Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 dalej jest tak zbugowana, że szok. Z 2 tygodnie temu kończyłem ją po raz chyba trzeci. W końcowym etapie podczas przerywnika, dialogi totalnie rozjechały się z tym co było na ekranie, a do rozmowy która uruchamia końcowy filmik i napisy końcowe w ogóle nie mogłem doprowadzić.

Taka sytuacja:kwasny:

Opublikowano
1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a):

1 dalej jest tak zbugowana, że szok. Z 2 tygodnie temu kończyłem ją po raz chyba trzeci. W końcowym etapie podczas przerywnika, dialogi totalnie rozjechały się z tym co było na ekranie, a do rozmowy która uruchamia końcowy filmik i napisy końcowe w ogóle nie mogłem doprowadzić.

Taka sytuacja:kwasny:

A zrobiłeś zadanie z dodatku? Jeśli masz zainstalowany dodatek Miłosne przygody Jana Ptaszka, musisz to zadanie ukończyć.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slafec napisał(a):

Na razie nie mam gry to ciężko mi coś innego napisać. Czekam na premierę i jednocześnie śledzę temat, niestety w 99% trafiam na spam. Na forum jest specjalny temat o DEI i część zainteresowanych mogłaby się tam przenieść :)

Nikt tutaj gry nie ma, co nie znaczy, że nie można porozmawiać o oczekiwaniach i zmianach względem jedynki. Temat ma ponad 50 stron, takie dyskusje miały już tutaj miejsce. Nie jest niczym zaskakującym, że ostatnio griluje się głównie wiadome wątki, bo chociażby sami twórcy tylko sytuację skomplikowali, swoimi nie specjalnie przemyślanymi wypowiedziami. "Taki mamy klimat".

2 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

A to nie robiłem, tylko szybko zraszowałem fabułę dla przypomnienia.

To musisz ukończyć jeśli masz zainstalowane (domyślnie jest częścią Royal Edition). Zresztą powinieneś mieć informacje w zadaniach, że musisz to zrobić zanim Pan Ptaszek będzie mógł wyruszyć dalej. O ile, oczywiście, to nie jest jakiś bug.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Było już tyle zapewnień od recenzentów na temat tego wątku, że to opcjonalne, niewymuszone, pod koniec fabuły, jednorazowe, a nawet ''fantastycznie napisane''.

Dla mnie zerowe obawy.

Jutro o 17:00 schodzą recki. Obstawiam 90-93 na metacritic.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

O ile dobrze pamiętam, ten youtuber ostro punktował Outlaws za idiotyczne mechaniki, totalne niedopracowanie gry i ogólne błędy, kiedy prawie wszyscy inni dookoła go chwalili. I chyba to on też mówił, że dużo się straci na ogrywaniu KCD2 bez ogrania jedynki. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano

Resetera:

Cytat

The head dev for this game is an extreme piece of shit, and the better his games do the more of a platform he gets. So he's not getting any money from me.

Cytat

I refuse to support a game directed by such a shitty person, even if it looks good.

Cytat

Considering what an insufferable asshole the guy running the studio is i hope they accidentally wipe all backups just before release

Cytat

Fuck a gamer gater. Among his long list of bullshit he was peddling anti-Muslim shit back in the day too and you won't catch me supporting such a person. Who cares about this game when in the same month we're getting a new Yakuza and Monster Hunter

Cytat

Fuck this game and its director.

Cytat

Nazis should fuck off into the sun.

Cytat

Nah, fuck this racist, misogynistic shitheads little white power fantasy.

:lol2:

Nie śledziełm tego tematu. O co tu chodzi? :E 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Jest jeden afroamerykanin i główny bohater może dać buzi koledze;)

Na pewne nie, te forum jest bardzo "postępowe" i takie coś ich nie rusza. 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Skończyłem właśnie jedynkę. Jak dla mnie to 7/10. Spoko się gra, solidny wątek główny do tego fabuła czyste średniowiecze bez magii i smoków także powiew świeżości. Na minus walka bez moda (za mocny ten lock imo) no i te quest poboczne, zdecydowana większość z nich jest po prostu słaba i nie zachęcająca do ich robienia.

Ciekawi mnie jak będzie z dwójką ^^

• Like 1