Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ta gra to straszny crap. Nowy sezon opozniony o prawie miesiac. Niestety po kilku latach ogrywania codow ja chyba po ten czesci zrobie sobie przerwe. Za duzo grindu, za duzo kolorowych skinow ale za to zero motywacji do dalszej gry i zero klimatu. Model strzelania fajny ale litosci mam dosc

• Like 1
Opublikowano

Ja po tyraniu MW19 i MW2 mocno po sieci totalnie się zniechęciłem. Właśnie to kolorowe g*wno i robienie z tego Fortnajta sprawiło, że raz na zawsze z tym skończyłem. Battlepass dostosowany tak, żebyś grał po minimum 2-3h dziennie, żeby go ukończyć przed końcem terminu, Twoje wyniki mają znikomy wpływ na to jak szybko ten Battlepass ukończysz. Pomijam już SBMM, które po 3-4 dobrych mapach wrzuca Cię na serwer ze streamerami i innymi grającymi całe dnie. Chcesz pograć objective game mode (Hardpoint, Domination itp.) na publiku i wygrać mecz? Zapomnij, 3/4 graczy będzie grindować head shoty zza skrzynki czy tam inne kille kucając za krzakiem, bo takie są challenge pod kolejne kamuflaże broni.

Opublikowano
2 minuty temu, green1985 napisał(a):

Ja po tyraniu MW19 i MW2 mocno po sieci totalnie się zniechęciłem. Właśnie to kolorowe g*wno i robienie z tego Fortnajta sprawiło, że raz na zawsze z tym skończyłem. Battlepass dostosowany tak, żebyś grał po minimum 2-3h dziennie, żeby go ukończyć przed końcem terminu, Twoje wyniki mają znikomy wpływ na to jak szybko ten Battlepass ukończysz. Pomijam już SBMM, które po 3-4 dobrych mapach wrzuca Cię na serwer ze streamerami i innymi grającymi całe dnie. Chcesz pograć objective game mode (Hardpoint, Domination itp.) na publiku i wygrać mecz? Zapomnij, 3/4 graczy będzie grindować head shoty zza skrzynki czy tam inne kille kucając za krzakiem, bo takie są challenge pod kolejne kamuflaże broni.

Granie na cel to faktycznie duży problem. Dlatego staram się nie grać sam, bo wtedy zazwyczaj tylko ja gram na cel.

Mam kumpla z którym gramy razem i we dwójkę to faktycznie leci - zazwyczaj jestesmy w stanie wygrać mapę na cel. Jak grałem sam to win/lose ratio było poniżej 2. Teraz z kumplem mamy około 2.7 i rośnie. 

K/D niestety takie sobie bo grindowałem kamuflaże broni na stakeout i mam tylko 1.5 :E 

Ze skórkami to najgorszy chyba był ten terminator, który miał spieprzone hitboxy.

Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Granie na cel to faktycznie duży problem. Dlatego staram się nie grać sam,

Tak, ja się jakoś zgadałem z czasem z dwoma Szwedami i potem w weekendowe wieczory graliśmy razem, wtedy we trójkę to spokojnie 8 na 10 meczów wygrane, nawet przeciwko całym teamom z jednym clan tagiem. Jedyna opcja na pogranie w tryby zadaniowe, to właśnie znaleźć ogarniętych graczy, którzy zgodzą się grać w teamie. Ja wróciłem do UT99 - teraz grają sami weterani, więc nikogo nie trzeba prosić o granie na zadanie, wszyscy (albo prawie wszyscy) to sami z siebie robią :)

• Upvote 1
Opublikowano

Dzisiaj od 18:00 zostaną wyłączone serwery Warzone. Będą offline do 18:00, 3 kwietnia – wtedy powróci Verdansk.

W trakcie tych 24 godzin tryby MP i Zombie w Black Ops 6 będą dostępne za darmo dla wszystkich!

Każdy, kto w trakcie przerwy serwerowej zaloguje się do gry, otrzyma karabin szturmowy Kilo 141.

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 08:19, GordonLameman napisał(a):

Jeśli opóźnienie jest spowodowane tym, żeby był efekt "wow" to spoko.

Ja teraz od tygodnia nic nie grałem w COD-a, ale ogólnie strzela się dobrze. Na pewno chętnei wrócę do Verdańska - co najmniej żeby sprawdzić czy magia została ;) 

te mapy o ktorych gadacie, to sa do zwylego multi czy to cale battle royal? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie jest promo tylko na wersję edycję skarbca, coda nie da się kupić w kluczykowniach. Są tam jakieś lewe strony jako zakup gry na gifta ale bym tego nie tykał. Musisz czekać na promo wersji podstawowej bo niedawno się skończyła promocja. 

Opublikowano

25% taniej. Może przy następnej promocji będzie więcej bo czas leci a zaraz się zacznie promocja nowego coda. Dam znać jak coś bo mam zamiar też kupić i czekam ale edycja skraca nie jest mi do niczego potrzebna.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...