomy. Ale nie ktoś kto sięga po to pierwszy raz. Poza tym to ze FPS się przede wszystkim strzela nie oznacza ze nie można kombinować. Stad kiedyś miałeś COD'a i BF'a a były od siebie wyraźnie rożne. DOOM to tez FPS ale raczej do COD go nie porównasz. itd.
DITMD 787 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 3 godziny temu, caleb59 napisał(a): W Shadows jest podobnie bo dalsze regiony wymagają konkretnego poziomu doświadczenia. Nikt nie broni się tam udać ale będziesz na hita kiedy dojdzie do walki. Na ekspercie każdy silniejszy przeciwnik, samurajowie, roninowie kładą cię na hita.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Parząc na Ai przeciwników można mieć wrażenie że ślimaki są inteligentniejsze Edytowane 27 Marca przez Czubatka Boża 3
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 32 minuty temu, blabla123 napisał(a): Romanie miałeś grać, a nie odpisywać na zaczepki. Gram. Nawet screenshota zrobilem. Specjalnie dla ciebie 2 5
Kadajo 7 411 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca @Czubatka Boża haha dobre te żaby, coś wyje w lesie myślę ze to ptak a tu pod nogi trzeba patrzeć Nawet koty są w szoku
Czubatka Boża 176 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Murzyn w gaciach robi większe wrażenie Jeśli chodzi o żaby Edytowane 27 Marca przez Czubatka Boża 1
blabla123 838 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) 11 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Gram. Nawet screenshota zrobilem. Specjalnie dla ciebie No to słaby ten murzyn skoro tylko brudne gacie potrafił zajumać. Edytowane 27 Marca przez blabla123 1 3
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Bez stada to nie ma tak łatwo i boso się ciężko po głowie skacze
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) 2 godziny temu, blabla123 napisał(a): No to słaby ten murzyn skoro tylko brudne gacie potrafił zajumać. Moj murzyn chodzi na spietych posladach, nigdy nie wie co go czeka Edytowane 27 Marca przez Roman_PCMR
Reddzik 2 768 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca https://x.com/assassinscreed/status/1905268079958904991 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca @Reddzik Jezeli to racja to mamy sukces. Tylko dlaczego nie dadza poprostu liczby sprzedanych kopii?! 1
Reddzik 2 768 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Widocznie liczba grających lepiej wygląda? W końcu wliczają w to abonament, a to jak wiemy jest dużo niższa kwota niż sprzedana kopia gry. Edytowane 27 Marca przez Reddzik 2
lukadd 2 912 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Abonament, usługi grania w chmurze, kody rozdawane z intelem, liczba graczy to też kopie które UBI rozdało za free youtuberom, recenzentom i wszelakim streamerom etc. Giełda mocno nie zdecydowana przy tych liczbach, jak wcześniej były lekkie wzrosty to teraz dzisiaj znowu spadek. 1
Stjepan 2 376 Opublikowano 27 Marca Autor Opublikowano 27 Marca No ja dzisiaj liczyłem na 5 mln graczy. 1
Rekomendowane odpowiedzi