Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dobra to ona byla na slajdach przed premiera, a pozniej okazalo sie ze efektywnosc energetyczna lezy, RT lezy, FSR lezy, i jedynie czym sie broni to rasterem oraz cena po dwoch latach A przypomne, ze taki 7900XTX na premiere kosztowal 6000zl-6500zl -
Przez pawelsake · Opublikowano
moderator zabronił nowych tematów: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI czy Asrock X870E Nova czy Asrock x870 steel legend -
Przez VRman · Opublikowano
Co ja właśnie przeczytałem Cała ta kasa pochodzi z przestępstw. Rosja dokonuje zbrodni mordując Ukraińców i atakując suwerenny kraj. A Unia ma się oglądać na to, że nie wolno zabrać zamrożonej ruskiej kasy, bo "tak nie wolno"? Były już przekazy z kremla, według których dostarczenie samolotów czy czołgów Ukrainie to jakby wypowiedzenie wojny. Ale widać pomysł chwycił, skoro nadal leci taki przekaz. -
Przez adashi · Opublikowano
Ty serca chyba nie masz. Powinna Cię wzruszać troska polskich dobrodziejów o przyszłość USA, a nie tylko krytykujesz!!! U nas mamy wiele ministerstw i agencji i kraj nasz rozwija się doskonale a ludzie żyją dostatnio. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Też mi się gra przyjemnie ale ja miałem odpowiednie nastawienie, wiedziałem co dostanę. Świetny nie jest - jest poprawnie, taka zwykła rzemieślnicza robota jak w fabryce, odskocznia i dobry średniak - tak najlepiej traktować tą grę dawkując sobie gameplay lub mieszając go umiejętnie z zadaniami głównymi inaczej szybko zamuli jeśli ktoś zacznie czyścić znaczniki na mapie - no klasyk przez duże K jak w poprzednich częściach. Czy się z tym zgadzam i czy mi to pasuje - oczywiście, że nie. Chciałbym innowacji i odświeżenia podejścia do serii ale to jest Ubisoft - tym bardziej mając kłopoty finansowe będą grać bezpiecznie by straty były jak najmniejsze, poza tym jak pisałem wcześniej - to już nie ten sam Ubisoft co kiedyś - dodatkowo jedną grę robi wiele podstudiów rozsianych po całym świecie co też w pewnym stopniu rozbija spójność, integralność i ewentualne innowacje bo gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść jak to się mówi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi