Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ciągle mi trudno uwierzyć, że ten tytuł ma już ponad 6 lat i wyszedł na PS4, dalej gniecie wszystko co wyszło od tamtego czasu. Ciekawe czy Wiedźmin 4 tworzony na jakby nie było dużo mocniejszy sprzęt chociaż podskoczy :E

Edytowane przez Kris194
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Heh Nvidia, "Pay more, see malfunctions".

A Reshady to często podkręcenie kolorów i kontrastu bez finezji. Można to sobie zrobić na TV, odpalając żywy kolor, optymalizację czerni oraz inne duperele.
Lepiej usprawniać wizję artystyczną twórców, a nie ją zmieniać ;) 

Edytowane przez musichunter1x
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@caleb59 

Ciekawe ile osób i na jakich konfigach ma ten problem z audio na ~70milionów sprzedanych kopi gry.

Ja ani na konsoli, ani na PC w różnych buildach nie uświadczyłem problemu. Na setki godzin przegrane, pewnie 500+ już będzie jak zsumować konsole i PC :E

Opublikowano

Wiem, wiem - jeszcze za czasów pclaba drążyłem ten temat. Wystarczy w google wpisać "red dead redemption 2 audio crackling" i znajdziesz masę osób, serio - to nie jest jakiś malutki problem, to się ciągnie od premiery portu PC.

Nie drążyłem sprawy i nie wiem jak to wygląda na konsolach ale przy "talencie" do portowania na PC rockstara nie zdziwię się jak nie ma tam tego problemu i nigdy nie było.

Opublikowano
8 minut temu, lukadd napisał(a):

@caleb59 

Ciekawe ile osób i na jakich konfigach ma ten problem z audio na ~70milionów sprzedanych kopi gry.

Ja ani na konsoli, ani na PC w różnych buildach nie uświadczyłem problemu. Na setki godzin przegrane, pewnie 500+ już będzie jak zsumować konsole i PC :E

To kupiło tyle ludzi?:o

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, ODIN85 napisał(a):

To kupiło tyle ludzi?:o

W zasadzie to 70 baniek pykło na początku tego roku, teraz mówią, że już 74 poszło :E

https://rockstarintel.com/gta-6-release-date-remains-fall-2026-gta-v-sells-215-million-copies-2/

29 minut temu, caleb59 napisał(a):

Wiem, wiem - jeszcze za czasów pclaba drążyłem ten temat. Wystarczy w google wpisać "red dead redemption 2 audio crackling" i znajdziesz masę osób, serio - to nie jest jakiś malutki problem, to się ciągnie od premiery portu PC.

Wiem kiedyś szukałem, ale nie wiem o co chodzi. Jest trochę postów, ale na tyle kopii to kropla w morzu. Sam nie miałem z tym problemu. Może są jakieś konflikty z sterami, DAC etc.

A rockstar na jakieś nie standardowe i sporadyczne problemy w skali całości ma jak każdy wie wywalone :E

Sam fakt, że męczą już posiadaczy PS5 od ponad 4 lat brakiem patcha do gry. Więc gra działa tam tak jak działała na zwykłym PS4 w 30fps i z detalami poniżej pctowego low :E

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
Teraz, slafec napisał(a):

z pewnością ustawienia były powyżej medium

Niektore ustawienia byly ponizej LOW na PC, a wiele efektow było wylaczonych;) Na Xbox gra miala natywne 4k wiec wygladala dobrze bo nie miałla mydla, a jakie miala ustawinia to nie jest zadna tajemnica. Wiec pisanie, ze dostanie jakies nastawy, ktore nie beda na PC to lekko mowiac niezla fantazja :red:

obraz.thumb.png.9904e03a04c6419a136faee01afd566c.png

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Wątpię aby RDR3 kiedykolwiek w ogóle powstało, bardziej bym się nastawiał, że jeżeli zrobią coś nowego co już byłoby dużym wyzwaniem to byłby to Cyberpunk, Kingdom Come Deliverance/Wiedźmin, Mass Effect/Starfield w ich wykonaniu czyli zupełnie inne klimaty.

Przy okazji plotek o nowym Bully były też plotki, że robią coś w średniowieczu ale był to raczej zwykły wymysł lub projekt poszedł do kosza razem z tym nowym Bully.

Edytowane przez Gothic
Opublikowano

Gra na obecnej generacji napewno bedzie wyglad wspaniale jesli zostanie zachowane natywne 4k.

1 minutę temu, Gothic napisał(a):

Wątpię aby RDR3 kiedykolwiek w ogóle powstało,

:hahaha:Gra sprzedna w ponad 70mln, a ty mruczysz cos o watpliwosciach kontynuacji :hihot:

21 minut temu, lukadd napisał(a):

Może już robią, kto ich wie :E Ale znając Rockstara to pewnie premiera ~2035 :E zanim dopicują :wariat:

Byc bedzie ale kiedy to trudno powiedziec, zapewne preprodukcja trwa i po wydaniu gta 6 zespoly przerzuca na rdr3.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Gra na obecnej generacji napewno bedzie wyglad wspaniale jesli zostanie zachowane natywne 4k.

:hahaha:Gra sprzedna w ponad 70mln, a ty mruczysz cos o watpliwosciach kontynuacji :hihot:

Byc bedzie ale kiedy to trudno powiedziec, zapewne preprodukcja trwa i po wydaniu gta 6 zespoly przerzuca na rdr3.

Dobry żart i w fajne bajki wierzysz.