Tomek_ITH 318 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 1 dalej jest tak zbugowana, że szok. Z 2 tygodnie temu kończyłem ją po raz chyba trzeci. W końcowym etapie podczas przerywnika, dialogi totalnie rozjechały się z tym co było na ekranie, a do rozmowy która uruchamia końcowy filmik i napisy końcowe w ogóle nie mogłem doprowadzić. Taka sytuacja
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a): 1 dalej jest tak zbugowana, że szok. Z 2 tygodnie temu kończyłem ją po raz chyba trzeci. W końcowym etapie podczas przerywnika, dialogi totalnie rozjechały się z tym co było na ekranie, a do rozmowy która uruchamia końcowy filmik i napisy końcowe w ogóle nie mogłem doprowadzić. Taka sytuacja A zrobiłeś zadanie z dodatku? Jeśli masz zainstalowany dodatek Miłosne przygody Jana Ptaszka, musisz to zadanie ukończyć.
Tomek_ITH 318 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego A to nie robiłem, tylko szybko zraszowałem fabułę dla przypomnienia.
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 6 minut temu, slafec napisał(a): Na razie nie mam gry to ciężko mi coś innego napisać. Czekam na premierę i jednocześnie śledzę temat, niestety w 99% trafiam na spam. Na forum jest specjalny temat o DEI i część zainteresowanych mogłaby się tam przenieść Nikt tutaj gry nie ma, co nie znaczy, że nie można porozmawiać o oczekiwaniach i zmianach względem jedynki. Temat ma ponad 50 stron, takie dyskusje miały już tutaj miejsce. Nie jest niczym zaskakującym, że ostatnio griluje się głównie wiadome wątki, bo chociażby sami twórcy tylko sytuację skomplikowali, swoimi nie specjalnie przemyślanymi wypowiedziami. "Taki mamy klimat". 2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a): A to nie robiłem, tylko szybko zraszowałem fabułę dla przypomnienia. To musisz ukończyć jeśli masz zainstalowane (domyślnie jest częścią Royal Edition). Zresztą powinieneś mieć informacje w zadaniach, że musisz to zrobić zanim Pan Ptaszek będzie mógł wyruszyć dalej. O ile, oczywiście, to nie jest jakiś bug. Edytowane 2 Lutego przez Vulc 2
Tomek_ITH 318 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Było już tyle zapewnień od recenzentów na temat tego wątku, że to opcjonalne, niewymuszone, pod koniec fabuły, jednorazowe, a nawet ''fantastycznie napisane''. Dla mnie zerowe obawy. Jutro o 17:00 schodzą recki. Obstawiam 90-93 na metacritic. Edytowane 2 Lutego przez Tomek_ITH 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego A to większość graczy nawet tam nie dojdzie. 1 1
Wu70 739 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Recenzenci są spaleni od wielu premier, zagrają gracze to się wyjaśni. Gra będzie i tak dobra ale niesmak pozostaje. 3
Tomek_ITH 318 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Dla mnie wyznacznikiem będzie recka uv. Jeśli powie, że 10/10 to mu uwierzę. Po 50h tyle jej dawał. Edytowane 2 Lutego przez Tomek_ITH 1
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Możesz sprecyzować co się kryje pod "recka uv"? 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Tego gościa https://www.youtube.com/@UVograch 1 1
JeanPepin 333 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Teraz, Vulc napisał(a): Możesz sprecyzować co się kryje pod "recka uv"? Mi się go ciężko słucha zazwyczaj ale akurat ogladalem jakiś materiał dot. tej gry i dało się obejrzeć. 2 1
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Dzięki. Szczerze? Jak na polskiego jutubera, słucha się go lepiej niż się spodziewałem. Nie ma jakiegoś przerysowanego akcentu, ani irytującego, mentorskiego tonu. Zerknę. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Obecnie tylko jego oglądał. Chyba się nie sprzedał jeszcze. Tylko ostatnio za dużo streamów robi. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) O ile dobrze pamiętam, ten youtuber ostro punktował Outlaws za idiotyczne mechaniki, totalne niedopracowanie gry i ogólne błędy, kiedy prawie wszyscy inni dookoła go chwalili. I chyba to on też mówił, że dużo się straci na ogrywaniu KCD2 bez ogrania jedynki. Edytowane 2 Lutego przez Element Wojny 1
voltq 1 372 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Jutro o 17 mogą być już spoilery. KCD 2 tak ?
Tomek_ITH 318 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) O 17 wlatują recenzje i preload na steamie. Jak to w recenzjach, jakieś spoilery mogą być. Edytowane 2 Lutego przez Tomek_ITH 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Resetera: Cytat The head dev for this game is an extreme piece of shit, and the better his games do the more of a platform he gets. So he's not getting any money from me. Cytat I refuse to support a game directed by such a shitty person, even if it looks good. Cytat Considering what an insufferable asshole the guy running the studio is i hope they accidentally wipe all backups just before release Cytat Fuck a gamer gater. Among his long list of bullshit he was peddling anti-Muslim shit back in the day too and you won't catch me supporting such a person. Who cares about this game when in the same month we're getting a new Yakuza and Monster Hunter Cytat Fuck this game and its director. Cytat Nazis should fuck off into the sun. Cytat Nah, fuck this racist, misogynistic shitheads little white power fantasy. Nie śledziełm tego tematu. O co tu chodzi?
Vulc 2 191 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Chodzi głównie o to, że to Restera zapewne. 😏 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 7 minut temu, Jaycob napisał(a): Resetera: Nie śledziełm tego tematu. O co tu chodzi? Jest jeden afroamerykanin i główny bohater może dać buzi koledze
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jest jeden afroamerykanin i główny bohater może dać buzi koledze Na pewne nie, te forum jest bardzo "postępowe" i takie coś ich nie rusza. Edytowane 2 Lutego przez Jaycob
Slayer 253 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Skończyłem właśnie jedynkę. Jak dla mnie to 7/10. Spoko się gra, solidny wątek główny do tego fabuła czyste średniowiecze bez magii i smoków także powiew świeżości. Na minus walka bez moda (za mocny ten lock imo) no i te quest poboczne, zdecydowana większość z nich jest po prostu słaba i nie zachęcająca do ich robienia. Ciekawi mnie jak będzie z dwójką ^^ 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Podobno questy poboczne są dużo ciekawsze. Z podcastu Borysa i Rocka mówili, że to poziom BG3. Edytowane 2 Lutego przez Jaycob
dziadeke 11 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Też gdzieś czytałem że poboczne są rozbudowane i trzymają poziom W3. 1
Rekomendowane odpowiedzi