galakty 293 Opublikowano Poniedziałek o 20:43 Opublikowano Poniedziałek o 20:43 Wspierać devsów gdzie wiadomo że na premierę nie będzie dało się grać... Lubiłem jedynkę, czekam na dwójkę, ale jak wyżej - dostarczą działający produkt to kupię. 1 1
Jaycob 402 Opublikowano Poniedziałek o 20:48 Opublikowano Poniedziałek o 20:48 A będą jakieś zaimki? Bez tego nie ma sensu nawet się zastanawiać nad grą. 1 1
Godlike 108 Opublikowano Poniedziałek o 21:08 Opublikowano Poniedziałek o 21:08 Zaimków raczej nie będzie, ale za to jakieś fiku miku z mnichem już prędzej, w średniowieczu lubili takie zabawy 1 1
Element Wojny 556 Opublikowano Poniedziałek o 22:57 Opublikowano Poniedziałek o 22:57 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): A będą jakieś zaimki? Bez tego nie ma sensu nawet się zastanawiać nad grą. Będą łaziebne i Panie w stodołach, nie będą debatować podczas misji o swoich dewiacjach seksualnych, tylko szeroko rozkładać nogi. 1 1 1
azgan 637 Opublikowano wczoraj o 07:25 Opublikowano wczoraj o 07:25 11 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): @azgan Tez wezme mimo ze spodziewam sie problemow optymalizacyjnych na poczatku. Kupie i ogram najwyzej pare miechow po premierze ale takim developerom nalezy sie full price Ja specjalnie dla tej gry wymieniłem komputer, zresztą tak samo było z KCD1 ale i tak jestem spokojny o optymalizację w 2 bo wiem już teraz że jest dobra tylko w miastach przytrafiały się dropy ale mogą to jeszcze kapkę poprawić do premiery. No niestety ale CryEngine 5 ma swoje wymagania i mocno dociska GPU oraz CPU. Kingdom Come Deliverance 2 to jest współczesny "Crysis" tylko że z lepszą fabułą ect. Powiem tak AMD Ryzen 7 9800X3D i RTX4080/4090 będą miały co robić w tej grze. Graficznie widać również że KCD2 wyładniało co zapewne będzie miało swoją cenę jeśli ktoś będzie chciał dać wszystkie suwaki w prawo. Kolejny taki duży tytuł to będzie GTA6 a później Wiedźmin 4. Takie gry niestety pojawiają się raz na parę lat ale przynajmniej człowiek wie że warto 😉. 8 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Będą łaziebne i Panie w stodołach, nie będą debatować podczas misji o swoich dewiacjach seksualnych, tylko szeroko rozkładać nogi. Mogliby robić zawody który jest w tym lepszy 🤭😉
Godlike 108 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Z Panem Rafałem znanym podrywaczem, ani Geralt ani Henryk nie mają szans jeśli chodzi o laziebne Edytowane 21 godzin temu przez Godlike
Element Wojny 556 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Uwazalbym z zamieszczaniem zdjec tego kolesia, w koncu bral sie tez za nieletnie. Edytowane 23 godziny temu przez Element Wojny 1 1
PaVLo 253 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 16 godzin temu, azgan napisał(a): Ja się tam nie zastanawiam tylko kupiłem bo dla mnie to jest tytuł który podobnie jak Baldur's Gate III zasługuje na full price w dniu premiery i wiem że spędzę w nim setki godzin Ja zamówiłem Gold w pudełku, taniej niż u Grubego
PaVLo 253 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Akurat tutaj https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-gra-pc Niestety wersja bez Steel booka 🫤 1
azgan 637 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Ja zamówiłem Gold w pudełku, taniej niż u Grubego A można gdzieś kupić sam Upgrade do wersji GOLD i za ile?
PaVLo 253 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Nie widziałem samego rozszerzenia do Gold Możesz zwrócić i brać pudełko Gold 😃
ODIN85 478 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Tam masz pewie kod Steam to upgrade normalnie tam dokupisz.
azgan 637 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 24 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Tam masz pewie kod Steam to upgrade normalnie tam dokupisz. A po Polsku 🤔? Nie widzę Upgrade na STEAM 28 minut temu, PaVLo napisał(a): Nie widziałem samego rozszerzenia do Gold Możesz zwrócić i brać pudełko Gold 😃 Za Pre-Order jest za darmo DLC z dodatkowym zadaniem 😋. Wolałbym dokupić Upgrade do GOLD'a ale jak nie ma to trudno kupię kiedyś DLC osobno albo Royal Edition na promocji 1
ODIN85 478 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu No faktycznie nie ma. Może potem dodadzą.
STALKER 1 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Panie za nim będzie wiedźmin 4 to że trzy generacje procków albo i więcej wyjdzie i ze trzy GPU. Do GTA 6 stuknie luzacko. 1
azgan 637 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, PaVLo napisał(a): Akurat tutaj https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-gra-pc Niestety wersja bez Steel booka 🫤 A nie lepiej do celów kolekcjonerskich 🤔? 1
PaVLo 253 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Nie wiem, ja nie zbieram figurek, wolę zawartość dodatkową do gry 💁🏼 1
azgan 637 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, PaVLo napisał(a): Nie wiem, ja nie zbieram figurek, wolę zawartość dodatkową do gry 💁🏼 To po co Ci BOX jak zależy Ci na zawartości która jest i tak cyfrowa? Tutaj GOLD jest taniej bo za 260 zł masz i bez czekania aż Ci pudełko z kodem market, kurierem dostarczy https://www.eneba.com/pl/steam-kingdom-come-deliverance-ii-gold-edition-steam-key-europe?enb_campaign=Main Search&enb_content=search dropdown - products&enb_medium=product card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2F&enb_term=1 1
PaVLo 253 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Póki jest opcja pudełek, to będą taką wybierał. Napisałem, że figurek nie zbieram, a nie pudełek. Jest pudełkowa Gold to chetnie wziąłem.
azgan 637 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 6 minut temu, PaVLo napisał(a): Póki jest opcja pudełek, to będą taką wybierał. Napisałem, że figurek nie zbieram, a nie pudełek. Jest pudełkowa Gold to chetnie wziąłem. Ale tam w pudełku nic nie ma nawet płyty tylko kodzik na pobranie gry z STEAM. W wersji kolekcjonerskiej masz przynajmniej jakieś papierowe dodatki 😉 BOX to tylko na konsoli dzisiaj jeszcze ma sens
Godlike 108 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, azgan napisał(a): A po Polsku 🤔? Nie widzę Upgrade na STEAM Za Pre-Order jest za darmo DLC z dodatkowym zadaniem 😋. Wolałbym dokupić Upgrade do GOLD'a ale jak nie ma to trudno kupię kiedyś DLC osobno albo Royal Edition na promocji Ciul z zadaniem, grunt żeby zbroje dla konia dali Edytowane 14 godzin temu przez Godlike 2
Asag 39 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu GGDeals najtaniej pokazuje 237 w CDKeys.
azgan 637 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W dniu 8.11.2024 o 23:07, voltq napisał(a): Gra jest gotowa i teraz w zasadzie skupiamy się na szlifach i usuwaniu błędów. Mamy na to więcej czasu, więcej ludzi, większy budżet. Pod względem optymalizacji jest coraz lepiej. Niedawno osiągnęliśmy przełom, jeśli chodzi o wydajność na konsolach, i jest szansa, że pokażemy tu coś o wiele lepszego, niż nam się wydawało jeszcze w czerwcu. Pracujemy nad tym dzień w dzień, szukamy właściwych kompromisów i myślę, że już naprawdę niedługo będziemy mogli podać wymagania sprzętowe – te minimalne i idealne. Co do PlayStation 5 Pro – wszyscy deweloperzy muszą się postarać, by ich gry działały dobrze i na wersji podstawowej, i na PS5 Pro. Wiedzieliśmy o tym od Sony od jakiegoś czasu. Obecnie badamy, jak duży zapas mocy jest do dyspozycji i co możemy z nim zrobić, czy na przykład jest szansa na 60 FPS-ów – pracujemy nad tym, ale nie mogę jeszcze nic obiecać. Tak jak jednak wspomniałem, nasi programiści osiągnęli przełom przy wydajności na konsolach i są dobrej myśli. Sir Tobi, PR manager, Warhorse Studios No i pięknie, mam nadzieję że jednak nie będzie powtórki z S.T.A.L.K.E.R.A 2
Godlike 108 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu A wiadomo kiedy podadzą wymagania? Bo mi się coś kojarzy, że kiedyś mówili o grudniu. 1
Rekomendowane odpowiedzi