bourne2008 1 203 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Tak patrzę i w tym roku z sensownych zapowiedzianych gier to jest tylko Donkey Kong ? 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Możesz rozwinąć, co masz na myśli przez "sensowność”? I chodzi Ci konkretnie tylko o Switcha 2? Dla mnie interesująco zapowiadają się: Metroid Prime 4: Beyond Mario Kart World Hyrule Warriors: Age of Imprisonment Donkey Kong Bananza Fast Fusion
DżonyBi 1 969 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Hyrule Warriors: Age of Imprisonment Raczej pierwszy kwartal 2026
bourne2008 1 203 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Możesz rozwinąć, co masz na myśli przez "sensowność”? I chodzi Ci konkretnie tylko o Switcha 2? Dla mnie interesująco zapowiadają się: Metroid Prime 4: Beyond Mario Kart World Hyrule Warriors: Age of Imprisonment Donkey Kong Bananza Fast Fusion Imponująca lista. Zwłaszcza że MP4 nie ma daty a Mario jest grą startową.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 22 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Tak patrzę i w tym roku z sensownych zapowiedzianych gier to jest tylko Donkey Kong ? Dokładnie tak to wygląda kolego.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Moim zdaniem nie dowiezli. Przecietna wydajnosc, gowniany ekran jak na 2025 rok i brak flagowych exow. Starzy wyjadacze nie maja czego szukac w tym momencie. Kupic, aby zaraz odlozyc na polke, to wole siegnac z polki sklepowej pozniej jak juz nazbiera sie kilka sensownych exow. Edytowane 7 Czerwca przez DżonyBi 1 2
bourne2008 1 203 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Dla mnie zakup na tą chwilę wątpliwy, chyba że to dla kogoś pierwsza konsolka. W 2026r będzie można wrócić do tematu
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 4 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Moim zdaniem nie dowiezli. Przecietna wydajnosc, gowniany ekran jak na 2025 rok i brak flagowych exow. Starzy wyjadacze nie maja czego szukac w tym momencie. Kupic, aby zaraz odlozyc na polke, to wole siegnac z polki sklepowej pozniej jak juz nazbiera sie kilka sensownych exow. Jakość konsoli mierzy się grami, które na nią wychodzą. Na ten moment masz jedynie Mario Kart, upgrade'y już dawno wydanych gier i jakieś stare dawno ograne gry na innych platformach. Ja rozumiem że marketingowo to fajnie wygląda - CYBER NA PRZTYCZKU - ale ile osób realnie będzie w to grało na Switchu, jaj sobie nie róbmy. 6 minut temu, bourne2008 napisał(a): W 2026r będzie można wrócić do tematu Jak wyjdzie OLED.
galakty 3 312 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): A co poprawili w V2 wtedy ? Głównie to że nie mogłeś już modyfikować konsoli prostym switchem wpinanym zamiast joycona i trzeba było wlutowywać chip moda Picofly A poza tym ekran, taktowanie podzespołów jak i same podzespoły. Edytowane 7 Czerwca przez galakty
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca @galakty I jak tam Twoja Automata na Switchu? Udało się coś zadziałać czy jednak dokończysz grę na YT?
galakty 3 312 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca @Element Wojny YT... Próbowałem reinstalacji kilkukrotnej, wszystkiego w grze co mi przyszło do głowy, nie da się. A grać od początku nie chcę, gdyby był save na PC od ścieżki B to bym spróbował.
DżonyBi 1 969 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): Jak wyjdzie OLED A mysle, ze to nastapi znacznie szybciej niz w przypadku jedynki. Oled w 2026 i do tego czasu kilka exow i maja klienta. Edytowane 7 Czerwca przez DżonyBi
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Teraz, galakty napisał(a): @Element Wojny YT... Próbowałem reinstalacji kilkukrotnej, wszystkiego w grze co mi przyszło do głowy, nie da się. A grać od początku nie chcę, gdyby był save na PC od ścieżki B to bym spróbował. Rozumiem, co by nie było jakieś 70% gry masz już praktycznie za sobą, szkoda tylko że akurat w takim momencie, bo to co jest potem pokazuje geniusz Yoko Taro. Ten kto wpadł na pomysł 1 save'a jest po prostu idiotą. 1
Tankietka 218 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Nie muszą, jeśli gra ma dynamiczną rozdzialke i spada poniżej swojego maxa to na SW2 będzie mieć ją wyższa. Już to zmaslo pokazał na swoim filmie przy rozpakowywaniu. A co poprawili w V2 wtedy ? Będzie ale powyżej 1080p już nie podskoczy. Do tego potrzebny apdejt. Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): Starzy wyjadacze nie maja czego szukac w tym momencie. Kupic, aby zaraz odlozyc na polke, to wole siegnac z polki sklepowej pozniej jak juz nazbiera sie kilka sensownych exow. Stary wyjadacz, fan Mario Kart już ma konsolkę i szybko nie odłoży na półkę. Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Fast Fusion Niby super gierka, ale wiadomo, że hajpowo przykryta przez Mario Kart. Edytowane 7 Czerwca przez Tankietka 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) A mi tego właśnie brakowało od czasów Star Wars Racer - choć moim zdaniem tempo mogłoby być jeszcze większe. Edytowane 7 Czerwca przez Jaycob
DżonyBi 1 969 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, Tankietka napisał(a): Stary wyjadacz, fan Mario Kart już ma konsolkę i szybko nie odłoży na półkę. Byc moze, ale ja ich nazwalbym fan klubem. Mnie na ten moment nie ciagnie co sie rzadko zdarza przy nowosciach w moim przypadku. Edytowane 7 Czerwca przez DżonyBi
Tankietka 218 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 29 minut temu, DżonyBi napisał(a): Byc moze, ale ja ich nazwalbym fan klubem. Mnie na ten moment nie ciagnie co sie rzadko zdarza przy nowosciach w moim przypadku. Fajny fan club który poprzedni Mario Kart kupił w ilości 76,660,000 miliona czyniąc ją 5 najlepiej sprzedającą się grą w historii a w sumie to czwartą jeśli nie liczyć Wii Sports które było dodawane do konsoli. Edytowane 7 Czerwca przez Tankietka
DżonyBi 1 969 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Ile w Europie? To jest gra towarzyska, wiec nie dziwne. Sporo osob ja ma w bibliotece na czas spotkania ze znajomymi lub z rodzina. Edytowane 7 Czerwca przez DżonyBi
Tankietka 218 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, DżonyBi napisał(a): Ile w Europie? To jest gra towarzyska, wiec nie dziwne. Powiedz, że nie dziwne tysiącom gier "towarzyskich" które się gówno sprzedały xd Nie ma takiej korelacji, że "gra towarzyska" = top w historii i pewna wysoka sprzedaż. Edytowane 7 Czerwca przez Tankietka 1 2
DżonyBi 1 969 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Bo to jest bardzo dobra gra towarzyska, ale dla mnie to nie jest gra dla ktorej kupie teraz S2, bo na S1 oledzie ogralem wiekszosc exow. Dla mnie switch to tylko jako handheld i ekran ma dla mnie duze znaczenie, a tu taki klops. Nie naleze do fan klubu Nintendo i dla mnie slaby start na ten moment. Zobaczymy jak Bananza i do jesieni, a raczej zimy na ten moment to tyle. Wiem, ze fani nintendo nie lubia krytyki, ale dla mnie za malo, za pozno, za slabo. Komentarz fana z gry-online mowi sam za siebie. Wiedzmin 3 czeka w kolejce, ale najpierw Cyberpunk, bo wreszczcie grywalny: Dla mnie wersja hendheld W3 na S1 była niegrywalna. Brzydka, nieostra i rozmazana. Masochizm takiego fanboya jak ja ma swoje granice Ale zamierzam przetestować na S2. Podobno cały czas jest w pobliżu maksymalnej rozdzielczości. Tylko Cyberpunk na hendheld jest tak cholernie grywalny, że nie wiem kiedy to zrobię Edytowane 7 Czerwca przez DżonyBi
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca 1 godzinę temu, Tankietka napisał(a): Jest dobrze! Nieźle, 8 sekund mniej na ładowaniu to spora różnica.
Tasslehoff 65 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Mam i ja, Amazon.de prosto ze Szczecina 🙃. Miało być na 10.06 jednak udało się dziś. Duży plus i szacun dla kuriera Pocztex, który się zgodził przywieźć na inny adres i to jeszcze w sobotę 👍 w dodatku 10min od czasu jak do niego zadzwoniłem. Stety niestety, naderwali mi pudełko ale to tylko to zewnętrzne które jest dodatkowo ze względu na Mario Kart World, w tym miejscu gdzie jest wycięcie na numer seryjny. A tak po za tym wszystko ok. Taka ciekawostka, w doku port Ethernet ma max 100mb, Wi-Fi leci ponad 200mbit, zresztą to tak jak w obecnych TV port 100mbit. Konsola działa elegancko i płynnie. Tryb HDR na TV z tego co widzę to takie wymuszenie, tak naprawdę nie wiele on wnosi. Jest też opcja aby się załączał z kompatybilnym oprogramowaniem. Także pewnie dopiero w konkretnych tytułach które to wspierają będzie miało to sens. Podobnie z 120FPS/120Hz które powinno działać przy 1080p/1440p Mam pady 8bidto pro 2, działają ale trzeba aktualizować w nich soft, dostępne na ich stronie. 2 3
Rekomendowane odpowiedzi