Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez blabla123 · Opublikowano
O pcb była mowa. Mam secik właśnie Soltek + bodaj Palit GF3 Ti200 i chyba coś ala 4MX w zapasie + Kingmaxy PC4000. -
Przez marko · Opublikowano
Prędkość zredukować biegami, chyba jak przy 120kmh wrzucisz dwójkę. Auto hamuje - nieważne czy hamulcami czy rekuperacją czy ukrytą pod podwoziem kotwicą: znacząca redukcja prędkości -> światła stopu muszą się zapalić. To podstawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym! Inaczej kierowca za Tobą ma na dzień dobry spóźnioną reakcję, bo nic nie informuje go o tym, że gwałtowniej trafisz prędkość. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Kadajo Bo SG jako taki przygodowy, mocno humorystyczny, sf doskonale "chwycił". Tak więc ten styl będzie teraz często widoczny. Widziałem tu teraz wpisy o nowym Predatorze. To też był taki strażniko galaktyczny przygodowy SF; wyjątek to może same walki między predatorami. I fajnie mi się go oglądało; patrząc na wyniki finansowe to nie tylko mnie. Choć wolałbym film dużo mroczniejszy, szczególnie że był z perspektywy predatorów a nie ludzi. -
Przez tgolik · Opublikowano
Tyle, że mnie tylko walka w tej grze interesowała. Irytowały mnie za to idiotyczne zagadki. Dlatego pewnie Cronos mi się bardziej podobał gdzie walka była super a zagadki nie rozpraszały. -
Przez Fatality · Opublikowano
Wyposażenie jest takie samo + standardy bezpieczeństwa jeśli mówimy o europejskich markach aut. 10s w googlach to za trudne widzę. Tym bardziej w USA, gdzie kwestia wyposażenia jeszcze bardziej uwidacznia różnicę cen. Auta w USA są często bardzo dopakowane pod względem dodatkowego wyposażenia a cena wtedy jest podobna (zazwyczaj niższa niż w EU). Przy autach nowych za co najmniej 100k USD to jest już spora różnica - przy tańszych mniej widoczna lub jej brak Podałem suche fakty i nie ma argumentów do odp. Przykro mi, że koczownik forum nie wie co odpowiedzieć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi