Wybacz moje nastawienie polegająca na krytykowaniu kretyńskich rozwiązań. Powinienem mieć bezkrytyczne nastawienie do korporacji oszczędzających na wszystkim w celu zwiększenia zysków miliarderów, jak ty.
Nie, nie jest. Pojawił się wyrok, ktoś wrzucił, potem były tłumaczenia, że to niemożliwe i to bzdura, w końcu ja wyjaśniłem temat DO KOŃCA. Wskazując jak było i kiedy. I od tej pory się mnie czepiasz
nope. na system. ale biorac pod uwage Twoje nastawienie, kompletnie mnie nie dziwi, ze nie wylapales tego.
w kontekscie krytykowanego rozwiazania? tak, to jest funkcjonalna archeologia. problem dot 2018/19 (nie widzialem pozniejszych wyrokow). duzo opinii dot. tej funkcjonalnosci (obsluga z tabletu) jest wyrobiona wlasnie na podstawie zdarzenia z przed 5 lat. ba. zaryzykuje nawet stwierdzenie, ze wiekszosc uwaza, iz nic sie w tej kwesti nie zmienilo od tych +5lat, ze dziala to nadal tak samo zle . i to jest problem, a nie kiedy pojawil sie wyrok ostateczny.
ten fragment wsjkazuje na bicie pod wzgledem walki o milosc / kobiete ... , a nie o bicie jako przemoc fizyczna btw.
Nw jak wy ale ja zawsze zamiast sie bić jak low iq persony (nie liczac sportow walki) to wole dyskusje na argumenty
Tamte gry były o wiele bardziej brutalne jeśli chodzi o grind. W każdym hack and slashu możesz się podpiąć do kogoś i stać za jego plecami gdy ten będzie robił całą robotę za ciebie, ale gdzie tu fun?
Rekomendowane odpowiedzi