kanon7 600 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja ^^ a w RDR2 podczas jazdy mogłeś pooglądać jak koniowi kurczą się jajka 1
JeanPepin 333 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 27 minut temu, ODIN85 napisał(a): Nudne raczej. Tu chociaż radio będzie Ty będziesz tutaj też na jakimś speed runie tylko główna fabule klepać ?
Kris194 4 720 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): No super. Będziesz jechał z 15 minut do misji To nie czasy Vice City, żeby biegać od znacznika do znacznika, nie po to Rockstar poświęca temu tyle czasu i zasobów. Jeśli ktoś tak gra/grał w RDRII to ja szczerze współczuję bo to tak jakby w rzeczywistym życiu biegać tylko od punktu do punktu. Edytowane 10 Maja przez Kris194 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 2 godziny temu, JeanPepin napisał(a): Ty będziesz tutaj też na jakimś speed runie tylko główna fabule klepać ? Nie mam 10u lat żeby jeździć po mapie i robić zadymę. Więc tak tylko fabuła 1
JeanPepin 333 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Raczej nie o to mi chodziło , bardziej o misje poboczne, aktywności
Totek 784 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Czasami warto poczuć w sobie dziecko, dać się wciagnąć grze jak dobrej książce. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) @JeanPepin Jak nie będzie apteczek tylko jedzenie i zostanę grubasem to ewentualnie wtedy siłka wleci Edytowane 10 Maja przez ODIN85 2
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Akurat w takich openach lubię znajdzki, czasem zrobić co innego niż śmigać od misji do misji, takie oderwanie od "rzeczywistości" Może w końcu zlitują się i znajdzie się Yetiego 🙂 Edytowane 10 Maja przez AndrzejTrg
PaVLo 921 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Ja w każdym GTA (3-4-5) po czasie porzucałem główny wątek i zajmowałem się eksploracją i szukaniem znajdziek czy zadań pobocznych, wracając na chwilę do zadania głównego.
JacekRTX 257 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja W sumie nawet w GTA 4 zawsze było coś do roboty, jak nie misje dodatkowe to zawsze Roman albo inny Jacob coś od ciebie chciał
JeanPepin 333 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 4 minuty temu, JacekRTX napisał(a): W sumie nawet w GTA 4 zawsze było coś do roboty, jak nie misje dodatkowe to zawsze Roman albo inny Jacob coś od ciebie chciał Roman to wiadomo kręgle... 1
hubio 1 175 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Nie gram i nigdy nie grałem w takie gry, ale jak zobaczyłem trailer to szczękę musiałem zbierać z podłogi
Sheenek 330 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja A ja wlasnie od kilku dni pykam w 4czke, a nie widzialem jej od premiery na ps3. Fizyka w niej to cos pieknego, szczegolnie biorac pod uwage ile to ma lat. Partyjka bilardu zaliczona z Jaycobem😁 1
JacekRTX 257 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Ja uwielbiam pykać co jakiś czas w GTA IV - klimat jakiego nie znajdę w V.
Totek 784 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Akurat w takich openach lubię znajdzki, czasem zrobić co innego niż śmigać od misji do misji, takie oderwanie od "rzeczywistości" Może w końcu zlitują się i znajdzie się Yetiego 🙂 Zamalowałem wszystkie 100 tagów w San Andreas a gra uparcie twierdziła że 99, nawet zapisywałem na kartce, myślałem że jebla dostanę 2
kanon7 600 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja @Totek to Ty jak Nawrocki, twierdzi że ma 1 mieszkanie, a akt notarialny mówi że ma 2-3 mieszkania myślał że jebla dostanie z tego liczenia 3
Crew 900 1 000 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Dobra, dobra i tak wiadomo jak to będzie. GTA V też było w trailerach super żywe, duży ruch itd. a wyszedł pusty świat. Tu będzie tak samo. Edytowane 10 Maja przez Crew 900 2 1 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Dopóki nie da się wyburzać całego miasta to ja w GTA nie gram 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Dopóki nie da się wyburzać całego miasta to ja w GTA nie gram No to nigdy nie zagrasz
kanon7 600 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja Dopóki w grze nie będzie DPS’ów i nie będzie można przejmować kawalerek (do nich wchodzić) to ja w GTA nie gram 2
Alek_M 233 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 5 minut temu, kanon7 napisał(a): Dopóki w grze nie będzie DPS’ów i nie będzie można przejmować kawalerek (do nich wchodzić) to ja w GTA nie gram Jak sobie nazwiesz bohatera Batyr, to będziesz miał taką możliwość
Kadajo 7 418 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja 10 minut temu, Crew 900 napisał(a): No to nigdy nie zagrasz
Rekomendowane odpowiedzi