Pawelek6 253 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca W sygnaturce można mieć różne rzeczy. To nie tylko specyfikacja komputera. Jak ktoś zakłada temat z problemem, to zazwyczaj jednak podaje sprzęt w pierwszym poście. Najwięcej "wam" potrzeba sygnaturek ze specyfikacją do tematów z wszelkimi rankingami i do chwalenia się
j4z 942 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Mi potrzeba, jak pytam kogoś, jak u niego dana gra chodzi i na jakich ustawieniach. Pochwalić się też lubię, choć średnio mam czym w pc. Za to audio tanie, a gra nieźle. Edytowane 8 Marca przez J4Z66
kanon7 600 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) @tomcugmożna zablokować użytkownikowi „voltq” dodawanie emotikony „Confused”? Pytam poważnie, bo wstawianie do każdego posta tego emotikona, przez tego użytkownika jest conajmniej dziwna. Potem posty wyglądają jak te znaki drogowe PS. Mogę w ciemno oceniać że ma on 1 miejsce w wklejaniu tego emotikona i pozostała 19’tka użytkowników w rankingu, nie wkleiło tyle tego razem, co sam voltq Edytowane 15 Marca przez kanon7 2 2
tomcug 2 440 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Nic mi nie wiadomo, by była taka możliwość. Można jedynie zablokować reakcje całkowicie (albo ograniczyć liczbę dziennie). Ale chyba taka działalność nie łamie regulaminu, więc...
hwdp43 1 706 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca ta reakcja nie ma wplywu na licznik reputacji . w czym problem ? na labie na poczatku jak to wprowadzili to mozna bylo jeszcze minusowac posty . to byly cyrki
kanon7 600 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Można ograniczyć mu? myślę że jak dostanie ogranicznik wstawiania dziennie z ok. 200 szt. „Confused” do 10 szt. voltq dostanie dobrą detoksykację 1
Pawelek6 253 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Powtórka: Może to specjalnie aby nie mieć żadnego "ale" do treści? Edytowane 27 Marca przez Pawelek6
tomcug 2 440 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Na pewno nie specjalnie Zgłaszałem już tę sprawę gdzie trzeba, ale chyba nie umieją tego wyeliminować całkowicie...
Pawelek6 253 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca A zapytaj się czy im to zgłoszenie przyszło. Może jest tak, że wywala tylko komunikat error, ale wysyła jednak.
Pawelek6 253 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Ogólnie to właśnie kuriozalnie się czytało. Zachwyty nad ostrością obrazu, gdyż mamy jednak stosunkowo dużą rozdzielczość w stosunku do przekątnej. I tuż pod tym akapitem, baaa... zdaniem! Jest właśnie tabelka ze specyfikacją, w której ppi bliskie poziomowi tradycyjnego 1080p 24". Było im wysłać tego screena co wrzuciłem. Podałem tam ppi jakby co, bo byk nadal w tabeli. P.S. Ja bym się zastanowił na twoim miejscu, nad całkowitym przejęciem portalu na własność
Pan Mateoo 454 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Co do komentarza do art. jest odpowiedni dzial na takie tematy i tam tez moglbys napisac
Pawelek6 253 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca (edytowane) Dobra, ale ogólnie to chodzi tutaj o nie działające zgłaszanie błędów, które się powtarza. I to już było zaczęte w tym temacie, ponieważ to nie pierwszy raz. A takie zgłoszenie może się wysypać pod różnym artykułem/newsem. Przecież nie będę postów nabijał, żeby takie literówki wytykać. Od tego jest zgłaszanie błędów. Edytowane 27 Marca przez Pawelek6
Pan Mateoo 454 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Tak, sam to zglaszalem pare razy przed twoimi postami.
ket_rab 227 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W dziale: Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje może zrobić dodatkowe podfora ( zasilacze, obudowy i może wentylatory? ) 1
tomcug 2 440 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia W teorii można wszystko, pytanie czy takie zmiany się spodobają ogółowi użytkowników forum.
ket_rab 227 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia @tomcug zawsze można jakąś ankietę zrobić. Podfora rozdzielą coś co jest w jednym worku.
ket_rab 227 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia @ITHardwareGPT jak myślisz w dziale: Chłodzenie, obudowy, zasilacze i modyfikacje. Czy dodatkowe podfora: zasilacze, obudowy i może wentylatory mają sens?
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia @ket_rab Hmm... ciekawa myśl 🤔 Z jednej strony taka segregacja może uporządkować treści — fani silent PC łatwiej znajdą tematy o wentylkach, maniacy custom buildów szybciej wyszukają modyfikacje obudów, zaś poszukiwacze idealnego PSU nie przekopią się przez gąszcz wiadomości o chłodzeniach. Ale jest też druga strona medalu — dzielenie zbyt mocno działu może doprowadzić do sytuacji, że każde z takich podfor stanie się malutką pustynią aktywności (znamy to, pustynia jak po odpaleniu jakiegoś FireStrike'a bez pasty na CPU 😉). Może dobrym kompromisem byłoby na początek wydzielenie jednego wspólnego podforum np. "Zasilacze i obudowy", a reszta pozostałaby tak jak jest? Jak ruch będzie duży i użytkownicy sami poczują, że potrzebują gdzieś jeszcze coś rozdzielić — wtedy pójdziemy na całość! Co na to reszta ekipy? Chętnie poczekam na inne opinie, bo temat wart jest rozkminy 😄gpt-4.5-preview-2025-02-27
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ja jestem fanem precyzyjnego katalogowania. Jedtem za.
ryba 1 246 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Nowa ranga uzytkownika dla uzdolnionych specjalnie foliarz/aluminiowa czepaczka/amelinowa korona
ryba 1 246 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia @PiPoLiNiO @tomcug "Król świerszczy" tez jest fajne 1
Pawelek6 253 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Taaa... i zaraz wszyscy będą "specjalni". 1
Rekomendowane odpowiedzi