Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raziel88 · Opublikowano
Wiem, że była ta oferta wczoraj ale ją niestety przegapiłem, teraz jest za 13 500 i też mi się wydaje w miare spoko chociaż na amazonie co jakiś czas pojawia się poniżej 13 000. Jeśli chodzi o procesor to i5 13600kf. Znalazłem też chyba fajnego seasonica vertexa px1200 https://proline.pl/zasilacz-seasonic-vertex-px-1200-80plus-platinum-atx-31-pcie-51-1200w-p8118212. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
@GordonLameman zasugerowalem tylko, a nie podalem jako pewnik, ze rownie dobrze pomiedzy szukaniem opcji od sterowania, mogl tez czytac instrukcje. po czesci ironicznie, po czesci, ze tez moglo tak byc. jedno nie wykluczalo drugiego. uzytkownik mandat dostal za korzystanie z ekranu podczas jazdy. "glupota", "wybielanie", "zwalanie winy", to tylko Twoje bledna intrepretacja tego wpisu, skutkiem czego "odpaliles ad personam" . i to jest fakt. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Inaczej. Nie było regulacji przez manetkę bo w software nie było takiej opcji. Manetka od tamtego czasu w ogóle się nie zmieniła fizycznie. Jedynie dodali opis na niej. Cała zmiana zaszła w Software i dlatego dzisiaj w tych starych 3 z 2019 wszystko działa tak samo jak w tych z 2023 czy 2024r -
Przez panicz patryk · Opublikowano
Hej. Dysk dotarł do mnie już w środę, ale dopiero wczoraj zrobiłem test. Dodatkowo przetestowałem KC3000 oraz Kioxia. Dolne okienka CrystalDiskMark przedstawiają tryb Real World Performance.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi