Godlike 880 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 2 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a): Nie wiem czy to możliwe ale czy może pojawić się mod który wprowadzi oblężenia zamków Naprawdę gra dziejecie się w średniowieczu to aż prosi się by taki mod zrobić Chyba sam bys te oblezenia przeprowadzał na pusty zamek Cry Engine nie ogarnia za dużo postaci na ekranie dlatego na zapowiedziach takie biedne te oblężenia i bitwy 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia A w jedynce nie było przypadkiem bitwy o jakiś zamek pod koniec? 1
Lypton 953 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, ODIN85 napisał(a): A w jedynce nie było przypadkiem bitwy o jakiś zamek pod koniec? A no była. Oblężenie Talemberku. Była też duża bitwa w obozie wojsk Zygmunta. Edytowane 24 Stycznia przez Lypton 1
voltq 1 372 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia @ODIN85 była ale nie duża Nie znam się na silniku cryengine ale nie da się tego jakoś zrobić żeby przeciwników było więcej niż max 100 ?
Lypton 953 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): No to tam ludu trochę było. Na pewno więcej niż klatek na sekundę, heh. 1 2
Godlike 880 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia No ładne te Czechy tylko coś puste jakby jakas epidemia przez nie przeszła 2
crush 3 575 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Teraz, Godlike napisał(a): No ładne te Czechy tylko coś puste jakby jakas epidemia przez nie przeszła Czekamy aż Vavra wyklaruje, że to przez AIDS. 1 3
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 8 minut temu, Godlike napisał(a): No ładne te Czechy tylko coś puste jakby jakas epidemia przez nie przeszła Wszyscy poszli na rynek oglądać palenie na stosie 2
voltq 1 372 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Zobaczymy 3 lutego po premierze jak to będzie wyglądać ja mam urlop więc mam zamiar przejść gierkę na 100%
ODIN85 3 505 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 7 godzin temu, Godlike napisał(a): No ładne te Czechy tylko coś puste jakby jakas epidemia przez nie przeszła Kiedyś było mniej ludzi niż teraz. Pustki to naturalny obraz tego okresu. 2
azgan 1 130 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 12 godzin temu, Godlike napisał(a): No ładne te Czechy tylko coś puste jakby jakas epidemia przez nie przeszła W jedynce była 🤭😉 Kto grał ten wie 1
skypan 1 758 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Co poniektórzy chyba dawno na wsi nie byli a o lesie nie wspomnę. 1 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 16 godzin temu, voltq napisał(a): Błogość bije z tej gry. Podobne wrażenie miałem z rdr2. Natura wygląda i brzmi fantastycznie. Edytowane 25 Stycznia przez Tomek_ITH 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Kiedyś było mniej Odynów, teraz ich się tysiące narobiły w niektórych miejscach. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) ktoś jeszcze czeka na ten tytuł po akcji z murzynem? i kupił preoder czy tylko ja taki glupi jestem ? Edytowane 25 Stycznia przez voltq 1
Wu70 739 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Preorder to jest domyślnie wykluczony, nawet murzyna nie trzeba. Nie planowałem zbyt szybko po premierze grać (nie chcę sobie psuć, niech poprawiają) a przez akcję to już na pewno zagram dopiero jak będzie bardzo tania albo Epic rozda, zero wsparcia. Edytowane 25 Stycznia przez Wu70 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 27 minut temu, voltq napisał(a): ktoś jeszcze czeka na ten tytuł po akcji z murzynem? i kupił preoder czy tylko ja taki glupi jestem ? Gwarantuję Ci że ten kolo z Malibu dostanie moda na bycie europejskim szlachcicem, a wątek wiadomo jaki zostanie usunięty. Nie ma się co martwić na zapas - zostanie poprawione po odklejkach Vavry. Ja już nawet znalazłem forum (oczywiście stricte prywatne), gdzie grupy ludzi przepisują całe gry i robią korekty dialogowe (szczególnie pod kątem jrpg'ów, i zszarganych oraz politycznie poprawionych japońskich wersji na europejskie). Kolego, proces cenzury jest chory, oni zmieniają całe zdania, całe dialogi, dosłownie cały kontekst wypowiedzi. Edytowane 25 Stycznia przez Element Wojny 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Ja nie anulowałem. Muszę sam sprawdzić z czym to się je. No i czy kartę muszę zmienić 1
Godlike 880 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 9 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Kiedyś było mniej ludzi niż teraz. Pustki to naturalny obraz tego okresu. Kiedyś było mniej murzynów w sredniwoeicznych Czechach, teraz jest jeden 3
Fear 38 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, voltq napisał(a): ktoś jeszcze czeka na ten tytuł po akcji z murzynem? i kupił preoder czy tylko ja taki glupi jestem ? Tak, ja. Dla mnie część pierwsza to jedna z lepszych gier RPG, stawiam ją nawet wyżej niż Wiedźmina 3. Edytowane 25 Stycznia przez Fear 2 5 3
azgan 1 130 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 4 godziny temu, skypan napisał(a): Co poniektórzy chyba dawno na wsi nie byli a o lesie nie wspomnę. 🤭😉
lukadd 2 917 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, voltq napisał(a): ktoś jeszcze czeka na ten tytuł po akcji z murzynem? i kupił preoder czy tylko ja taki glupi jestem ? Nie kupiłem preordera nawet przed tą akcją z murzynem, a tym bardziej po No-preorders Zdecyduję po prostu po premierze Jak już będę wiedział z czym się to je Edytowane 25 Stycznia przez lukadd 2 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Zawsze człowiek był skłonny do segregacji rasowych. Z tego co wiem z historii to zbaczyć murzyna za czasów Henryka było hitem i zawszę na 100% byl niewolnikiem W dzisiejszym świecie zbaczyć w Polsce murzyna nie jest żadnym odkryciemi. 1
Rekomendowane odpowiedzi