Slayer 278 Opublikowano Środa o 19:23 Opublikowano Środa o 19:23 Sprawdziłem DX11 i to samo, też dropy o 20fps w losowych momentach i chrupnięcie. Grę przeinstalowałem i nawet zainstalowałem na szybszym dysku.
leven 637 Opublikowano Środa o 19:35 Opublikowano Środa o 19:35 (edytowane) No to sterowniki przeinstaluj poprzez DDU. Najnowsze dobrze działają. Aha i sprawdź w necie, czy masz najnowsze sterowniki do chipsetu płyty głównej. Ponoć na AMD ma to znaczenie. Edytowane Środa o 19:37 przez leven 1
Crew 900 1 077 Opublikowano Środa o 19:58 Opublikowano Środa o 19:58 O kurna a ja na skellige mam lekko ponad 60 fps i nie płaczę
leven 637 Opublikowano Środa o 20:00 Opublikowano Środa o 20:00 Widzieli a ? https://ithardware.pl/aktualnosci/wiedzmin_3_multiplayer_modyfikacja_nexus_mod-47957.html
Slayer 278 Opublikowano Środa o 20:21 Opublikowano Środa o 20:21 @leven Nowe stery do chipsetu zainstalowane, zrobiłem tez DDU i zainstalowałem najnowsze stery. Dalej to samo Najlepsze jest to, że dałem wszystko na low, ponad 300fps a i tak co jakiś czas chrupie Nie wiem, chyba tylko reinstalacja windy pozostaje na ten problem
leven 637 Opublikowano Środa o 20:35 Opublikowano Środa o 20:35 No to jutro odłącz obecny dysk z systemem i postaw na innym dysku czysta instalkę + wiedzmin + sterowniki i napisz, czy coś się zmieniło. Żadnych dodatkowych apek, programów, itp. A masz może do komputera podłączone jakieś peryferia (oprócz myszki i klawichy) ? Jak masz podpięte dyski HDD, to też je odłącz na próbę. Już nie wiem, gdzie szukać
Crew 900 1 077 Opublikowano Środa o 20:41 Opublikowano Środa o 20:41 (edytowane) No na pewno nie w przeinstalowywaniu systemu bo nic to nie da skoro jak twierdzi inne gry chodzą dobrze. w biosie masz ustawiony profil EXPO dla pamięci? Jak grasz na dx12 dlss? FG ? jaka rozdzielczość? Edytowane Środa o 20:46 przez Crew 900
Slayer 278 Opublikowano Środa o 20:46 Opublikowano Środa o 20:46 (edytowane) Profil XMP ustawiony. Gram na DX12 z DLSS na jakoś, FG też włączony. Rozdzielczosc 1440p. Mam od cholery innych gier i w zadnej z nich absolutnie nie bylo takich cudów @leven nie mam w ogóle dysków HDD. Poza myszką i klawiaturą mam podpięte tylko słuchawki na USB. Co do postawienia nowej windy to trochę ciężka sprawa narazie bo nie bardzo mam dysk do tego. Edytowane Środa o 20:58 przez Slayer
leven 637 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu I co u Ciebie Slayer ? U mnie kraszuje Wiesiek raz na jakiś czas. Próbowałem wszystkiego ? Nie, jeszcze została opcja wywalenia modów, ale nie pogram godzinami bez modów, bo nie dam rady xd Jednak trza będzie. Ogólnie gra działa cudownie, tylko te nagłe zawieszanie się gry i "gra się wywaliła" A u Ciebie znowu odwrotnie, gra działa bez kraszów, "tylko" szarpie. I to też jest jedyna gra u mnie, która robi takie walki
caleb59 1 743 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Wyłączcie testowo obaj Nvidia Hairworks i zobaczcie czy pomoże - na pewno pomoże na losowe crashe @leven ale nie wiem jak z tymi losowymi dropami u @Slayer - warto sprawdzić. Edytowane 1 godzinę temu przez caleb59
leven 637 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zrobię to, i sprawdzę, na razie jadę na ryby "fishingPlanet" cudo Nawet taka prosta gra korzysta z wielordzeniowości, a to tylko woda A co do HW w Wieśku, to spróbuję Już o tym pisałeś. Sprawdzę 1
Slayer 278 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu @caleb59 niestety nie pomogło ale dzięki za chęci! ^^ @leven a daj spokój, dalej chrupie ale co poradzić, gierka fajna to jakoś człowiek przełknie tą łyżkę dziegciu 1
Rekomendowane odpowiedzi