ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Coś schrzanili z Krawcem w Kutenbergu czy trzeba mieć glejda żeby normalnie do niego wchodzić?
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego W głównej fabula zadania też nuda. Wkradł się syndrom Stalkera 2 i głównie kilometry się robi. Na plus Komar-polski pełny dubbig by tu bardzo pasował
voltq 1 372 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, Tester Wrażeń napisał(a): Myślałem, że poprawią immersyjny mankament z 1 części, a mianowicie - wykonuje wszystkie zadania w regionie, staje się dosłownie lokalnym bohaterem, a i tak w różnych sytuacjach postacie jakby wcale o tym nie wiedzieli Fajnie jakby nasze czyny bardziej się zaznaczały np: Pokaż ukrytą zawartość Przed weselem wyczyściłem całą mapę z questów, a po weselu ludzie znają mnie tylko z tego, że "co on odwalił na tym weselu" mehh. A walki z "bossami" to też śmiech na sali, żiżke i istvana ściągnąłem DOSŁOWNIE na hita, w 1 czesci gry tak samo na hita zbilem runta czy jak on tam mial, niefajne uczucie mimo wszystko Masz rację Spoiler Ja obroniłem wioskę semin byłem po stronie Jana semina i oldrycha uratowałem ich wszystkich a wójt drozd do mnie później w dialogu że mu córkę Agnieszkę zabiłem jak to jest ten drugi wybór, nawet fabularnie jest tragicznie Tak samo z przesłuchaniem, nie powiedziałem nic istvanowi toth bo mailem wysoka retorykę i charyzmę nawkrecalem mu głupot dopiero ksiądz boguta wszystko mu powiedział a w przerwiniku filmowym Jan żiżka mówi do mnie że każdy by pękł na torturach, ale mój Henryk właśnie nie pękł , tragedia to jest , ktoś kto za to odpowiada powinien wylecieć bo tego się już nie da patchem naprawić Fajne jest to że ludzie reagują na wykonywane przez nas zadania rozmowami ze sobą ale brakuje tutaj czegoś kluczowego że np sprzedawca mówi jedna linię dialogowa a to wy co rozwiazalisice problem z wilkami i owce już nie giną albo wójt mówi że rozwiazalisice problem z kłusownikami to skryba da wam zniżkę na towary itd, brakuje tego 24 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Coś schrzanili z Krawcem w Kutenbergu czy trzeba mieć glejda żeby normalnie do niego wchodzić? Do części sprzedawców nie można wejść pewnie jakieś zadanie będzie trzeba wykonać i glejt dostać Btw w kuttenbergu z częścią kowali nie da się negocjować ceny , pewnie bug Edytowane 12 Lutego przez voltq 1 1
Crew 900 999 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Oho gra jest popsiuta xd Wychodzi na to, że npc reagują tylko na te złe rzeczy xd Edytowane 12 Lutego przez Crew 900 1
pieciak 44 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) czy to normalne ze ukradłem cos w wiosce w innym ubraniu (jakieś lachy) a potem wracam do wioski przebrany jak rycerz i straż wymierza mi karę za kradzież, nikt mnie nie złapał na gorącym uczynku.... wytrąca to z immersji... Spoiler (quest z wykradzeniem dokumentów z ratusza) Edytowane 12 Lutego przez pieciak 1
galakty 3 312 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ta, strasznie łatwo zostać "przyłapanym". Nawet tam gdzie złodzieje krążą od dawna to zawsze Ciebie łapią 1
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego No to coś źle robicie chyba, bo ja kradnę na chama strasznie, a rzadko mnie poszukują 1
voltq 1 372 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 28 minut temu, pieciak napisał(a): czy to normalne ze ukradłem cos w wiosce w innym ubraniu (jakieś lachy) a potem wracam do wioski przebrany jak rycerz i straż wymierza mi karę za kradzież, nikt mnie nie złapał na gorącym uczynku.... wytrąca to z immersji... Ukryj zawartość (quest z wykradzeniem dokumentów z ratusza) To jest z góry zaplanowane żeby zobaczyć jak wygląda system kar nie da się tego uniknąć
galakty 3 312 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 12 minut temu, Tester Wrażeń napisał(a): No to coś źle robicie chyba, bo ja kradnę na chama strasznie, a rzadko mnie poszukują Ja mam wrażenie że tu chodzi o wchodzenie do budynków, bo kradzieże na NPC przechodzą bez problemu.
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego No i o tym tez mówię, mnie przyłapywali jak w budynku mnie ktoś widział zanim coś ukradłem, a później finalnie i tak ukradłem poza jego oczami, ale już info w główce im zostawało
aureumchaos 440 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego A gra tu ktos w kdc 2 komu nie podesla pierwsza część i mu sie podoba?
galakty 3 312 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ale to jest jedynka Ułatwili walkę i w sumie tyle. No i działa płynniej, ale rdzeń gry pozostał. 1
TmK 91 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jeśli komuś nie pasowała jedynka, to to raczej nie jest gra dla niego (mimo skoku ocen z pułapu 7/10 na 9/10). Główne mechaniki, tempo, czeskie drewienko i sam rdzeń jest identyczny. Więcej tego samego, lepiej, z większym rozmachem, ale ciągle tego samego. 2 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) AC i jak wiele innych gier też tak zaczynało a x-xx lat później widzimy co się dzieje. Edytowane 12 Lutego przez AndrzejTrg 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 55 minut temu, galakty napisał(a): Ale to jest jedynka Ułatwili walkę i w sumie tyle. No i działa płynniej, ale rdzeń gry pozostał. Ta gra ma takie dialogi jak starfield, ze postac patrzy w jeden punkt i tylko klikasz odpowiedz?? 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ta broń palna wcale nie taka zła. Wybiłem właśnie tym całą twierdzę gdzie był ktoś ważny 1
MJRegul 495 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Znalazłem Orzecha (dzięki info u wujka google gdzie szukać bo wybiłem pół mapy i zniknęły mi możliwości dojścia do Orzecha przez zadania ) i trafiłem na wesele w końcu, no, na dziś starczy. Edytowane 12 Lutego przez MJRegul 3
Strilok 342 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Modele postaci nie są takie złe w tej grze. Jedynie mimika i gestykulacja mogła by być lepsza Edytowane 12 Lutego przez Strilok 1
voltq 1 372 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 20 minut temu, Strilok napisał(a): Modele postaci nie są takie złe w tej grze. Jedynie mimika i gestykulacja mogła by być lepsza Tyczy się to głównie postaci pobocznych Ale akurat na weselu w tańcu z tymi dwoma kobietkami jest chyba jakoś inaczej zrobione bo mimika twarze i gestykulacja jest na najwyższym poziomie Spoiler Miecz radzika można przekuć i ma lepsze staty
Tester Wrażeń 839 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Teraz, voltq napisał(a): Tyczy się to głównie postaci pobocznych Ale akurat na weselu w tańcu z tymi dwoma kobietkami jest chyba jakoś inaczej zrobione bo mimika twarze i gestykulacja jest na najwyższym poziomie Pokaż ukrytą zawartość Miecz radzika można przekuć i ma lepsze staty Spoiler Szkoda, że nie da się na 4 tier xd Kontrola dripu panowie, zapraszam do wysyłania 1
userKAMIL 856 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): W głównej fabula zadania też nuda. Wkradł się syndrom Stalkera 2 Robię głównie poboczne jestem dalej przed weselem. Myslisz, że przyspieszyć? Nie chciałbym tego co w Stalkerze miałem po 60h. Edytowane 12 Lutego przez userKAMIL 1
MJRegul 495 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jeśli ktoś chce sobie skrócić temat wesela nie musząc kraść żarcia itd. i iść szybko dalej to polecam komuś przypieprzyć bez powodu ciekaw jestem czy odzyskam swoje rzeczy 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) 23 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Robię głównie poboczne jestem dalej przed weselem. Myslisz, że przyspieszyć? Nie chciałbym tego co w Stalkerze miałem po 60h. Nie no pierwszą mapę możesz robić powoli. Na drugiej jest trochę zamuł na początku i dopiero pod sam koniec pojawiają się ciekawe zadania. Edytowane 12 Lutego przez ODIN85 1 1
Rekomendowane odpowiedzi