Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Vulc napisał(a):

a tam faktycznie piszą, że się da tak ustawić.

jak się nie da, jak się da, było już o tym w tym temacie :

https://www.purepc.pl/indiana-jones-and-the-great-circle-odkryto-sposob-jak-ustawic-angielskie-audio-zachowujac-polskie-napisy

jak masz wersję recenzencką to też dziła, tylko zależnie od której grupy, tu ktoś pisał że mu się wiesza wtedy, ale na którymś forum T widziałem jak wrzucili filmik i wszystko banglało. Do wersji od elamigos wczoraj wyszedł tez patch

• Thanks 1
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Byłem negatywnie nastawiony do gry. FPP i zmienna kamera? Meh... 

Ale ta gra jest doje** klimatem :D 6h dziś grałem. Połowa za mną. Dawno nic mnie tak nie wciągnęło. 

Graficzka ogólnie kozak, twarze na niektórych ujęciach to inna liga. 

I to całe FPP o dziwo całkiem pasuje do gierki. No kurde klimat filmów o Indiana tu jest oddany 11/10 ;D

Końcówka to już magia i głupie akcje. Szkoda że poszli w to co w ostatnich filmach:(

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

A odnośnie mapy, na początku się ucieszyłem, że ją dostałem, bo nie będą robić graczy za idiotów i w końcu coś nowego zwiększającego imersję  z eksploracji (jak w GoT), ale później i tak pokazuje się ogromny żółty romb gdzie dokładnie iść. 

8 godzin temu, lukadd napisał(a):

No kasa leży tu i tam.

Można jeszcze ukraść, ale wtedy zwala się cały obóz, nawet jeśli nikt nie widzi. Próbowałem raz w Rzymie i już każdy wiedział, że to ja. :E

Opublikowano
3 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Skończyłeś już? :)

Tak. To była wspaniała przygoda. Końcówka to prawdziwa uczta dla oczu,poziom Hellblade 2. Voss to świetny złoczyńca. 

Oprócz problemu z Fg to bugów czy wywalania na pulpitu nie było-rzadkość w tych czasach na premierę.

8/10.

dteryffjhfkjuklouuuuuuuuuuuuu.png

• Upvote 1
Opublikowano
13 godzin temu, cichy45 napisał(a):

No właśnie, bo liczyć optymistycznie nawet jak 5090 powtórzy sukces 3090 -> 4090, to po uzyskaniu 70-90% więcej performance dalej nie będzie to 60 FPS. 5090 będzie bardzo dobrym GPU do PT w 1440p pod gry typu CP2077/AW2 czy Indiana właśnie, bo powinna dać okolice 70-90 fps bez żadnych ulepszaczy typu FG czy skalowanie. Ale do 4K dalej będzie za słaba bez boosta. Może zamiast DLSS P będzie można użyć DLSS Q ale ciągle FG obowiązkowo jeśli chcemy >100 FPS w 4K.

Rozumiem, że grasz w 4k ?

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Prawdziwy gracz, a nie jakaś popierdółka z wymówkami :pozdro:

Ty nie wiesz jak on gra. Easy mode i biega od znacznika do znacznika, speedranuje wszystkie gry tak, pomijając 70% zawartości.  :E

• Upvote 2
Opublikowano
7 minut temu, Jaycob napisał(a):

Ty nie wiesz jak on gra. Easy mode i biega od znacznika do znacznika, speedranuje wszystkie gry tak, pomijając 70% zawartości.  :E

Normal zawsze.

5 minut temu, lukadd napisał(a):

Tylko 240h teraz robisz w miesiącu? Kiedyś chyba więcej leciałeś.

Raz tyle a czasem 264.