galakty 3 581 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie każdy gra po 8h dziennie. I endgame to mam na myśli końcowy build, a nie rozpoczęcie Pitów, bo to kilku godzinach jest.
Dominix 440 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam 18h przegrane na paladynie, 160 paragon chyba,pit 85 jakoś zrobiony. Po nowym roku może uda mi się 100 zrobić i sprawdzę hc na czarce. Jeden mythic użyteczny ale tak średnio a gdzie tu mówić o finalnym ulepszeniu żeby było ok. Sporo farmy jeszcze a do tego chce zadania sezonowe zrobić więc będzie jeszcze grane z 2 tygodnie lub więcej. Mega przyjemnie w tym sezonie się gra i jest sporo do zrobienia, coś czego mi w D3 brakowało. 1
galakty 3 581 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Ja nie mogę wydropić legendarnych run do buildu... Edytowane 1 godzinę temu przez galakty
Reddzik 2 868 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Znajomy wrzucił mi zdjęcie, że zrobił 95 poziom PITu, gra Paladynem. To jest samograj, więc idzie bardzo szybko.
Rekomendowane odpowiedzi