Żulernia z Allegro, OLX, PCLab i ITH
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Tak jak "wina tuska" to u niego zawsze jest winne amd, to już nawet zabawne nie jest, zbyt długo to trwa -
Przez lukadd · Opublikowano
To sobie nie puszczaj twoja sprawa Dla mnie komp, albo jest stabilny, albo nie. Swojego czasu miałem zbyt ostre nastawy, komp niby się wydawał stabilny w daily use w gierkach, ale przy długich sesjach w KCD2 8h gra w tle, granie + alt taby zaczynał crashować Sprawdzając softami masz dużo większą pewność, że nie natrafisz na problemy dłużej używając kompa, gierki są różne, miejscówki są różne, mniej i bardziej wymagające. y-cruncher potrafi wywalić już w ciągu minuty, albo kilku jak masz niestabilne za mocne zejście na CO -
Przez Kyle · Opublikowano
Mazda dobre auta robi ... poza zabezpieczeniem antykorozyjnym. Chyba ... chyba, nadal nie cynkują karoserii. Może pochodź po salonach (podzwoń) i coś utargujesz, skoro auto Ci się podoba. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Nie będę nic puszczał, kilkadziesiąt minut tm5, godzinka aida, godzinka y-cruncher? Kto ma na to czas? Wolę w tym czasie pograć w bf i tak nic mi się nie wywala. Z mojej strony wszystko w temacie, co miałem się dowiedzieć, dowiedziałem na innym forum. -
Przez trepek · Opublikowano
https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/10609829,znika-wielki-problem-aut-spalinowych-toyota-nowy-silnik-to-osmy-cud-swiata.html Czyli jest to potwierdzenie tego co napisałem odnośnie zastąpienia 2.5 mniejszą jednostką o pojemności 2.0. Aczkolwiek tutaj ciekawa informacja: Obstawiam, że do Camry i Rav4 pójdzie 1.5T w parze z duża baterią jako plug-in. W Lexusie RX i innych dużych Toyotach będzie 2.0T. Już teraz masz Lexusa RX 500H gdzie siedzi 2.4T połączone z 6 biegowym automatem. Mam cichą nadzieję, że RX po liftingu będzie dalej miał wolnossące 2.5 ale z nową generacją baterii w plug-inie, gdzie będzie można przejechać te 100km na prądzie. Pewnie 2.0T wejdzie dopiero w kolejnej generacji RXa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi