Diablo 4
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja jestem skłonny uwierzyć, ze napiszesz cokolwiek aby wybielić producenta Jest wyjaśnione, że to była stara Tesla i tam nie było na manetce regulacji. Co jeszcze potrzebujesz, żeby uznać, że producent spieprzył sprawę w 2018/2019? -
Przez Keller · Opublikowano
Sprowokowała mnie do tego pytania ex, która napisała do mnie pewnie pod wpływem jakichś emocji, że nigdy się o nią nie biłem. Jestem gościem który woli merytorykę, nie rozumiem w ogóle idei przemocy, nie wiem skąd ktoś ma takie nastawienie. Dlatego pytam jakie są wasze doświadczenia. Może się biliście, może ktoś z was dostał (tu się pewnie mało kto przyzna), czy w ogóle lubicie przemoc. Realnie gale patoMMA mają zasięgi więc chyba mamy tu fanów, prawda? Ankieta anonimowa przynajmniej jak widzę. -
Przez Vulc · Opublikowano
Oceniam tylko jego entuzjazm, który nie koleruje z moim. Całkiem nie mój styl recenzowania czy oceniania czegokolwiek, a przesłuchałem dobre 10 minut, bo z zasady robię to jak ktoś coś linkuje. Z Twoich filmików choćby, znacznie bliżej mi do gościa numer dwa. Ostatecznie w przypadku Avatara, żadne recenzje potrzebne nie są. To jedna z tych produkcji, w przypadku których doskonale wiadomo coś się dostanie, ciężko tutaj o jakąkolwiek niespodziankę. -
Przez krzysiek_1990 · Opublikowano
skończone A Plague Tale Requiem, ale takiego zakończenia to sie nie spodziewałem....... -
Przez Imm · Opublikowano
Chainsaw Man – The Movie: Reze Arc - mam podobne zdanie jak większość tutaj, spore rozczarowanie. Nie pod względem scenariusza, wszak ten był oparty na źródle więc niczego innego się nie spodziewałem, ale technicznie to totalna porażka. Animacja słaba, jakby brakowało klatek, szczegółów, kreska nijaka. Moim zdaniem MAPPA zawiodło całkowicie w tym aspekcie. Patrząc tylko przez ten pryzmat to do Demon Slayer kompletnie polotu nie ma. Napiszę więcej, nawet normalna sezonowa wersja Chainsaw Man była o wiele lepsza technicznie od tego filmu. Szkoda.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi