Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a):

Gdzie napisalem ze ubi wydaje gry co roku? 

Bardziej chodzi o gierki typu fifa czy call of duty. Co by nie mowic te gry maja miliony graczy co roku.....a trzymaja ten sam wystarczajaco dobry poziom.

Pisalem o tych grach a nie o grach ubi. Konkluzja taka ze jak ubi by wydawalo co roku takiego assasyna ktory byl by wystarczajaco dobry i bez kombinowania/rewolucjii to by bylo pelno chetnych na zakup.

Temat o grze ubi, gadka o ubi, wyżej odnosiłem się do ubi, więc ja mam się domyślać że Ty mówisz o wszystkich innych grach... trochę się nie zrozumieliśmy  🙂 

Dobra gra dla każdego to co innego, Ja też dlugo uważałem że AC jest dobry, ale tam wg. mnie dobra jest tylko swoboda poruszania i eksploracji, choć podobno w tej części to nawet im nie pykło do końca, może się kiedyś przekonam. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Marka Assassin Creed trzyma się mocno i jako osoba która lubi nowe assasyny się ciesze.W shadows nie grałem obecnie valhalla znajduje się na półce do zagranie kiedyś jak będzie czas i znajdę na to chęci. Dobra sprzedaż wskazuje że marka będzie dalej eksploatowana i może uda się im zrobić ciekawą i dobrą grę(choć mam w to małą wiarę). 

Edytowane przez blo3de
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

W ramach odpoczynku od Shadows, wróciłem do AC: Odyssey. Gra mi się b. dobrze, nawet lepiej niż na premierę, jednak gra b. często zawiesza się. Czy ktoś też miał z tym ostatnio problemy?

Edytowane przez tgolik
  • Like 1
Opublikowano

Spróbuj tego...

Cytat

Random freezing with Intel 12th CPU or newer - Set processor affinity for all cores:

Open task manager after run the game

Right-click ACOdyssey.exe in the "Details" tab and choose “Set affinity"

Select All processors

Opublikowano
W dniu 22.08.2025 o 19:27, Stjepan napisał(a):

Przecież był masywny sukces, co się stało. :E 

Akurat Shadows dobrze poszło jako osobny proejkt, ale za słabo zeby resztę firmy pociągnąć. Muszą dużo rzeczy przebudować, bo ostatnio passa porażek była zbyt długa... no a mimo wszystko byłoby b smutno gdyby się Ubisoft zawinął. Ja bym jeszcze jakiegoś Splinter Cella, PoPa i Far cry chętnie ograł

• Like 1