Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano Piątek o 21:49 Opublikowano Piątek o 21:49 W dniu 29.01.2026 o 19:23, Dominix napisał(a): PTR nadchodzi na S12 https://news.blizzard.com/en-us/article/24247516/the-2-6-0-ptr-what-you-need-to-know Tak jak myślałem s12 będzie krótszy a w raz z lord of hatred ruszy s13 Ale będzie grilowane
azgan 1 192 Opublikowano wczoraj o 14:42 Opublikowano wczoraj o 14:42 Dajcie mi już te wszystkie nowości, praktycznie każdego dnia wieczorkiem odpalam teraz Diablo chociaż postać już gotowa na nowy sezon i dodatek 😁😉 Mega przyjemnie się w to pyka teraz dla relaksu 👍
PaVLo 994 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ja poczekam, aż Paladyn stanieje i planuję powrót 1
azgan 1 192 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Edytowane 21 godzin temu przez azgan
Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Ja poczekam, aż Paladyn stanieje i planuję powrót Co najmniej do 28 kwietnia nie licz na promke na lord of hatred 1
azgan 1 192 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ta nowa klasa postaci w Lord of Hatred to pewnie będzię A Wy jak obstawiacie 🤔? Godzinę temu, PaVLo napisał(a): Ja poczekam, aż Paladyn stanieje i planuję powrót I w cenie są oba dodatki (Vessel of Hatred jest wliczone do ceny) 1
Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, azgan napisał(a): Ta nowa klasa postaci w Lord of Hatred to pewnie będzię Bardzo mała szansa popatrz na ten cień w tle na początku za paladynem, to jest ta druga klasa. To będzie jakiś oracle/warlock pod siłę woli. Dowiemy się w połowie lutego prawdopodobnie pokażą tą klasę. Edytowane 22 godziny temu przez Mistrz zakonu Paladynów 1
DITMD 843 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 49 minut temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): To będzie jakiś oracle/warlock pod siłę woli. Jak dla mnie git
Dimazz 704 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 9 godzin temu, azgan napisał(a): Ta nowa klasa postaci w Lord of Hatred to pewnie będzię A Wy jak obstawiacie 🤔? I w cenie są oba dodatki (Vessel of Hatred jest wliczone do ceny) Też obstawiam amazonkę. Ta ze zdjęcia nawet dobrze się wpisuje w dodatek wzorowany na mitologicznej Grecji 1
Mistrz zakonu Paladynów 848 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) @Dimazz Amazonka po pierwsze jest gender lock czyli nie ma faceta tylko jest kobieta po drugie czy to wygląda na amazonkę? a po trzecie mamy już dwie klasy na zręczność rouga i spiritborna. Edytowane 11 godzin temu przez Mistrz zakonu Paladynów
Dimazz 704 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu pisalismy już o tym renderze. Może to być tylko peleryna dla zmylenia graczy ale może będzie jakiś warlock czy inna klasa. niedługo sie dowiemy
Godlike 954 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): @Dimazz Amazonka po pierwsze jest gender lock czyli nie ma faceta tylko jest kobieta po drugie czy to wygląda na amazonkę? a po trzecie mamy już dwie klasy na zręczność rouga i spiritborna. No może i nie ma gender look ale jako druga płeć może będzie można zrobić, Osobę Amazonska, teraz przecież to takie modne
azgan 1 192 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): @Dimazz Amazonka po pierwsze jest gender lock czyli nie ma faceta tylko jest kobieta po drugie czy to wygląda na amazonkę? a po trzecie mamy już dwie klasy na zręczność rouga i spiritborna. Nie zapominaj o ubrankach w Diablo IV jest przecież pełno tego 😉 3 godziny temu, Dimazz napisał(a): Też obstawiam amazonkę. Ta ze zdjęcia nawet dobrze się wpisuje w dodatek wzorowany na mitologicznej Grecji Albo 😉😁
azgan 1 192 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 15 godzin temu, ODIN85 napisał(a): A to nie ma być Wampir? Tej klasy nie znałem ale właśnie testuje jak się tym gra 😅😁😉
Rekomendowane odpowiedzi