Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżdżę tak sobie i robię misje no i nie mogę uwierzyć że gra zaraz będzie wkraczac w 8 rok swojego życia, dopracowana do perfekcji i nadal dzisiaj rzadko która gra wygląda tak jak RDR2. 

Ciekawe czym nas zaskoczą w GTA 6 ale aż się boję.. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
16 godzin temu, tgolik napisał(a):

Czy to pobieżanie Artura konno nazywasz zasuwaniem?

Tak samo jak we W3 musiałem wgrac moda na szybką podróż i kunia... Ja mam za mało czasu w życiu na takie rzeczy, więc doskonale Cię rozumiem :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
15 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Araba złap.

Ale Ty widziałeś, jak w AC:S ta Mała w biegu wskakuje na konia i już jej nie ma?;)

P.S.

Może rozejrzę się kiedyś za arabem. Pewnie wrócę do gry jeszcze nie raz.

Opublikowano
20 godzin temu, tgolik napisał(a):

@caleb59

Czy to pobieżanie Artura konno nazywasz zasuwaniem? W AC Shadows, jak siadam na konia, czuję wiatr we włosach, w RDR2 z kolei gra przypomina mi, żebym się nie rozpędzał, bo trzeba wyszczotkować konia.

Nie bluźnij i nie porównuj tych tytułów! ;)

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@JeRRyF3D 

Normalnie gram na vulkanie, na dx12 dawno nie odpalałem, ale nigdy tak nie miałem. 

documents\rockstar games\red dead redemption 2\settings

otwórz notatnikiem system.xml

W <advancedGraphics> zmień api na vulkana

<API>kSettingAPI_Vulkan</API>

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

Tak zrobiłem. Wróciło do Vulkana i dopalenia, ale nie przechodzi bencha.
Przed sceną strzelaniny wywala ERROR: FFFFFFF.
Dziś odpuszczam walkę. Zajmę się tym w wolej chwili (bo widzę, że te błędy zasypały net w swoim czasie, a ja, jako jeden ze szczęśliwców, nigdy ich nie doświadczyłem i nagle...) ;)

Chyba dym robi katalog mods.

• Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

209h w grze. Od premiery. Te kretynizmy od dziś. Nie jest to dziwne?

Kiedy siadłem tydzień temu do rdr2 zaczął mi wywalać z powodu braku pamięci. Problem zniknął kiedy zdeinstalowałem Gigabyte Control Center i to windowsowe łącze do telefonu.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ludzie się nadal interesują, to Ty się zestarzałeś i z wiekiem przeszło       Co do awaryjności to dużo zależy od tego jak poprzedni właściciel dbał, jak się samemu dba. U mnie 1.6hdi już 3.5 setki na blacie i poza turbo (uwalone przez młodego i jego kolegę) mechanika nie tykana, 2.0hdi ponad 3 setki i tylko po drodze sprzęgło robione bo zaczęło ślizgać po chipsie, 2.0bluehdi ponad 2 setki i jeszcze dziewiczy  Piszę przecież o ponoć "mega awaryjnych" francuzach     Ale posiadacze 1.6thp czy 1.2pt już tyle szczęścia nie mają  
    • Cześć, nie widzę takiego tematu, czyli raczej go nie ma więc spytam Szukam jakiejś  taniej obudowy do  250zł sprzęt: ASUS PRIME B760M-K / 6700xt ( w przyszłości  jakaś  lepsza  karta, ale z średniej półki) Widzę  ta jest w niezłej promce ( o kurde, do północy ) 1. https://www.x-kom.pl/p/1226747-obudowa-do-komputera-smx-cassette.html?sm=pepper&utm_tag=ppr-pl-762382410 2. https://www.x-kom.pl/p/1059321-obudowa-do-komputera-krux-vako.html 3. https://www.x-kom.pl/p/1044416-obudowa-do-komputera-smx-chest-tgm.html Dodam, że komp jest w  ciasnym, genialnym miejscu  czyli między  ścianą, a biurkiem (10cm są  luzy po bokach,  na górze  z 40cm)  ale skoro moja 13letnia   obudowa, bez  dodatkowych wiatraków i bez bocznych  klap daje  rade to też dadzą więc się tyym nie przejmujmy P.s mile widziane  w miarę ciche wiatraki Edit: Czy podświetlenie w  tych kolorówych wiatrakach można wyłączyć? ewentualnie zmienić kolor chociaż?
    • Karta kupiona w promce na Amazonie więc nie bylo opcji na wymianę tylko zwrot lub naprawa w serwisie. Nie uśmiechało mi się serwisować nowej karty... tak na marginesie to moje pudełko wyglądało na otwierane więc nwm czy to nie był jakiś refurb ale sama karta foliami była pozabezpieczana jak nówka
    • Narzekacie jak stare baby. Ja przyszedłem z coda. Nie grałem w inne bfy. Swoje lata mam. I co? I sie nauczylem i się podoba. Biorę co dają, gra ma swoje wady ale i tak jest lepiej niz wspomniana syfna strzelanka. Jest klimacik, bronie są oparte o rzeczywiste. Nawet nazwa się czasem zdarza. Udzwiękowienie jest genialne.   
    • Do tego trzeba dodać dokręcenie śruby poprzez wprowadzenie szeregu nowych podatków i obniżenie socjali w ciągu ostatnich 3 lat.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...