Diablo 4
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
O ile budowa nowego komputera na LGA1700 ma jakieś perspektywy wydajnościowe na przyszłość, tak AM4 już nie. 5700X3D i 5800X3D są niedostępne, więc ten komputer będzie miał wydajność procesorową z... 2020 roku. Generalnie ciężka sytuacja dla ludzi budujących od zera. Cen DDR4 nie śledzę kompletnie, ale teraz wszedłem na Allegro i się za głowę zapałem. Za 2x16GB 3200Mhz trzeba przynajmniej siedem stów z portfela wyjąć 😱 -
Przez Karister · Opublikowano
Fizyki nie oszukasz. Do zejścia trzeba rozmiarów. Zobacz, że wszystkie te monitorki albo w ogóle nie mają sensownie opisanej pionowej osi, albo jest wyskalowane na jakieś 60-70dB przy 1m. Każde głośniki mają nieliniową charakterystykę i jak dasz głośniej, to zaczynają się problemy z niskimi tonami. IMO małe stereo to z jakimś sensownie dobranym subem. No chyba, że komuś nie zależy na paśmie 20-50Hz, to spoko. Da się bez tego żyć. Ja się w końcu doczekałem odsłuchów Serafino. Jadę za godzinę do salonu. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Z kineskopu i całej elektroniki za nim wziętej też cie okradli na rzecz cienkiego i łatwego w połamaniu LCD Tak - brak manetki do wyboru kierunku jazdy jest kretyńskim rozwiązanemu ale finalnie Tesla fajnie to rozwiązała bo system przez kamery wykrywa przeszkodę i jedzie w kierunku gdzie takowej nie ma. Parkujesz tyłem do garażu i po wejściu do auta ruszasz do przodu bez konieczności wyboru kierunku Oczywicie ja mam manetkę i wolę ją niż takie rozwiązanie. O manetkach do zmiany kierunku jazdy już się nie raz wypowiadałem. Tesla 3 Highland takie nie posiada i z tego względu nigdy tego auta nie kupił! Krytyka była na tyle mocna że manetka w nowym Y wróciła. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Albo i nie. Ta argumentacja sędziego to rzeczywiście taka fikolkowata jakaś. Można podejrzewać że będą uniewinnienia z równie lotna argumentacją.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi