Grand Theft Auto VI
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
przewody też będą takiej samej grubości w kontaktach jak w ścianie? No chyba jednak nie. To samo z zabezpieczeniem, spora część listw jest tylko do 16A... Ja kontakty do komputerów mam pod 2 obwody zrobione, na wszelki wypadek. Kiedyś człowiek bawił się trochę w kopanie coinów i bym puścił chatę z dymem przez listwę słabej jakości - może 3kW było na nią puszczone i zrobiło się zwarcie. Od tamtej pory unikam jak nomen omen ognia wszelkiej maści przedłużaczy jak tylko mogę - a skoro on jest na etapie PROJEKTU chaty, to można już teraz to zrobić dobrze oraz estetycznie, bez jakichś przełużaczy walających się po podłodze. -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Opis na aukcji sugeruje, że nie zadziała ale nie moim zdaniem gra nie warta świeczki. Kupić huba i zapomnieć o problemie. -
Przez bergercs · Opublikowano
U chinoli ostatnia doba nudy. Beijjng 5 - tutaj standardowy problem "dużo wypasów za małą kasę" - działa jakby tego nie było (ewentualnie jak typowy sprzęt z Temu): Tomek Bogucki Najbardziej zasłużony współautor · rSenootpsdou.d90g591git1il34a235i89ihucg13cgcic0th6lz4a 134l · Na dworze -1. Pięć minut temu odpalone przednie fotele - grzanie na maksa. Grzeją leciutko, tak tylko, że coś czuć. Tak ma być? Jeśli tak to po co "bieg" 1 i 2 Jakub Marciniak Obiecujący współautor Grzeją dosyć słabo DE Daniel Raczej "kwyt matekingowy" te poziomy grzania... Daniel Krawczyk No właśnie słabo grzeją, mam jeszcze Citroena C4 i na dwójce parzą dosłownie a tu na maksa licho *************************** Leapmotor - jakieś wywody nt systemów: Tomasz Nowak Obiecujący współautor W t03 b słabo działa utrzymanie pasa ale może kiedyś jak będzie trzeba to zadziała W tych droższych też taka szmira?? Grzegorz Chmurzyński Gwiazda grupy Tomasz Nowak te systemy są na sztukę aby tylko odfajkować, że system jest. Nikomu to nie potrzebne poza eurokolchoznikom. *************************** W MG ktoś sobie sprowadził ZS 1.0 T-GDI z przebiegiem 10k km i okazało się, że prawdopodobnie pęknięta głowica. Interes życia chyba ktoś zrobił. ******************************** Omoda - tam wciąż święta - choinka: Jerzy Piotr Majka erptoSnosdg6c302ou3hh53fama.7gzlff5uu g008fd68518gi147uc96gc · Już wszystko wróciło do normy Wczoraj zapaliły się na żółto dwie ikony podczas hamowania na ludzie. Rano wróciły po uruchomieniu silnika. Auto jeździe normalnie. Co zrobić żeby je wyłączyć ? Kamery, czujniki wyczyszczone Tomasz Łuba Przednia szyba tez przeczyszczona ? Jerzy Piotr Majka Autor Tomasz Łuba tak Michał Patoka Radar wyczyść Jerzy Piotr Majka Autor Michał Patoka wyczyszczony bez zmian Paweł Cuper Od hamowania to się nie stało, to jedynie tak zostało sparowane, bo to radar ewidentnie nie działa poprawnie. Jeśli nie syf i nie lód (mimo wszystko na to bym stawiał) to jedynie serwis. A na razie jeździj, nic ci nie grozi, tylko asystent hamowania nie zadziała i aktywny tempomat Teraz patrzę że piszesz o czujnikach, a radar to osobny temat Jerzy Piotr Majka Autor Paweł Cuper tak od ostrego hakowania, trochę lipa że do serwisu to zawsze zajmuje czas ********************** Hub Ert erptoSnosdg6c302ou3hh53fama.7gzlff5uu g008fd68518gi167uc96gc · Czy miał ktoś problem z aplikacją omoda&jaecoo ? Udało mi się połączyć z Omoda 9, wszystko hulało pięknie przez 3 dni… potem się zawiesiła. Pokazuje cały czas te same dane i niestety nie da się nawiązać z nią kontaktu. Czy miał ktoś podobny problem ? Kamil Zygmunt U mnie apka się zawiesza, jak odłączam ładowanie od auta. Wtedy np. zasięg baterii w ogóle pokazuje 0. Muszę ponownie otworzyć i zamknąć auto i wszystko wraca do normy. Omoda Jaecoo Polska · Hubercie, w takiej sytuacji zachęcamy do kontaktu z infolinią lub serwisem. Nasi technicy na pewno pomogą rozwiązać Twój problem. /wow, chyba pierwszy raz się zainteresowali, mimo ładowania masy wpisów reklamowych/ Hub Ert Autor Omoda Jaecoo Polska jaki nr telefonu ? ********************* Krzysztof Janiak osroenStdp4959i69zs9c 2i1guut75091a52caticg06 6a:4yu4 n9ulo7 · Witam Jestem zainteresowany kupnem BAIC 7 , ale mam kilka pytań. 1) Czy na tylnym siedzeniu zmieści się 3 dzieci ? Aktualnie najstarszy syn już bez fotelika, ewentualnie podstawka, ale muszę po bokach 2x 15-36 wstawić czy ktoś testował i jest w miarę komfortowo? 2) Czy hak mozna bez problemu dołożyć? 3) Jakie jest średnie spalanie na trasie do 130max ? Przy maksymalnym obłożeniu Często jeździmy na wyjazdy w pełnym komplecie + rowery i zastanawiam czy auto się sprawdzi. Pozdrawiam Rafał Więcek To ku sobie busa Marta Jakób Najbardziej zasłużony współautor Rafał Więcek i po co ten przytyk? Michał Maj Obiecujący współautor 1. Bedzie ciężko. Potrzebujesz samochodu pokroju Ford s-max. Jeśli koniecznie SUV to najszerszymi suvami sa Mercedes ML, Audi Q7 i Ford Edge. 2. Nie bedziesz miał legalnie haka. 3. Mały silnik i duzy samochod. Na pusto ok 11l. Jak obciążysz go, jak opisujesz to pewnie 13-14l. (ponadto przeładujesz, bo dopuszczalna ładownosc to tylko 445kg. Ale osobówki nikt nie zważy) / /to dla tych, co lubią dużo i szybko jeździć/ Patryk Pietrzak Moderator Gwiazda grupy 1. będzie ciężko 2. brak homologacji na hak 3. B5 zapakowany po dach z boxem prędkość 110-120 ok 10l/100. Na Twoim miejscu zainteresowałbym się raczej jakimś minivanem, np. Touran którego obecnie można kupić w kwocie 150-160tyś. Drożej niż B7 ale z tyłu masz 3 oddzielne stołki dla dzieci, dwa ze stoliczkami no i homologacje na hak. Pod maską 1.5 TSI 150KM (bardzo fajny silnik), dsg, dużo lepsze oświetlenie (reflektory) i dużo większy bagażnik. Żaden SUV w tej cenie nie zaoferuje Ci tyle co taki minivan. ******************* Plus ci od lpg jużobwiniają słabej jakości gaz w Polsce za padające motory. Ogólnie przez szkolenia KSeF nie chciało mi się poświęcać więcej niż 3 minuty na przejrzenie telenoweli chińskiej. -
Przez TheMr. · Opublikowano
420 zł za bluzę to niezłe odklejenie Tak jak wycena CDPR obecnie na giełdzie, znowu hajp budują -
Przez bofff · Opublikowano
jak chcesz pewniaka to LianLi ma hub mam FlowNext, Octo, controler do TL i wirelessów - działa https://www.morele.net/lian-li-edge-hub-4x-usb-6x-pwm-schwarz-14723227/ zdaje się, że mam zapasowy w domu jak nie zadziała ten splitter daj znać @some1 a to nei tak, że gniazdka mają dwa zestawy pinów więc można podłaczyć dwa pojedyncze zestawy jak w aquacomputer a część (jak kontrolery Lian Li) mają wtyczkę na cale gniazdko
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi