Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ja cały czas gram sam. Tylko raz lochy co trzeba grać w party. Sprawdziłem sobie co to jest.

World bossy też zabijam bez party i zawsze dostaję drop i exp więc nie wiem czemu chcecie do tego party.

Do wtorku chyba włącznie szansa na prankstera. Blizzard zawsze we środę ma resety

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano
8 godzin temu, Lyman66 napisał(a):

czemu chcesz się tak do tego party dołączać?  to coś daje przy azmodanie?

No ja skończyłem swoją przygodę z diablo na 2, a tam jak nie byłeś w party to nie leciał exp (jak byłeś afk) czyli mam rozumieć, że wystarczy tam stać i exp będzie leciał niezależnie od tego czy jestem w party czy nie? Bo ja to i tak przez większość czasu pewnie będę AFK, zależy mi tylko na XP a drop itp to tak jak @Reddzik większość gry solo.

Opublikowano (edytowane)

tak leci exp. Nie musisz być w party ale afk powyżej 10 min i wywala z gry

Exp leci w tej grze tak szybko że nie wiem jaki jest w tym sens. Robisz sobie piekielne przypływy, duriela na nich. drzew szeptów jak masz fabułe to też fabułę i szybko wijesz

Edytowane przez Dimazz
Opublikowano
1 godzinę temu, Godlike napisał(a):

Lvl 60 już mam teraz wbijam to mistrzostwo, no i uczę się cały czas tej gry bo jednak od czasów d2 się dużo zmieniło stąd te moje wszystkie pytania 😅

https://maxroll.gg/d4/meta/optimal-farming-guide#season-11-farming-loop-header to raczej jak juz jestes dosc mocny na T4

https://maxroll.gg/d4/getting-started Tutaj jest sporo wyjasnione

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Dominix napisał(a):

Dzięki, teoria już opanowana teraz czas na prkatyke, ale czy jestem mocny na t4 to nie wiem, itemy legendarne raczej sam crap, do tego wiara mi się słabo odnawia więc sobie raczej w podziemiach kurast narazie nie po farmie, bo czytałem że tam trzeba szybko bo są jakieś moby z klepsydrami. Wpierw jednak chce skończyć wątek główny i zadania sezonowe które dodają dodatkowe punkty atrybutow.

Edytowane przez Godlike
Opublikowano (edytowane)

2 godziny temu, Godlike napisał(a):

podziemiach kurast

Tam nie opłaca się iść bez takiego przedmiotu, którym można zmieniać nagrodę kosztem mniejszego czasu, tam to lecisz zazwyczaj jak przecinak, by zdążyć "na czas", ale spokojnie ogarniesz, im szybciej zabijasz tym więcej czasu zostaje na koniec, a elitki jak i kapliczki dodają czas do licznika, mamy 3 poziomy, na 4 jest boss. 
obraz.png.32bb327495357a0775da7c65f8046c4f.png

cały opis
https://maxroll.gg/d4/resources/kurast-undercity

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
4 godziny temu, Godlike napisał(a):

Dzięki, a gdzie mogę zdobyć boskie dary aby zakończyć to zadanie?

To są chyba te świetliste orby co wylatują na helltide'ach, pokręć się trochę po tych obszarach, a będziesz miał tego od groma. 

Opublikowano
7 minut temu, Dimazz napisał(a):

przydałoby się na dowidzenia jeszcze jakiegoś żartownisia złapać.

koniec sezonu dopiero w marcu także jsszcze trochę grania

dsafdsfsdg.jpg

mi sie soft juz znudzil, obecnie HC :) - 1 "dentka" juz zaliczona - DPS byl ok ale defensywe zbagatelizowalem :E

Opublikowano
Godzinę temu, Dimazz napisał(a):

a wbiłeś repe asmodana na maxa albo przynajmniej na 4 poziom?

bo wtedy leci dużo pieczęci 

Chyba 3 mam, ale wbijanie Azmodana to jakiś żart, Pity wbiłem moment, Undercity też, a Azmodan to dramat.

I loot z niego też dramat, jak wyleci 2312567367281 pieczęci to nie idzie ich zebrac do ekwipunku nawet. Kto to wymyśla jpd.