Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
Zależnie od wersji tam masz AGM 12V 7Ah / 7.2Ah lub AGM 12V 9Ah Dowiesz się jak tam zajrzysz do środka. To tanie rzeczy https://www.kakto.pl/green-cell-akumulator-agm-12v-9ah?srsltid=AfmBOorEcM-x3wefO-tXB1-GEnZ0LcrVhzlR5L98OZd1Krcn2Tx2L__mLlY Nie wpakowałeś się jak ja w APC UPS więc masz luzik z kosztem wymiany akku. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Odpowiedź jest banalnie prosta - przyzwyczajenie do starych już sprawdzonych rozwiązań i strach przed nowym czymś co jest całkowicie nieznane i wzbudza mieszane uczucia. Dodatkowo na przestrzeni ostatnich lat rozrosła się fala „hejtu” w sieci i rozpowszechnianie „fejk newsów”, które u wielu jeszcze bardziej wzbudzają obawy w większości niczym nie uzasadnione. Sam przejawiasz takie oznaki bo ciągle przytaczasz argument strachu w kontekście jazdy autem elektrycznym na niskim stanie baterii. Jeszcze parę lat temu przy bardzo słabej dostępności punktów ładowania można było mówić o strachu podczas jazdy ale nie dzisiaj. Dzisiaj doświadczony użytkownik, który zna doskonale swoje auto wie na co sobie może pozwolić i jazda na niskimi stanie jak ktoś chce podgonić trasę to całkiem normalne zjawisko czego nie zrozumie kierowca auta spalinowego. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/intel-900-series-chipset-spcs-leaked-b960-z970-z990-q970-and-w980-for-nova-lake-s -
Przez trepek · Opublikowano
Też był opór mentalny Z resztą, jak woźnica popije to koń do domu wróci a traktor nie. Wiesz, pochodzę ze wsi, wiem co tata i dziadek opowiadał Oczywiście kwestie finansowe też odgrywały pewne role chociaż co bardzo ciekawe - kto chciał ten esioka czy papajka skombinował. To się wszystko powtarza. Też ludzie gadali - kto Ci traktor naprawi? A paliwo skąd weźmiesz? A części skąd? Każdy kowal na wsi podkowy zmieni itd. Hehe. Aż mi się przypomniało, co ludzie gadali jak elektryfikowali wieś A to kury przestaną nieść, a to krowy będą dawać mleko zsiadłe, a to prąd zabija. A jak nie będzie prądu to sobie nie poświecisz a nafty zawsze dolejesz. A gaz? O matko! A to domy wybuchają, a to ludzi truje! Kto mieszka na wsi ten się w cyrku nie śmieje -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Ja nie biadolę, co nie czuję potrzeby zmiany "Awaryjne" francuzy okazały się nie być awaryjnymi, to nawet nie dają powodów by je zmieniać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi