Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
@PiPoLiNiO dlatego edytowałem swój komentarz i dopisałem "dla sportu", bo pomyslalem o Tobie, tak samo jak zmieniłeś X670E Hero na X870E Hero.. -
Przez Camis · Opublikowano
Te nagrania ze światełkami to są drony albo samoloty. -
Przez tomcug · Opublikowano
Mnie to absolutnie nie obchodzi. Od początku macie zasygnalizowane, że nie ma tu żadnej cenzury co do meritum wpisów. Ale rynsztokowy język nie będzie tolerowany. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Czasy nie zniszczyły PCL, do całkiem niedawna ruch był na tyle sensowny, że można było kontynuować działalność nawet pomimo nie spinania się z finansowego punktu widzenia, ale z różnych względów, które są czeskim filmem, który trwa od końca października, właściciel postanowił to zaorać. Po co wołałeś tego naczelnego PiS-iora? Chłop totalnie nie ma nic sensownego do powiedzenia. Jego argumenty wręcz powtarzają się jak u osób, które były na Labie gadając, że Tusk to Słońce Peru i tylko na to było ich stać . #mimowszystkonawrocki -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Niech będzie, chociaż w przypadku osób publicznych ochrona dóbr osobistych jest węższa, a prawo do krytyki większe. Nawet wulgarna krytyka nie jest tutaj czymś inkryminującym z automatu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi