voltq 154 Opublikowano 10 Listopada Opublikowano 10 Listopada Oby premiera w lutym bo ja urlop na premierę mam 1
azgan 314 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Premiera w lutym jest raczej pewniakiem nie sądzę żeby miała być jakaś obsuwa, mają wystarczająco dużo czasu żeby dopieścić KCD2 1
Element Wojny 483 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Henryk się pochla i będzie czerwiec. 1 1
ODIN85 300 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Ktoś się na pewno z lutego wykruszy. Oby Microsoft
Godlike 60 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Murzyn da radę, ale z tych premier lutowych to wątpię żeby ktoś się wykruszył. Każda z tych dużych gier to inny target i w sumie inny gatunek jedynie Avowed i Kcd to RPG ale o zupełnie innych klimatach, ja osobiście planuje ograć obie ale pierwszeństwo ma Kcd 2, a jeśli już by coś się miało wyruszyć to jak dla mnie Civilization VII.
azgan 314 Opublikowano wczoraj o 07:54 Opublikowano wczoraj o 07:54 W dniu 13.11.2024 o 10:48, Element Wojny napisał(a): Henryk się pochla i będzie czerwiec. Henryk nawet po pijaku poradzi sobie z murzynem 🤭😉 1 1
mag_zbc 31 Opublikowano wczoraj o 08:41 Opublikowano wczoraj o 08:41 Assassins Creed: Makumba skończy dokładnie tak samo jak DragOn Age: Pride-guard 1
voltq 154 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) ciekawe jak KCD będzie chodzić na ps5 pro , bo pewnie XSX i PS5 4k skalowane z 1440p i 30 fps a xss 720-1080p i 30 fps Edytowane 4 godziny temu przez voltq
Kelam 618 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Podejrzewam, że niespecjalnie. Ogólnie procek w konsolach, to jest mocno wykastrowany zenek 2, a ten silnik jednak lubi orać słabsze ryzeny. Podejrzewam, że nie raz spadnie poniżej 30 klatek w co gorszych miejscówkach.
voltq 154 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) może dziś wymagania ogłoszą? czy to za wcześnie ? Edytowane 2 godziny temu przez voltq
ODIN85 300 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, voltq napisał(a): ciekawe jak KCD będzie chodzić na ps5 pro , bo pewnie XSX i PS5 4k skalowane z 1440p i 30 fps a xss 720-1080p i 30 fps Uv gadał że nie ma szans na 60fps.
Kelam 618 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @voltqNic o tym nie wiem. Ale wymagania producenta jedno, a realia drugie.
Godlike 60 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No ładnie to wygląda, też ciekaw jestem wymagań, szczególnie 1440p na Ultra, bo to ich zapowiadane działanie na 3050, znając życie nawet w menu nie będzie trzymać 30fps
Kelam 618 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Całą jedynkę chyba bez żadnego moda ograłem. A przynajmniej bez niczego inwazyjnego . Dało się .
skypan 9 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Po 10 animacji wyrywania chwasta zaraz zacząłem szukać moda na wyłączenie tego. Mnie takie rzeczy irytują i mam nadzieję, że mody szybko wyjdą. Ten sam silnik więc powinno być łatwo. 1
Kelam 618 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No ja tych kwiatów się nazbierałem w cholerę i jeszcze trochę. W prologu miałem wszystko poczyszczone, a potem już na początku Ratajów całą okolicę obskoczyłem. Do tego alchemia, przepisy z neta i na tym majątek człek zrobił, bez złodziejstwa czy coś. Zanim się ruszyło misje fabularne, to już obkupiony byłem w dobre lumpy, broń, konia też porządnego się załatwiło, a groszy też sporo na koncie zostało . Przydało się do tego dlc z odbudową wiochy.
lukadd 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Będzie petarda, aby łuku tylko nie znerfili dla noobów Czuję, że 500k w peak na steam wleci.
ODIN85 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kelam napisał(a): Całą jedynkę chyba bez żadnego moda ograłem. A przynajmniej bez niczego inwazyjnego . Dało się . Ja tylko na save i kropka do łuku.
lukadd 164 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja na padzie i bez moda na kropki do łuku waliłem headshoty Wystarczy kapkę treningu, łuk był świetnie zrobiony w tej grze.
ODIN85 300 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No gdyby nie łuk to bym tego nie skończył
Rekomendowane odpowiedzi