Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, nie wiem co robiłem źle ale już nie ma tematu, pierwsze próby to ja mu nawet 1/20 hp nie brałem, chyba jeszcze po Messmerze nie ochłonąłem 🙂 padł, choć dziwnie mi się z nim włączyło.

@Kabordobrze gada, ktoś zbije bossa na lajcie a komuś będzie sprawiał problemy 🙂 fajny urok tych gier .

• Upvote 2
Opublikowano
19 godzin temu, Kabor napisał(a):

No tak bo akurat mi się udało. W ER tak czasami jest, że z jednymi idzie łatwo a do innych trzeba podchodzić kilka razy. Też są takie przypadki, że podchodzi się z marszu nawet bez wszystkich buteleczek, walka jest łatwa ginie się gdy boss ma milimetr życia a w kolejnych próbach nie można mu zbić paska do połowy.

Więc nie zarzucaj innym bajdurzenia tylko napraw sobie alta.

Zgadza się - pokonałem Malenię za pierwszym razem więc rozumiem doskonale.

• Upvote 1
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Trochę to trwało, miał być koniec w listopadzie ale jakaś niemoc growa mnie opanowała i dopiero w tym tygodniu zebrałem się i ukończyłem :D 152 godziny, czyli u mnie równy rok grania. Po prostu wspaniała przygoda, może i dużo powtarzalności ale FromSoftware trzyma poziom w każdej produkcji. Dzięki jeszcze raz wszystkim za tipy. Widzimy się w Lies of P :D

MeBTNrr.jpeg

• Like 3
  • Thanks 1
  • Upvote 4
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurczaczek- myślałem że wiem już o tej grze prawie wszystko, a tu się okazuje że jest jeszcze parę rzeczy o których nie miałem pojęcia.

Szczególnie motyw z Latenną rozwalił mi mózg:

• Like 1
  • Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mam pytanie, a raczej dwa  Czy różnica w odświeżaniu monitora 60Hz a 100Hz jest odczuwalna? Widać znacząco większą płynność czy to się dopiero odczuwa od 120Hz wzwyż? Co sądzicie o monitorze 24cala z rozdzielczością 1440p? Będzie obraz-żyleta w grach czy 24'to za mało żeby to realnie odczuć względem full hd?    Przesiadam się ze Della P2417H (1080p/60hz) na Della Pro Plus P2425DE (1440p/100Hz) i zastanawiam się czy zauważę naprawdę sporą poprawę zarówno w płynności jak i ostrości. Monitor głównie do pracy, ale często gram też w jakieś gry single-player. W żadne dynamiczne shootery online nie gram. Nie chcę monitorów typowo gamingowych bo większość z nich jest dla mnie za duża i nie mają wbudowanych złącz usb i usb-c, których na co dzień używam. 
    • To co w 2024 i 2025 pokazywali w Alphacool z nowości w tym SuperNova to w 2026 nie istotne bo wszystko się pozmieniało i to grubo.   Watercool chciałby utrzymać produkcję jakość i koszty na stałym poziomie tylko jak to zrobić kiedy koszt miedzi na giełdzie LME osiągnął w styczniu 2026 roku historyczne maksimum.   Hardware Labs i Bitspower Tajwan?   Globalny popyt na miedź gwałtownie rośnie co jest napędzane przez rozwój sektora AI, odnawialnych źródeł energii oraz przemysłu obronnego. Prognozy na lata 2025–2026 wskazują na utrzymujący się deficyt tego metalu (nawet do 10 mln ton w skali światowej)  co utrzymuje ceny na poziomach o ponad 50% wyższych niż średnia z lat 2015–2019.   Armia bierze co chce,sektor AI bierze co chce tam jest pieniądz a nam kopa w tyłek maluczkim.   Przygody Romka z Thermal Grizzly z zakupem miedzi pod produkcję w jego manufakturze w Chinach znamy i wiadomo jak wtopił.   Czekasz z projektem bo brakuje bloku czy złączek w Higflow Angela Caseking Aquacomputer...to się naprawi wrócą niskie ceny wróci dostępność? Kiedy?   Ja tam grabię co jeszcze zostało i cena tyłka nie urywa póki z ręką w nocniku się nie obudzę. Chyba nie tylko ja...już mi ktoś podpierniczył za 440zł  Watercool HEATKILLER® IV PRO (AMD AM4, AM5) COPPER NI z Aquatuning.    
    • Już trochę nieaktualne, bo jednak lepiej grać z teksturami 1GB i shader cache. Ustawienie dosłownie nazywa się shader cache i jest w menu... Chyba od zawsze Capcom udostępnia to w ustawieniach na nowym silniku. W terenie z dużą ilością roślinności zdecydowanie lepiej pozostawić włączone.
    • Chyba masz złe odczyty napięć 🫣🫣, nie możliwe żeby pamięci u Ciebie działały z 1.26 VDD / 1.27 VDDQ / 1.26 VDDIO 🫡
    • No ale ja to pol zartem pol serio. No watpie zeby nvidia ladowala 4GB do przyszlej 6050. Nie wazne jak dobre NTC by było
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...