Kadajo 7 408 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Te dane to pewnie jakiś lolek z internetu (niech zgadnę pewnie z redita), bo nigdzie nie ma oficjalnego info
Elvis79 161 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Konsola + Mario Kart + Pro Controller2 + ulepszenia Zeld wyjdzie niecałe 3tys, na ten moment cała jedna gra w którą bym pograł, póki co nawet nie zapowiedziane nowa Zelda, Mario Oddysey, Luigi, także na ten moment pierdziele taki interes Podoba mi się proces zgrywania danych z Switcha1 i że Pro Controller1 działa pod Switchem2, nie podoba, że Pro Controllerem1 nie wybudzimy Switcha2 Ekran brak oled mam w dupie, gram tylko w docku Edytowane 7 Czerwca przez Elvis79
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Najczęściej kupowane gry na e-shopie na S2: Mario Kart World Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Nintendo Switch 2 Welcome Tour Fast Fusion The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Upgrade Pack Deltarune The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Upgrade Pack Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time Bravely Default Flying Fairy HD Remaster Yakuza 0 Street Fighter 6 Years 1-2 Fighters Edition The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Switch 2 Edition Hitman: World of Assassination The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Switch 2 Edition Hogwarts Legacy https://www.ign.com/articles/nintendo-switch-2s-best-selling-eshop-launch-games-revealed-and-those-10-zelda-breath-of-the-wild-and-tears-of-the-kingdom-upgrades-are-right-up-there Nie wierzę, że ktoś serio płaci za tę interaktywną instrukcję… To przecież powinno być za free. Na trzeciej pozycji. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Widzę wątek jota w jotę to samo co przy premierze NS1. "Ale kartofel", "ekran z Biedronki" vs "liczą się gry", "Nintendo nigdy nie dowoziło techicznie, bo nie musi". Co zabawne, wszyscy mają rację. Dla mnie obecnie konsola nie jest atrakcyjna, bo po prostu nie ma w co grać. To co chciałem ogarnąć, ogarnąłem na jedynce. Lubię swojego Switcha, więc kupię na dniach kolejnego - NS1 Oled. I na nim spokojnie poczekam do premiery dwójki z nowym ekranem. W tzw. międzyczasie powinno pojawić się już trochę gier.
AvengerGT 60 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Moje porównanie konsol switch. W obu przypadkach jasność na max Nakładki na joycony są w miarę ok. Na pewno jest różnica w ergonomii. Te jednak będą przejściowe i poszukam czegoś z bardziej wypukłym tyłem.
bourne2008 1 203 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca W telefonach ekran potrafią nawet zawinąć na boki czy "zginać" na pół. Tutaj ramki jak w pierwszych LCD
Vulc 2 191 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 53 minuty temu, AvengerGT napisał(a): Moje porównanie konsol switch. W obu przypadkach jasność na max Powiedz lepiej jak ten Fast RMX, godny następca Wipeouta?
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 56 minut temu, AvengerGT napisał(a): Moje porównanie konsol switch. W obu przypadkach jasność na max Średnie porównanie. Wrzuć coś z lochów albo jakąś mroczną grę - dopiero wtedy OLED pokazuje, co potrafi przy czerni.
Tasslehoff 65 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca na duży plus idzie klapka pod kardridża, dużo wygodniejsze jak w OLEDowym, tam to nie dawałem rady tego otwierać nawet dużym paznokciem, a tu elegancko potestowałem sporo gierek ze swojej kolekcji, dużo z tego nie ma nic nowego na Switch 2, działa dalej tak samo w 30FPS, a rozdzielczość jakoś też nie szczególnie poprawia obraz. Ale te gierki które dostały ulepszenie, to naprawdę na duży plus.
galakty 3 312 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 32 minuty temu, bourne2008 napisał(a): W telefonach ekran potrafią nawet zawinąć na boki czy "zginać" na pół. Tutaj ramki jak w pierwszych LCD Bo LCD nie zawiniesz.....
zozolek 312 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Najbardziej mnie te zmienne kąty widzenia denerwują. Gdybyśmy dostali OLEDA i HAPTYKI to byłby sztos - ale to gdzies na nową zeldę i wersję V2...
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Nie mogłeś dostać tego teraz bo by nie zarobili dwa razy
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 2 minuty temu, Tasslehoff napisał(a): na duży plus idzie klapka pod kardridża, dużo wygodniejsze jak w OLEDowym W końcu ktoś to powiedział. Ta klapka z kartridżami w S1 OLED zawsze mnie denerwowała - wyciąganie i wkładanie to jakaś udręka.
bourne2008 1 203 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 4 minuty temu, galakty napisał(a): Bo LCD nie zawiniesz..... To był skrót myślowy. Nintendo tkwi w średniowieczu z tymi panelami. Nie trzeba OLEDA żeby zrobić prawie bezramkowy ekran.
zozolek 312 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nie mogłeś dostać tego teraz bo by nie zarobili dwa razy tak wiem, ze względu na listę gier do ogrania zadowolony jestem, ale chciwość w ich wykonaniu nie zna granić. Pycha kroczy . . ..
Tasslehoff 65 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca ktoś używa USB-C HDMI adapter zamiast docka do switcha? mam coś takiego kupione rok temu https://ehyooshop.com/products/ehyoo-portable-switch-adapter-usb-type-c-to-hdmi-adapter-for-tv-docking-mode-compatible-with-nintendo-switch-steam-deck-samsung-dex-station-and-s21-s20-note20-tabs7-4k-60hz-for-travel ale nie chce to działać. To co dałem linka niby piszą że działa, nie wiem czym to się aż tak różni od tego co posiadam. Macie coś podobnego i możecie sprawdzić czy działa? ew podesłać jakieś namiary na coś takiego co działa. Bo ten co podałem to z Kanady będzie szło ze 2tygodnie. Także mam przenośny monitor OLED INNOCN 15a1f który powinien działać pod USB-C ale też nie chce, napisałem do supportu ciekawe czy trzeba jakiś upgrade softu. Może ktoś też używa jakiegoś ekranu pod USB-C i może to odpalić?
AvengerGT 60 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 1 godzinę temu, Vulc napisał(a): Powiedz lepiej jak ten Fast RMX, godny następca Wipeouta? Moim zdaniem tak. Czuć może trochę budżet ale samo ściganie jest satysfakcjonujące. Typowy dla tych gier niski próg wejścia, a potem masa praktyki by ogarniać szybsze ligi. Kupuję serie od kiedy pojawiła się na Wii U. Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Średnie porównanie. Wrzuć coś z lochów albo jakąś mroczną grę - dopiero wtedy OLED pokazuje, co potrafi przy czerni. Nie średnie, a ubogie/niekompletne bo w określonym scenariuszu. Tak wrzuciłem na szybko bo akurat grałem i sam byłem ciekaw. Poniżej coś ciemniejszego i już nie ma watpliwości co lepsze. 2
Kadajo 7 408 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Nie trzeba żadnych zdjęć. OLED zawsze zniszczy LCD. 1
Tasslehoff 65 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca tak też potwierdzam że na OLEDZIe wygląda obłędnie, a na tym S2 tak sobie
tgolik 546 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 24 minuty temu, Tasslehoff napisał(a): ktoś używa USB-C HDMI adapter zamiast docka do switcha? mam coś takiego kupione rok temu https://ehyooshop.com/products/ehyoo-portable-switch-adapter-usb-type-c-to-hdmi-adapter-for-tv-docking-mode-compatible-with-nintendo-switch-steam-deck-samsung-dex-station-and-s21-s20-note20-tabs7-4k-60hz-for-travel ale nie chce to działać. To co dałem linka niby piszą że działa, nie wiem czym to się aż tak różni od tego co posiadam. Macie coś podobnego i możecie sprawdzić czy działa? ew podesłać jakieś namiary na coś takiego co działa. Bo ten co podałem to z Kanady będzie szło ze 2tygodnie. Także mam przenośny monitor OLED INNOCN 15a1f który powinien działać pod USB-C ale też nie chce, napisałem do supportu ciekawe czy trzeba jakiś upgrade softu. Może ktoś też używa jakiegoś ekranu pod USB-C i może to odpalić? Masz pewnie kabel bez thunderbolta i wideo nie ma prawa działać.
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 57 minut temu, AvengerGT napisał(a): Moim zdaniem tak. Czuć może trochę budżet ale samo ściganie jest satysfakcjonujące. Typowy dla tych gier niski próg wejścia, a potem masa praktyki by ogarniać szybsze ligi. Kupuję serie od kiedy pojawiła się na Wii U. Świetna oprawa, dobre recenzje, a do tego 4K i 60 fps w coopie na podzielonym ekranie? W to mi graj! 1
Rekomendowane odpowiedzi