Kingston Fury Renegade RGB 64GB [4x16GB 6000MHz DDR5 CL32 DIMM] na Asus TUF 670E-PLUS WIFI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Tak z tym, że 5060TI jest jednak z 25-30% wolniejszy od 5070. Wiec to też niby fajnie, ale jendak tej wydajnosci bedzie brakowac. Szczegolnie jak ktos mysli o VR i w miare zjadliwej grafice, jeżeli ktos mysli o grze z path tracingiem. Przełożenie jest dosc spore. Z 94FPS robi sie 57 w VR. Starałem sie nie ruszac glowa zeby pokazac jakie jest przelozenie z 2D na VR. Dosc duzo sie jednak FPS traci a ram wywala odrazu pod korek. -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Może mieć lepsze bebechy? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja nigdy nawet nie słyszałem o takim komunikacie. Za to o komunikatach dot. "e-power failure" już tak 18 tys przebiegu, wrzesień 2024 - żadnego problemu. A jeździ się cholernie przyjemnie. I te 7 sekund do setki potrafi zaskoczyć. Smutno potem patrzą Panowie w BMW X1 mający 136KM -
Przez Art385 · Opublikowano
aha no to na pełnej wersji elegancko podmienia FSR3 na 4 ale już FG nie czemu? nie wiem. Z resztą wywalone jajca. Nawet jak ustawiłem zoptymalizowane ustawienia z HU gdzie prawie całe RT jest na HIGH to i tak mi z FSR zrównoważonym nie schodzi poniżej 60 albo 120 z FG i gra się bardzo komfortowo. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Na pewno lepszy od Deepcoola, szkoda że tylko 5 lat gwarancji ma. Ale po co Ci 1200W, 1000 to aż nadto do takiego zestawu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi